Canım Bahçeciyi kesinlikle tavsiye ederim özellikle araştırdığın Bi doktor Var mı gerçi hepsi iyi amaKızlar ben tüp bebeğe başlayacağım.uzun zamandır araştırıyorum bahçecide bana kimi tavsiye edersiniz??
Fulya ya gideceksen Güvenç Karlikaya kesinlikeKızlar ben tüp bebeğe başlayacağım.uzun zamandır araştırıyorum bahçecide bana kimi tavsiye edersiniz??
benim 9. gun kanda cikti 8. gun idrarda cikti ben de duramadim valla dayanamadim 15 cokSelam kızlar bugün transferimi yaptı Mustafa hoca çok şükür evime geldim uzanıyorum. Tahlil tarihi olarak 6agustos verdiler yani tam 15gün. Üstelik embiryolarım 5.gün sizcede çok değil mi? Daha önce yapmak sağlıklı değil garanti değil felam dediler hem embiryolog hem doktor hemde hemşire Ay ben o kadar gün nasıl beklerim
eveeett kese de gozuktu 15.gunde darisi tumm bekleyenlerecanım kandan baktırdın mı?
gneyi cok takma test gununden sonra jele gecersinKızlar ctesi günü transferim oldu bugün beşinci günüm ilk günler sancılar batmalar vardı ama şimdi hepsi geçti sizce normal mi? Ateş basmaları yaşıyorum sanırım hormonlardan her gün progestan iğne oluyorum bugün 10.kez oldum her yanım mosmor. Allahım bu mücadeleyi karşılıksız bırakmaz inşallah bazen fena duysusallara bağlıyorm umarım tutunma gerçekleşmiştir.
Allah herkesi kısa sürede başarıya ulaştırsın Allah emeklerinizi zayi etmesin benimde başarısız üç denemem var beş yıllık evlilikte ayrıldık şuan çocuk da olmayınca Allah murad etmediği zaman olmuyor ve yolunda da gitmiyor bir çocuğumuz olsaydı eğer ayrılmazdık
Çocuk olmadığı için değil ama olmaması büyük etken oldu evde çocuğun olmaması büyük bir boşluk bazen bu çiftleri birbirine bağlıyor bazen tam tersi eş eve bağlıysa size belki daha çok bağlanıyor ama dışa dönük ve vicdanlı değilse benimki gibi sizi yarı yolda bırakıp Yen'i limanları düşünüyorNasıl yani çocuk olmadığı için mi ayrıldınız ben mi yanlış anladım? Vardır her şeyde Rabbimin bir bildiği ama bu süreç bizi daha çok birbirimize bağladı acılar bence eşlerin bağını güçlendiriyor. Hatta ettafınızdaki gerçek dostları iyiliğinizi düşünenleri görüyorsunuz. Evlat zaten kıymetlidir ama böyle süreçlerden geçince daha da kıymeti artıyor. Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah.
Çocuk olmadığı için değil ama olmaması büyük etken oldu evde çocuğun olmaması büyük bir boşluk bazen bu çiftleri birbirine bağlıyor bazen tam tersi eş eve bağlıysa size belki daha çok bağlanıyor ama dışa dönük ve vicdanlı değilse benimki gibi sizi yarı yolda bırakıp Yen'i limanları düşünüyor
Çok güzel diyorsun canım saol iyi dileklerin için ama insanın sevdiği kişi olmasa çocuk çok da önemli olmaz ki sen çocuğu eşinle istiyorsun başka yuvada ki çocuk eski hayallerini gerçekleştirebilir mi evet Allah ol demese ve kaderde olmasa ne yapsan boş olmuyor bizim kaderimize Allah ayrılığı koydu ki çocuk da olmadı eşlerinizin değerini bilin onlar olmasa çocuk hayaliniz de anlamlı olmaz insan kaybedince anlıyor bişeyleriEğer o karakterde bir insansa iyiki olmamış iyiki daha uzun süre bağlı kalmamışsın öyle bir adama. Sen kalbini ferah tut bu sebeplerden ayrılıp sonra hem kadının hem erkeğin ayrı yuvalarda çocuk sahibi olduğunu çok duydum ben. Bu hayatta hepimiz imtihandayız. Ol deyince olduran Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Bence boyle dusunen bir varlik icin uzulme sukret kurtulmussun bu nasil kafadir emin ol Allah hesabini sorarÇok güzel diyorsun canım saol iyi dileklerin için ama insanın sevdiği kişi olmasa çocuk çok da önemli olmaz ki sen çocuğu eşinle istiyorsun başka yuvada ki çocuk eski hayallerini gerçekleştirebilir mi evet Allah ol demese ve kaderde olmasa ne yapsan boş olmuyor bizim kaderimize Allah ayrılığı koydu ki çocuk da olmadı eşlerinizin değerini bilin onlar olmasa çocuk hayaliniz de anlamlı olmaz insan kaybedince anlıyor bişeyleri
Kızlar ben de randevu alıcam öngörüsme icin hangi doktoru tavsiye edersiniz? Mustafa bey, güvenc bey, erbil bey birsürü isim okudum kararsız kaldım
Aşılama yaptırdım bu ay bugün 12.günüm ama sanki tutmadı bilmem belki bekle derler bana 1 ay dinlendirmek icin. Zaten ilk ve son aşılamamdı tüp istiyorum anlamadıgım hicbir sıkıntı yok cocuk da yokErbil bey ayrıldı zaten kendi muayenesini açtı. Mustafa hoca tabiki en iyisi ama ona randevu almak biraz zor iki ay snraya anca alabilirsin. Ben erbil hocanın hastasıydım o gidince mecburiyetten geçtik Mustafa hocaya bu yüzden bir yönden iyi oldu bizim için. Beklerim diyorsan kesinlikle Mustafa Bahçeci'ye git harika bir doktor.
Güvenç beyin hastasıyım ve çok memnunum harika bir doktorKızlar ben de randevu alıcam öngörüsme icin hangi doktoru tavsiye edersiniz? Mustafa bey, güvenc bey, erbil bey birsürü isim okudum kararsız kaldım
Peki tüp bebek mi olcak yaklasık ücret ne oluyor hazırlıklı gideyim :)Güvenç beyin hastasıyım ve çok memnunum harika bir doktor
Ohh hadi hayırlısı Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsineveeett kese de gozuktu 15.gunde darisi tumm bekleyenlere
canım ortalama 6750 bide muayene ücreti var. Bütün testlerin takip muayenelerin ve işlemlerin Bu fiyatın içindePeki tüp bebek mi olcak yaklasık ücret ne oluyor hazırlıklı gideyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?