hic sormayin son igne omre bedel baya zor geciyo ben ustune oturamiyrm bazen aksam ustu vuruyrz gun icine acisi geciyoKızlar merhaba transfer öncesi adetin 13.günüydü bugün tahlil verdim muayenemi oldum rahim duvarı kalınlığım iyiymiş ctesi günü 18.günümde transferim olacak inşallah hayırlısıyla çok heyecanlıyım. Bugün artı bir ilaç beş gün kullanıcam ve progestan iğne başladm. İğne her gün olacakmışım kalçadan yandı yapılırken ve ağrı yapıyor bayağı Ama doktorum yumurtaların çok güzel gelişti sayısıda çok iyi dedi ya şuan herşeye değer diyorum inşallah ctesi gününü de hayırlısıyla atlatırız. Sonra gelsin evde dinlenmeli günler
hic sorma
hic sormayin son igne omre bedel baya zor geciyo ben ustune oturamiyrm bazen aksam ustu vuruyrz gun icine acisi geciyo
Siz ne zamandır oluyorsunuz progestan ben şimdi beş gün olacağım transferden sonrada devam ederse yandm ya yürüyemem herhalde. Ne kadar süre yapılacak bilgisi olan ??
selda hanim benim de bugun 6. gunum idrar testi yaptim bayaaa bi sonra ikinci cizgi cok silikti ve kil kadardi söktum isikta baktim ikinci cizgi var ama kil gibi.. esim onun aldigimiz hormonlardan.oldugunu soyluyo sizin hemen mi silik oldu ve hemen mi kan testi verdiniz esim inatla 12.gunubbekliyoCanim gunaydin seni okadar iyi anliyorum ki.Heyecanini beklentini Rabbim ol der olur iste.Hayirli ugurlu olsun.Bahcecide dualarla transferi yapiyolar.Allahim o hemsireleri gormen lazim.Embriyologlari nasil umutla dua ediyolar doktor transferi yaparken.Allahim hepsini korusun.Benim bugun 6. Gunum.Ve idrar testinde hafif 2.cizgiyi gordum.Allahim sukur sukur.Iyi ki o insanlarla karsilasmisim ve iyiki Doktorum Guvenç hoca...Ilk gunden biliyodum ona guvenmem gerektigini.Cunku profesyonel.Sana da hayirli olsun canim sadece dua et.Hayirlisi ile olacak insallah.Banada dua et kuzum
Canim ben ilk 5.gun test yaptim.Fener yukledim telefona onunla gordum sadece ben gordum.6.gun sabah erken yaptim bu kez ablamda gordu.Sonra bitane daha yaprim ama sadece biz goruyoruz.7.gun kan testi yaptim 70 cikti 9 gun 179 cikti 11 gun 471 cikti.Bence vakit kaybetme 12 gunu beklemeye gerek yok.Kabak cekirdegi bitter cikolata havuc ve salatalik yedim cok fazla....Allahim herkese verdin insallah.Esine de soyle 12.gunu bekliyemem de.Cunku cok nadir insan bekliyebilit onlarida twbrik ediyorum.selda hanim benim de bugun 6. gunum idrar testi yaptim bayaaa bi sonra ikinci cizgi cok silikti ve kil kadardi söktum isikta baktim ikinci cizgi var ama kil gibi.. esim onun aldigimiz hormonlardan.oldugunu soyluyo sizin hemen mi silik oldu ve hemen mi kan testi verdiniz esim inatla 12.gunubbekliyo
yaaaa 15. gun dedi bi de doktor esimi 12 ye zor ikna ettim erkenden uzulmek istemiyo sanirim... galiba hamileyim.ben cok ince acik isiga tutunca gozukuyo peko aldigimiz ilaclarin etkisi olabilir miCanim ben ilk 5.gun test yaptim.Fener yukledim telefona onunla gordum sadece ben gordum.6.gun sabah erken yaptim bu kez ablamda gordu.Sonra bitane daha yaprim ama sadece biz goruyoruz.7.gun kan testi yaptim 70 cikti 9 gun 179 cikti 11 gun 471 cikti.Bence vakit kaybetme 12 gunu beklemeye gerek yok.Kabak cekirdegi bitter cikolata havuc ve salatalik yedim cok fazla....Allahim herkese verdin insallah.Esine de soyle 12.gunu bekliyemem de.Cunku cok nadir insan bekliyebilit onlarida twbrik ediyorum.
transfer tarihiniz kaciydi bu arada 12 temmuz benimkiyaaaa 15. gun dedi bi de doktor esimi 12 ye zor ikna ettim erkenden uzulmek istemiyo sanirim... galiba hamileyim.ben cok ince acik isiga tutunca gozukuyo peko aldigimiz ilaclarin etkisi olabilir mi
Hayir canim olamaz.birtek ovirellada hcg var.Onuda zateb transferden once vuruluyoruz.Hamilesinnnnnnnnnnnnn tadini cikar hem herseyin hayirlisi.Kafana hic biseyi takma.Benim esimde izin vermemisti.Dr soyledi dedim:)Halbuki dr 22 temmuzdan once test yapma demisti.Ama o kadar zor ki beklemek.Sen bekle Allah yardimcin olsun canim.yaaaa 15. gun dedi bi de doktor esimi 12 ye zor ikna ettim erkenden uzulmek istemiyo sanirim... galiba hamileyim.ben cok ince acik isiga tutunca gozukuyo peko aldigimiz ilaclarin etkisi olabilir mi
07.07.2017 transfer tarihim canim.14.07.2017 de ilk kan testimi yaptim.transfer tarihiniz kaciydi bu arada 12 temmuz benimki
tesekkurler destekleriniz icin.. aramizda bi 5 gun var insallah saglikla dogum yapariz07.07.2017 transfer tarihim canim.14.07.2017 de ilk kan testimi yaptim.
selda hanim meraba ben tekrar ettim testi yarin kan vericem cok heyecanliym07.07.2017 transfer tarihim canim.14.07.2017 de ilk kan testimi yaptim.
Kizlar bugün tedavimin 6. Gunü şuan belim çok ağrıyor ve midem bulanıyor normal mi acaba lütfen cevap yazın
Canım benim transferim yapilmadi yani adetin 2. Günunden başlayan tedavimin 6. GünundeyimBöyle şeylerin aldığımız hormon ilaçlarından olacağını hamilelik ile ilgili belirtilerin altıncı haftadan önce başlamayacağını söyledi doktor.
Canım benim transferim yapilmadi yani adetin 2. Günunden başlayan tedavimin 6. Günundeyim
İnşallah mutlu haberlerini alırız canım benimde ilk görüşmem 26 temmuz çarşamba günü insallah güzel olur hayırlı olur Rabbim bizede bebisler nasip eder... Başka bir konuda okumuştum transferden 7 gün sonra kan testi yapıp öğrenenler vardı 7. Gün yapmış 9. Gün yapmış ve düzenli artış olunca anlamış bebeginin tutundugunu... Seni cok iyi anlıyorum sabırsızlanıyorsun... Insallah meleğin sıkı sıkı tutunur sanada canım..Selam kızlar bugün transferimi yaptı Mustafa hoca çok şükür evime geldim uzanıyorum. Tahlil tarihi olarak 6agustos verdiler yani tam 15gün. Üstelik embiryolarım 5.gün sizcede çok değil mi? Daha önce yapmak sağlıklı değil garanti değil felam dediler hem embiryolog hem doktor hemde hemşire Ay ben o kadar gün nasıl beklerim
İnşallah mutlu haberlerini alırız canım benimde ilk görüşmem 26 temmuz çarşamba günü insallah güzel olur hayırlı olur Rabbim bizede bebisler nasip eder... Başka bir konuda okumuştum transferden 7 gün sonra kan testi yapıp öğrenenler vardı 7. Gün yapmış 9. Gün yapmış ve düzenli artış olunca anlamış bebeginin tutundugunu... Seni cok iyi anlıyorum sabırsızlanıyorsun... Insallah meleğin sıkı sıkı tutunur sanada canım..
canım kandan baktırdın mı?selda hanim meraba ben tekrar ettim testi yarin kan vericem cok heyecanliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?