Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Günaydııınnn arkadaşlar... Dün öğlen kan verdim beta hcg.sonuç çıkınca maşl atarız dediler Gece mail atmışlar. Veeee 12.günüm sonuç 213.. Sabah müstecep hocayı aradım 8 de.. Afferriiinnnn sana hamilesin dedi.. İnanamıyorummmm.. Rüya gibi.. Yıllar sonraa hamişiiimmmmm... 2 gün sonra tekrarla dedi. Niye kötü mü dedim. Yok sadece artışı görmeliyiz dedi ama kafamda soru işareti kaldı. Kötü bi değer mi. Aranızda böyle betası 200 çıkıp hamileliği devam eden var mı?

Tüm hocalar kesinlikle çok ilgili. Benim doktorum müstecep hoca. O olmadığı zamanlarda güvenç hoca muayene etti beni. Ordan tanıyorum. Çok sevecen çok ilgiliydi Allah razı olsun.

Tüm hocalar kesinlikle çok ilgili. Benim doktorum müstecep hoca. O olmadığı zamanlarda güvenç hoca muayene etti beni. Ordan tanıyorum. Çok sevecen çok ilgiliydi Allah razı olsun.

Merhaba bilgi için çok teşekkür ederim.. bu arada hayırlı olsun bebeğinizi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Canım benim doktorum Müstecep Hoca ve bugün 15 yılın üstüne gebelik haberimi aldım.. Yardımcısı kader hanımda müstecep hocamda bi tanedir. Kesinlikle tavsiye ederim
Tebrikler, maşallah size. Ben de müstecep hocanın hastasıyım. sizin gibi mutlu haberi almak dileğiyle . sevgiler...

Canım benim doktorum Müstecep Hoca ve bugün 15 yılın üstüne gebelik haberimi aldım.. Yardımcısı kader hanımda müstecep hocamda bi tanedir. Kesinlikle tavsiye ederim
Tebrik ederim darısı bizlere inşallah benim doktorunda Müstecep hoca ama bizimki teseye bağlı hayırlısı allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım saçmalama 200 gayet iyi bi değer hadi gözün aydın. Yarın kan testi yaptır tekrar sonucunu bize de yaz ne güzel çektiğin eziyetlerin mükafatını aldın

Canım cevabin için teşekkür ederim cok geçmiş olsun sizin sorun neydi eger özel değilse bir de yurt dışina gönderildi di mi sizinde pgt tahlilleri ayrica era cd56 gibi tahliller yapıldı mı size kusura bakma cok soru sordum ama bizleri bizden başkası anlamaz

Arkadaşlar Rabbim dileyen hetkesin kucağını bebekle doldursun. Fulya tüp bebebekte Remzi hocaya tedavi olan var mı salı günü ön görüşmem var lütfen ona tedavi olan varsa tecrubesini buraya yazar mı morale doğru bilgiye ihtiyacım var

Merhaba canım rica ederm ne demek burda paylaşıcaz çünkü herkes bizi anlamıyor birbirimize destek olmalıyız
Ben genetik bi hastalık taşıyorum aile geçmişinden bildiğim için direk pgt yaptırmak için merkeze gittim.. yurtdışına gönderilmedi bir hafta gibi kısa bir sürede hastalıklı embriyolar ayrıldı zaten bi tanesiymiş diğerleri donduruldu ve bana era testi yapılmadı

Hımm teşekkürler bi srayıp bakayım salı günü öngörüşmem var olmazsa doktorumu değişirim aslında kıbrısa gitmek istiyorum bakalım hayırlısı inşAllah cümle arzusunda olanlar için

akaleli arkadaşım çook telekkür ederim cnm hayırlısı bakalım nolucak. Araştırdım biraz o dr u çoğu insan memnun. Moral oldu

Arkadaşlar günaydın,midem o kadar çok bulanıyor ki ne yapacağımı şaşırdım. Müstecep beyle konuştum son adet tarihime göre 4 hafta 3 günlük gebeymişim.. Benim tırtılım küçücükmüş teyzeleri ... Cumartesi beta vermeye gittim, bi arkadaşta veriyordu sohbet ettik baya. Yalnız şöyle bişey dedi yumurta çatlatma iğnesi vurulmuş yumurtası daha toplanmamış, iğneyi vurduktan 1 gün sonra beta veriyomuş. Neden dedim. Gebe olabilirim dedi. Ona göre yumurta toplatcakmış. Benim bildiğim çatlatma iğnesi zaten yalancı beta hcg hormonu veriyo ki yumurtalar çatlasın. Eğer böyle düşünüp yumurta topltmayan arkadaşlar varsa söylemek istedim. Çünkü baya araştırmıştım hangi iğne ne işe yarıyor diye. Neyse tırtılımınn teyzelerii hepimizin hakkında hayırlısı olsunnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…