Merhaba nevarneee, öncelkle hayırlısı olsn inşallh. İlk deneme 6750 canım, ilaçlar hariç.Kizlar fiyat hakkinda bilgi verir misiniz?
Canım hoşgeldin aramıza, ben fulyada müstecep kavrutun hastasıyım. İnan hepsi çok ilgili doktorlar, hepsi alanında uzman.müstecep hocam bambaşka. Gönül rahatlığıyla istediğine gidebilirsin. Ben güvenç beyide çok başarılı buluyorum. Müstecep bey yokken o bakmıştı bana. Bahçecideysen zaten güvendesin. Hakkında hayırlısı olsnMerhaba. Ben Yen'i katıldım aranıza. Eşimde sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıktı. Değerler oldukça düşük. Bahçei tüp bebek merkezini düşünüyoruz Fulya'yı. Önerebileceğiniz bir doktor var mı? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Canım transfer sonrası Bir saat klinikte yatırıyorlar zaten sonrano geceyi İstanbulda geçir ertesi gün uçabilirsin merak etme bişey olmazArkadaşlar ben istanbul dışındayım transferden kac gün sonra uçak yolculuğu yapabilirim çalıstığım için çok kalamam
Güvenç karlıkayaMerhaba. Ben Yen'i katıldım aranıza. Eşimde sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıktı. Değerler oldukça düşük. Bahçei tüp bebek merkezini düşünüyoruz Fulya'yı. Önerebileceğiniz bir doktor var mı? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
canım , valla ilk deneme 6750 tl , eğer doktorun rahmini dinlendirirse 500 tl de ona verirsin.Kizlar fiyat hakkinda bilgi verir misiniz?
Ilaclar dahil mi canimcanım , valla ilk deneme 6750 tl , eğer doktorun rahmini dinlendirirse 500 tl de ona verirsin.
yok canım ilaçlar 1500-2000 tl tutuyor açıkçasıIlaclar dahil mi canim
Hadi hayirli olsun benimde ekim ayinda yransferim olacak insallah hepimiz kavusuruz minnoslaraarkadaşlar minik fındığımı gördüm sabah kontrole gittim müstecep hocaya. o salonun hali ne öyle ya sanki amerikada bi film sütüdyosundayım. çok beğendim ışıl ışıl ekran olmuş ya çok hoşuma gitti. önünde fotograf çektirdim. sizden gidip gören oldu mu . acayip bişey yenilemişler bekleme yerini. neyse minnoşumu gördüm nasıl oynuyo teyzeleri ayaklarını bıdı bıdı oynatıyo biz bugün 9 haftalığızzzzz =) cinsiyet için tabiki erken dedi müstecep bey. ama herşey yolundaymış. hemen size bilgi vermek istedim. çok mutluyummmmm
Transfer oldun mu arkadaşım madem ikisini birden neden transfer etmiyorlarkızlar bugün transferim olacak ALLAH izin verirse,
kalite olarak kötünün iyisi 5. gün ama naturel silkus olarak dondurulmuş 2 embiryomuda çözecekler
hangisinin gelişimi iyi gider ise onu transfer edecekler inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile annesine tuttunur. ve hiç bırakmaz, içim bi olacak bi olmayacak diyo
dualarınızı eksik etmeyin :)
Canm biz eşimle dün gittik Bahçeciye ben gayet memnun kaldim ekimde yumurtalar toplanacak kasımda transfer yapilackArkadaslar biz de fulya bahceciden ön görüşme için randevu aldik. Esim azosperm. Bizim durumumuzda olanlar deneyimlerini paylasabilir mi?
Canm biz eşimle dün gittik Bahçeciye ben gayet memnun kaldim ekimde yumurtalar toplanacak kasımda transfer yapilack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?