Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ayy hadi gözün aydın iyi bak o tırtıla :) AA çok ilginç ben bilmiyordum mesela yumurta çatlatma iğnesinin öyle bi etkisi olduğunu Ama yumurta toplama öncesi falan cinsel ilişki yasak insanlar nasıl hamile olduğunu düşünüyor acaba

Arkadaşlar benim embriyodan hücre alınip yurt dışına gönderildi rahim dinlendirme yöntemi uyguladık 2 hafta oldu sonuç için hala aramadılar sizin sonuç ne zaman geldi

Kızlar lütfen yardımcı olun bana fikir verin benden era cd56 tetleri yaptırmamı istediler ama ben kararsızım çok pahalı geldi zaten pgt için 6 embriyo yollamistik tanesi 350 dolar toplam 7500 verdik ama era testi ve cd56 5 bin tl miş ne yapacam bilmiyorum

bana bir oneride bulunacak kimse yok mu

Era için; ilk tüp bebek denemen mi?
Daha önce denemelerin oldu ise hep negatif ile sonuçlandıysa doktorlar erayı öneriyor..
Benim çok sıcak baktığım bişey değil açılcası..
Literatürde çokda kanıtlanmış bir test değil..
Cd56 gelince ben hep yaptırıyorum ve seruma kadar aldım..
Ama ben parça alarak değilde kanda bAktırıyorum gayette çıkıyor.
Sadecee bahçeci parça Alarak yapıyor bencede çok pahalı..
İyi bir özel labaratuvarda kanda baktırmanı öneririm..

Ka
Cd 56 Kanda nerde baktıriyorsunuz yani özel bir yerde mi araştırma hastanelerinde var mı siz hangi sehirde nerde yaptırdınız sonucunuz ne kadar sürede çıktı yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Araştırma hastanelerini bilmiyorum ben hep özellerde yaptırdım 3-4 güne çıkıyor.. haftada 2 gün çalışılan bir test o günlerde verirsen hemen çıkıyor..
İstanbulda yaşıyorum..
E-lab ve düzen lab araştırabilirsin iyi yerler cnm

cd56 benımd eyuksek cıktı.serum tedavısı ıle 2. denemem yıne negaıf. bende cd56 duzen lab baktırdım 89 tl ye.. sorum su normal gebelıkte bu cd56 için ne yapmalı

cd56 benımd eyuksek cıktı.serum tedavısı ıle 2. denemem yıne negaıf. bende cd56 duzen lab baktırdım 89 tl ye.. sorum su normal gebelıkte bu cd56 için ne yapmalı

Ben doktora sorduğumda yapıcak birşey yok demişti..
Birde her zaman değişiklik gösterir değerler demişti..
Yani transfere yakın yaptırın mutlaka..
Serum çok işe yarıyor ama ben serum sayesinde 8 haftaya kadar gelmiştim

tramsferden 4 gun once ve 3 gunra yaptırdım. sonuc 0 ''' serum kullanmadıgımda kımyasal olmustu...

Canım sen de bahçeci fulyada mı tedavi oldun

Arkadaslar lutfen bi yardim edin benim 2 bucuk yasinda bir oglum var esimle agustosun 10 da korunmadan 2 kere birlikte olduk bu arada 3 ayda bir adet goruyorum duzensiz. Agustosun 25 inde test yaptim negatif cikti ve bugun yatak odamin modeli degistirdim agir tasidim aksami kanamam oldu hafif bi agrili sizce bu regl mi yoksa dusuk mu

Arkadaşlar benim opudan 5 gün sonra kanamam oldu daha sonra 34 gün geçti hala adet olmadım rahim dinlendirme yönteminde böyle bir seyle karşılaşan var mı

Arkadaşlar merhaba
Benim 3 yasında bir oglum var tedavi ile hamile kaldım dondurulmus embriyo vardı onu gecen sene denedik ve olmadi.simdi yeniden tedaviye başlamak istiyoruz ve bu bizim son şansımız maddi açıdan.sorun esimde sperm sayısı cok cok dusuk ve kalitesi de cok dusuk.biz simdi yeni bir dr arayışına girdik bahçeci cok duyduğumdan ona yoğunlaştık bana orada onerebileceginiz bir dr var mi acaba?bayan dr olursa cok sevinirim.birde doğru bir karar mi merkez olarak size de sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…