Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Inşallah hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın canım kabak çekirdeği ve ananas tutunmaya yardımcı oluyormuş birde nette videolarda izlemiştim ben sürekli yatmak iyi değilmiş rahme kan gitmiyormuş... Hayırlısı inşallah Rabbim nasip eder... benimde yarın opu işlemim var... Rabbim bizlerede nasip eder inşallah annelik duygusunu...

Sürekli yatmak iyi değil canım bol sıvı tüket ve arada kısa yürüyüşler yap

Oncesinde tahlil film vs iyice bakiyor mu canim nedenini arastiriyor mu yani benim korkum siradan rutin islemleri yapio yollamasi. insallah tutunur embriyon mutlu haberler alirsin
Canım ben Güvenç beyin hastasıyım hatta bugün opu işlemim vardi inşaallah yarın güzel haberler alırım... Güvenç beyden memnunum ben çok iyi ilgili bir doktor...

Oncesinde tahlil film vs iyice bakiyor mu canim nedenini arastiriyor mu yani benim korkum siradan rutin islemleri yapio yollamasi. insallah tutunur embriyon mutlu haberler alirsin
Canım benim dünya kadar tahlilim vardi diğer tedavimden onları teker teker inceledi ayrıca tekrardan görmek istedigi tahlilleride yeniden yaptırdı... ön görüşme yapabilirsin aslında ön görüşme ücretsiz... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Selam arkaddşlar ben sakaryada tüp bebek ysptırdım 4 gün önce negatif sonuc aldım çok üzüldüm. Önereceğiniz iyi bir doktor tüp bebek merkezi var mı Allah herkesin yardımcısı olsun

Canım ben Mustafa beyin hastasıydım ama Kübra hanım yaptı takiplerim çok memnun kaldım kendisinden

Merhabalar arkadaşlar
Bende Aylin hanımın hastasıydım pgt yöntemi ile tüp bebek tedavisine kendisi ile başladık 1. Denemeden sonra Aylin hanım hastaneden ayrıldı ve 1. Deneme sonucum negatif.. bir kaç aylık aradan sonra kalan embriyolarımla yeniden transfer düşünüyorum yalnız fikirlerinize ihtiyacım var Kübra hanımın hastaları bilgi verebilirmi kendisine gitmeyi düşünüyorum

Merhaba bi kaç gün önce yazmışsınız ama görünce yazmak istedim ben pgt yaptırdım 5 embriyoya 4 tanesi sağlıklı ve blast embriyo olarak vardı nisan ayında ilk transferi yaptık malesef negatif oldu bu arada bir haftada pgt sonucum gelmişti

37. Biliyorum çok zor hamile kalmam. Çok üzgünüm ama yine de deneyeceğim

Moralinizi bozmamaya çalışın evet zor bir süreç hepimiz için ama umutlu olmalıyız düşük amh değerleriyle bebek sahibi olan çok kişi var forumlarda da okuyabilirsiniz.. bir an önce randevunuzu belirleyip tedavinize başlayın.. dondurma vs yöntemleri var

Bahçeci fulya da hangi doktoru önerirsiniz?

Bende şu an doktor konusunda kararsızım benim tedavim doktorumun ayrılması sebebiyle yarım kaldı ilk deneme başarısız sonuçlandı şimdi ikinci denemeyi düşünüyoruz dondurduğumuz embriyolarımızla
Kübra hanım yumurta toplama işlemimi gerçekleştirdiğinde tanışmıştım kendisiyle o sebeple kübra hanımı düşünüyorum
klinikteki bütün doktorlar iyi aslına bakarsanız Güvenç bey ve Kübra hanım öneriyorlar o yüzden bende yorumları bekliyorum

Teşekkür ederim cevapların için Allah inşallah hepimize çocuk nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…