Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba kızlar öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin
Benimde salı günü güvenç hocayla ön görüşmem var bizim bu tedavimiz 5.olacak ve eşimin değerleri Kaan aydos hocayla yapılan tedaviden sonra çok iyi durumda iyi bir yere karar vermek istiyorum bahçeciden sonra memorialle görüşmem var ikisiaradında kaldım görüşmeler belirleyecek kararımızı yalnız bahçeci kliniği hakkında erkek sorunlu tedavilerde başarı oranı düşük diye okudum burada evet bende çok etkilendim çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç ve 100olumlu yorumun içinden bikaç olumsuz yorum etkiliyor ister istemez asıl benim aklımı karıştıran konu önceki 4tedavimin 3nü bahçeci umutta yaptırmıştık ve hepsi negatifti aynı laboratuvar değilmi sonuçta bilemedim çok uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin tedavidekilere rabbimden hayırlısını diliyorum hamiş arkadaşlarada hayırlısıyla tamamına erdirsin rabbim

Canım hayirlı olsun çok cok sevindim Allah tamamına erdirsin

Cok zor bir sureç benimde durumum aynı ben de mustafa bahçeci hocayla tedaviye başlıyacam hayırlısı olsun inşallah benim arkadaşımin eşinde neredeyse sperm yoktu gecen sene bahceci de yaptirdı simdi yavrusu kucağında. Bana rahim dinlendirme ve pgt yöntemini önerdiler bakalim ne olacak

Canim kaygilanmakta o kadar haklisin ki...Guvenc hocaya guven.Ben ilk asilama yaptim guvenc hocada tutmadi.Ama ondan vazgecmedim.Ve sonunda guzel haberi aldim.O sana zaten sureci anlatip nasil ilerliceni planlama yaparak soylicek.Hakkinda hayirlisi olsun...Benim canim doktorum o...Biz gebelik tedavimizi de onda devam ettiricez sonuna kadar onunlayiz insallah...

Hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim evladına kavuşmayı nasip eder
Bişey sorabilirmiyim bizim sorun tek taraflı erkek infertilitesiydi şu ana kadar bir sorun çıkmadı en son tedavimde pilin vardı alındı bu şekildedir olsa rahim dinlendirme öneriliyormu

Merhabalar.benimde ayın 6. da transferim oldu.dr erbil beydi .o gidince Mustafa hoca devraldı.ben de dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çıktı ama hala korku içindeyim.pgtden sağlam çıkan tek embriyo transferi oldum.çok zor süreçler geçirdik.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim test yap.7 temmuz Benimde trasfer gunum 7.gun test yaptim silik cizgiydi ayni gun kan verdim pozitifi gordum canim

Kızlar merhaba transfer öncesi adetin 13.günüydü bugün tahlil verdim muayenemi oldum rahim duvarı kalınlığım iyiymiş ctesi günü 18.günümde transferim olacak inşallah hayırlısıyla çok heyecanlıyım. Bugün artı bir ilaç beş gün kullanıcam ve progestan iğne başladm. İğne her gün olacakmışım kalçadan yandı yapılırken ve ağrı yapıyor bayağı Ama doktorum yumurtaların çok güzel gelişti sayısıda çok iyi dedi ya şuan herşeye değer diyorum inşallah ctesi gününü de hayırlısıyla atlatırız. Sonra gelsin evde dinlenmeli günler

Hayirli olsun canim....Tabi tabi dinlenirsinde ama en zoru beklemek haberin olsun canim.Allahim hayirlisiyla versin insallah surec gercekten cok zor.Ama en zoru beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…