Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Peki tüp bebek mi olcak yaklasık ücret ne oluyor hazırlıklı gideyim :)

6750klasik tüp bebek tedavi ücreti ama genelde bir ayda dinlendirme yapıyorlar +500tl. İlaçlarda 1500-2000arası tutuyor. Eğer birden fazla döllenme olur ve saklarsan +1500tl. İlk geldiğinde birde muayene ücreti ödüyorsun bir seferlik 350tl diğer doktorlar mustafa bahçeci 600tl.

Peki bazen duyuyorum işte transfer olmadı veya tutmadı vs oyle durumlarda en bastan mı ücret baslıyor? Ben guvenc beyden randevu aldım ama bu ay asılamam tutmadı ilk adetim oyüzden bu ay görüsüp önümüzdeki ay tedavi düsünüyorum

Eğer yumurtalar toplanır ama döllenmezse yani transfer aşamasına geçemezsen 6750'nin %20sini iade ediyorlar. Eğer transfer olurda tutmazsa bir iade yok sonuçta tüm aşamalar tamamlanmış oluyor. Ama eğer dondurulmuş başka embiryoların varsa bir dahakinde baştan başlamaz sadece transfer ücreti olan 3250tl ödersin.

Cok tesekkür ederim eşimin tahlilleri eskiydi yeniliyoruz ve ek olarak dna hasar testi morfoloji de yaptırıyoruz düzen laboratuvarında. Sonuclar persembe cıkıcak hemen gidicez güvenc beyle konusmaya. İnsallah güzel olur hersey sebepsiz infertilite grubundayım cidden sebebi bilememek cok zor

Her doktorun bakış açısı farklıdır bakarsın nedeni burada saptarlar ve hayırlısıyla başlarsınız tüm süreçler hızlıca geçer. Bizimde ilk denememiz transferimin 10.günü beklemedeyim perşembe test yapacağım bakalm hayırlısı. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar transferden sonra 12.günü hesaplarken transfer gününü sayıyor muyuz? 22temmuz transfer günüm benim ne zaman test yapmam lazm ?

Benim rapor olayım oluyor bir kaç aya çıkar dedi doktor.bahçeci umutta önerebileceğiniz doktor var mı?

Kızlar transferden sonra 12.günü hesaplarken transfer gününü sayıyor muyuz? 22temmuz transfer günüm benim ne zaman test yapmam lazm ?
22'yi say canım ben transfer günümü bir saydım. Sen yap artık testi bence

Kızlar pazar günü yumurta toplandı bugün kanamam başladı bu normal mi sizce. Sizin kac gün sonra kanamanız başladı

Allah yardim etsin insallah hersey cok guzel olur neyseki hala umudunuz var Rabbim hepimize merhamet etsin amin

Canım Allah yardımcınız olsun pgt yaptırmış mıydınız bir de doktorunuz kimdi ben de yaptıracam da o yuzden sordum kusura bakmazsın umarım

Canım Allah yardımcınız olsun pgt yaptırmış mıydınız bir de doktorunuz kimdi ben de yaptıracam da o yuzden sordum kusura bakmazsın umarım

Yok biz yaptırmadık ilk denemeydi pgt ve erayı araştırdım ptesi tekrar görüşmem var konuşcam doktorum Mustafa Bahçeci.

Anladım canım üzülme dicem ama insan üzülüyor çünkü ben de 3 kere yaptırdım ama bahcecide ilk defa olacak pgt istedim o yüzden hayırlısı olsun inşallah benim de mustafa bahçeci doktorum ama henüz kendisini bir kere gördüm tedavi başında daha sonra kübra hoca takiplerimi yumurta toplamami yaptı simdi pgt sonuçlarını bekliyoruz

İlk görüşmem Mustafa Hoca ile idi sonra yumurta takibimde bayrama denk geldiği için bir kere Kübra hoca ilgilendi diğerinde gene Mustafa Hoca sonra toplamamı ve transferimide kendi yaptı. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Bende blast olduğu için ve yaşım 27olduğu için çok umutluydum ama vermeyen Allah vermiyor. Herşeyin hayırlısı. Umarım ikinci transfer içinde fazla beklemem. İnsan transferden sonra kendini hamileliği hazırlıyor çünkü kısa bit sürede olsa o umudu yaşamak güzeldi

herkese merhaba arkadaşlar cumartesi günü transferim gerçekleştirildi. Kasıklarımda ağrı var. inşallah Rabbimin izni ile pozitif olur. çok endişeleniyorum. yatıyorum hep. jelimi yaparken bile çok endişe ediorm. aman bişey olur aman zarar veririm diye. sizce tutması için ne yapayım. hiç duş bişe almıyorum 2 gündür yatıyrm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…