Canım benim doktorum Müstecep Hoca ve bugün 15 yılın üstüne gebelik haberimi aldım.. Yardımcısı kader hanımda müstecep hocamda bi tanedir. Kesinlikle tavsiye ederimBahçeci fulya da hangi doktoru önerirsiniz?
Tüm hocalar kesinlikle çok ilgili. Benim doktorum müstecep hoca. O olmadığı zamanlarda güvenç hoca muayene etti beni. Ordan tanıyorum. Çok sevecen çok ilgiliydi Allah razı olsun.Bende şu an doktor konusunda kararsızım benim tedavim doktorumun ayrılması sebebiyle yarım kaldı ilk deneme başarısız sonuçlandı şimdi ikinci denemeyi düşünüyoruz dondurduğumuz embriyolarımızla
Kübra hanım yumurta toplama işlemimi gerçekleştirdiğinde tanışmıştım kendisiyle o sebeple kübra hanımı düşünüyorum
klinikteki bütün doktorlar iyi aslına bakarsanız Güvenç bey ve Kübra hanım öneriyorlar o yüzden bende yorumları bekliyorum
Tüm hocalar kesinlikle çok ilgili. Benim doktorum müstecep hoca. O olmadığı zamanlarda güvenç hoca muayene etti beni. Ordan tanıyorum. Çok sevecen çok ilgiliydi Allah razı olsun.
Tebrikler, maşallah size. Ben de müstecep hocanın hastasıyım. sizin gibi mutlu haberi almak dileğiyle . sevgiler...Canım benim doktorum Müstecep Hoca ve bugün 15 yılın üstüne gebelik haberimi aldım.. Yardımcısı kader hanımda müstecep hocamda bi tanedir. Kesinlikle tavsiye ederim
Sakin karamsar olmayın.arkadaşımın 0.4 idi ve ilk denemede hamile.onun bi arkadaşı da 0.1idi o da hamile. Yazdıklarınızı görünce dayanamadım. Boşuna üzülmeyin .Allah kısmet ettiyse olur37. Biliyorum çok zor hamile kalmam. Çok üzgünüm ama yine de deneyeceğim
Tebrik ederim darısı bizlere inşallah benim doktorunda Müstecep hoca ama bizimki teseye bağlı hayırlısı allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım benim doktorum Müstecep Hoca ve bugün 15 yılın üstüne gebelik haberimi aldım.. Yardımcısı kader hanımda müstecep hocamda bi tanedir. Kesinlikle tavsiye ederim
İnşallah olur. Teşekkür ederim iyi dileklerin içinSakin karamsar olmayın.arkadaşımın 0.4 idi ve ilk denemede hamile.onun bi arkadaşı da 0.1idi o da hamile. Yazdıklarınızı görünce dayanamadım. Boşuna üzülmeyin .Allah kısmet ettiyse olur
Canım saçmalama 200 gayet iyi bi değer hadi gözün aydın. Yarın kan testi yaptır tekrar sonucunu bize de yaz ne güzel çektiğin eziyetlerin mükafatını aldınGünaydııınnn arkadaşlar... Dün öğlen kan verdim beta hcg.sonuç çıkınca maşl atarız dediler Gece mail atmışlar. Veeee 12.günüm sonuç 213.. Sabah müstecep hocayı aradım 8 de.. Afferriiinnnn sana hamilesin dedi.. İnanamıyorummmm.. Rüya gibi.. Yıllar sonraa hamişiiimmmmm... 2 gün sonra tekrarla dedi. Niye kötü mü dedim. Yok sadece artışı görmeliyiz dedi ama kafamda soru işareti kaldı. Kötü bi değer mi. Aranızda böyle betası 200 çıkıp hamileliği devam eden var mı?
Canım cevabin için teşekkür ederim cok geçmiş olsun sizin sorun neydi eger özel değilse bir de yurt dışina gönderildi di mi sizinde pgt tahlilleri ayrica era cd56 gibi tahliller yapıldı mı size kusura bakma cok soru sordum ama bizleri bizden başkası anlamazMerhaba bi kaç gün önce yazmışsınız ama görünce yazmak istedim ben pgt yaptırdım 5 embriyoya 4 tanesi sağlıklı ve blast embriyo olarak vardı nisan ayında ilk transferi yaptık malesef negatif oldu bu arada bir haftada pgt sonucum gelmişti
Canım cevabin için teşekkür ederim cok geçmiş olsun sizin sorun neydi eger özel değilse bir de yurt dışina gönderildi di mi sizinde pgt tahlilleri ayrica era cd56 gibi tahliller yapıldı mı size kusura bakma cok soru sordum ama bizleri bizden başkası anlamaz
Arkadasım niye cevap vermek istenmesin öyle düşünme benim bilgim Yok remzi hocayla alakalı benim doktorum başka o sebeple ben yazmadımSanırım ben yeniyim diye kimse bana cvp vermek istemiyor
Bahçeci nin öteki sayfası var orda en son bir şeyler yazmışlardı o hoca içinumudahasret Kardeş
Telekkürler Allah razı olsun bilgisi olan biri cevaplarsa cok mutlu olurum
Canım benim Remzi beyi çok tanımıyorum ama doçent falan kendisi Bahçecinin bütün doktorları çok İyi amaSanırım ben yeniyim diye kimse bana cvp vermek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?