Inşallah hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın canım kabak çekirdeği ve ananas tutunmaya yardımcı oluyormuş birde nette videolarda izlemiştim ben sürekli yatmak iyi değilmiş rahme kan gitmiyormuş... Hayırlısı inşallah Rabbim nasip eder... benimde yarın opu işlemim var... Rabbim bizlerede nasip eder inşallah annelik duygusunu...herkese merhaba arkadaşlar cumartesi günü transferim gerçekleştirildi. Kasıklarımda ağrı var. inşallah Rabbimin izni ile pozitif olur. çok endişeleniyorum. yatıyorum hep. jelimi yaparken bile çok endişe ediorm. aman bişey olur aman zarar veririm diye. sizce tutması için ne yapayım. hiç duş bişe almıyorum 2 gündür yatıyrm hep
Canım ben Güvenç beyin hastasıyım hatta bugün opu işlemim vardi inşaallah yarın güzel haberler alırım... Güvenç beyden memnunum ben çok iyi ilgili bir doktor...Merhaba bahceci fulyada mustafa bey disinda onerebileceginiz cok iyi inceler bakar diyebileceginiz dr var mi
Canım ben Güvenç beyin hastasıyım hatta bugün opu işlemim vardi inşaallah yarın güzel haberler alırım... Güvenç beyden memnunum ben çok iyi ilgili bir doktor...
Canım benim dünya kadar tahlilim vardi diğer tedavimden onları teker teker inceledi ayrıca tekrardan görmek istedigi tahlilleride yeniden yaptırdı... ön görüşme yapabilirsin aslında ön görüşme ücretsiz... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahOncesinde tahlil film vs iyice bakiyor mu canim nedenini arastiriyor mu yani benim korkum siradan rutin islemleri yapio yollamasi. insallah tutunur embriyon mutlu haberler alirsin
guvenc hocayi cok tavsiye ediyorlar benimki mustafa hocaydiMerhaba bahceci fulyada mustafa bey disinda onerebileceginiz cok iyi inceler bakar diyebileceginiz dr var mi
Anladım canım üzülme dicem ama insan üzülüyor çünkü ben de 3 kere yaptırdım ama bahcecide ilk defa olacak pgt istedim o yüzden hayırlısı olsun inşallah benim de mustafa bahçeci doktorum ama henüz kendisini bir kere gördüm tedavi başında daha sonra kübra hoca takiplerimi yumurta toplamami yaptı simdi pgt sonuçlarını bekliyoruz
Merhaba bende bahçecide tüp bebek tedavisi olmak istiyorum. Amh değerim 0.02. Acaba bu değerle tüp bebek olur mu?
Evet tüp bebek tedavisi olmam gerektiği söylendiAmh değerinizle ilgili daha önce herhangi bir yerle veya doktorla görüştünüz mü ?
Evet tüp bebek tedavisi olmam gerektiği söylendi
37. Biliyorum çok zor hamile kalmam. Çok üzgünüm ama yine de deneyeceğimAmh değeri 1-3 arası normal kabul ediliyormuş
Yaşınız kaç ?
Bahçeci fulya da hangi doktoru önerirsiniz?37. Biliyorum çok zor hamile kalmam. Çok üzgünüm ama yine de deneyeceğim
37. Biliyorum çok zor hamile kalmam. Çok üzgünüm ama yine de deneyeceğim
Bahçeci fulya da hangi doktoru önerirsiniz?
Teşekkür ederim cevapların için Allah inşallah hepimize çocuk nasip ederBende şu an doktor konusunda kararsızım benim tedavim doktorumun ayrılması sebebiyle yarım kaldı ilk deneme başarısız sonuçlandı şimdi ikinci denemeyi düşünüyoruz dondurduğumuz embriyolarımızla
Kübra hanım yumurta toplama işlemimi gerçekleştirdiğinde tanışmıştım kendisiyle o sebeple kübra hanımı düşünüyorum
klinikteki bütün doktorlar iyi aslına bakarsanız Güvenç bey ve Kübra hanım öneriyorlar o yüzden bende yorumları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?