Peki tüp bebek mi olcak yaklasık ücret ne oluyor hazırlıklı gideyim :)
Peki bazen duyuyorum işte transfer olmadı veya tutmadı vs oyle durumlarda en bastan mı ücret baslıyor? Ben guvenc beyden randevu aldım ama bu ay asılamam tutmadı ilk adetim oyüzden bu ay görüsüp önümüzdeki ay tedavi düsünüyorum6750klasik tüp bebek tedavi ücreti ama genelde bir ayda dinlendirme yapıyorlar +500tl. İlaçlarda 1500-2000arası tutuyor. Eğer birden fazla döllenme olur ve saklarsan +1500tl. İlk geldiğinde birde muayene ücreti ödüyorsun bir seferlik 350tl diğer doktorlar mustafa bahçeci 600tl.
Peki bazen duyuyorum işte transfer olmadı veya tutmadı vs oyle durumlarda en bastan mı ücret baslıyor? Ben guvenc beyden randevu aldım ama bu ay asılamam tutmadı ilk adetim oyüzden bu ay görüsüp önümüzdeki ay tedavi düsünüyorum
Cok tesekkür ederim eşimin tahlilleri eskiydi yeniliyoruz ve ek olarak dna hasar testi morfoloji de yaptırıyoruz düzen laboratuvarında. Sonuclar persembe cıkıcak hemen gidicez güvenc beyle konusmaya. İnsallah güzel olur hersey sebepsiz infertilite grubundayım cidden sebebi bilememek cok zorEğer yumurtalar toplanır ama döllenmezse yani transfer aşamasına geçemezsen 6750'nin %20sini iade ediyorlar. Eğer transfer olurda tutmazsa bir iade yok sonuçta tüm aşamalar tamamlanmış oluyor. Ama eğer dondurulmuş başka embiryoların varsa bir dahakinde baştan başlamaz sadece transfer ücreti olan 3250tl ödersin.
Cok tesekkür ederim eşimin tahlilleri eskiydi yeniliyoruz ve ek olarak dna hasar testi morfoloji de yaptırıyoruz düzen laboratuvarında. Sonuclar persembe cıkıcak hemen gidicez güvenc beyle konusmaya. İnsallah güzel olur hersey sebepsiz infertilite grubundayım cidden sebebi bilememek cok zor
22'yi say canım ben transfer günümü bir saydım. Sen yap artık testi benceKızlar transferden sonra 12.günü hesaplarken transfer gününü sayıyor muyuz? 22temmuz transfer günüm benim ne zaman test yapmam lazm ?
Sonuc ne oldu acabaKızlar transferden sonra 12.günü hesaplarken transfer gününü sayıyor muyuz? 22temmuz transfer günüm benim ne zaman test yapmam lazm ?
Sonuc ne oldu acaba
Allah yardim etsin insallah hersey cok guzel olur neyseki hala umudunuz var Rabbim hepimize merhamet etsin aminNegatif malesef ilk denememizdi blast embiryoydu çok umutluyduk ama olmadı çok üzüldüm. Ptesi tekrar görüşmeye gideceğiz beş tane daha blast embiryomuz var en baştan başlamayacağız en büyük tesellim ama yinede toparlanamadm hala
tam 10 gun sonra olmustu hemen ara sorKızlar pazar günü yumurta toplandı bugün kanamam başladı bu normal mi sizce. Sizin kac gün sonra kanamanız başladı
Canım çok teşekkür ederim kübra hocayı aradım normal deditam 10 gun sonra olmustu hemen ara sor
Canım Allah yardımcınız olsun pgt yaptırmış mıydınız bir de doktorunuz kimdi ben de yaptıracam da o yuzden sordum kusura bakmazsın umarımNegatif malesef ilk denememizdi blast embiryoydu çok umutluyduk ama olmadı çok üzüldüm. Ptesi tekrar görüşmeye gideceğiz beş tane daha blast embiryomuz var en baştan başlamayacağız en büyük tesellim ama yinede toparlanamadm hala
Canım Allah yardımcınız olsun pgt yaptırmış mıydınız bir de doktorunuz kimdi ben de yaptıracam da o yuzden sordum kusura bakmazsın umarım
Anladım canım üzülme dicem ama insan üzülüyor çünkü ben de 3 kere yaptırdım ama bahcecide ilk defa olacak pgt istedim o yüzden hayırlısı olsun inşallah benim de mustafa bahçeci doktorum ama henüz kendisini bir kere gördüm tedavi başında daha sonra kübra hoca takiplerimi yumurta toplamami yaptı simdi pgt sonuçlarını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?