canım ben umut kliniğine gidiyorum şuan rapor sürecindeyim hiç bir fark yok ikisinin kalitesi arasında zaten her hafta bütün merkezlerinden doktorları bir araya gelip hastaların tedavilerini falan değerlendiriyormuş o konuda için rahat olsun
6 Ay geçerli sanırım rapor ilk denemeden sonra bi yenileme yapman gerekebilir umut kliniğini ara sana yardımcı olurlar
kızlar bugün transferim olacak ALLAH izin verirse,
kalite olarak kötünün iyisi 5. gün ama naturel silkus olarak dondurulmuş 2 embiryomuda çözecekler
hangisinin gelişimi iyi gider ise onu transfer edecekler inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile annesine tuttunur. ve hiç bırakmaz, içim bi olacak bi olmayacak diyo
dualarınızı eksik etmeyin :)
Canım transferin yapıldı mı? Nasıl gecti insallah tutunur yavrun sanaMERHABA KIZLAR. BENİM DE PAZARTESİ GÜNÜ TRANSFERİM VAR. 25 YAŞINDAYIM. 2 EMBRİYOM VAR 1 TANESİNİ YÜKLEYECEKLER İNŞALLAH
Ayy cok güzel bir duygudur eminim Darısı bizim basımıza artık benimde doktorum müstecep kavrut ben cok memnunum insallah bizde hamile kalabilirizarkadaşlar minik fındığımı gördüm sabah kontrole gittim müstecep hocaya. o salonun hali ne öyle ya sanki amerikada bi film sütüdyosundayım. çok beğendim ışıl ışıl ekran olmuş ya çok hoşuma gitti. önünde fotograf çektirdim. sizden gidip gören oldu mu . acayip bişey yenilemişler bekleme yerini. neyse minnoşumu gördüm nasıl oynuyo teyzeleri ayaklarını bıdı bıdı oynatıyo biz bugün 9 haftalığızzzzz =) cinsiyet için tabiki erken dedi müstecep bey. ama herşey yolundaymış. hemen size bilgi vermek istedim. çok mutluyummmmm
İnsallah canımm hayırlısı olsunHadi hayirli olsun benimde ekim ayinda yransferim olacak insallah hepimiz kavusuruz minnoslara
Canım transferin yapıldı mı? Nasıl gecti insallah tutunur yavrun sana
Hadi gözün aydın olur insallah canım bizede haber vermeyi unutmaYapıldı canım amin sağolasın. 5.gün bugün beklemedeyiz bakalım :)
Bekleme Yok diyemem var ama zaten girişte kan veriyorsun en az bir saat onun sonucunu beklersin tedavi planını çok iyi yaparlar sorduğun tüm sorulara Güleryüz'le cevap alırsın. Herkes işine hakimdir. Laboratuvar konusunda zaten çok başarılılar. Ön görüşme ücretsiz istersen kendin de gidip gözlemleyebikirsin.. tedavi 6750 artı ilaçlar var rahim dinlendirme yaparsa 500 lira ek veriyorsun. Ben de medical parkta ulun beyi çok düşündüm ama hastane laboratuvarı olması beni caydırmıştı.. yolun açık olsunherkese merhaba, benim yaştan dolayı rezerv azlığım var, ilk dnmemdi tüp bebekte 6 adet yumurtam gelişti eylülün 9 da transferim yapıldı 2 emrio 4. gün emriyosuydu ben dayanamadım 8. günü kan testi verdim 56 küsürdü,10 . gün 123 küsürdü, 12 gün ise yani gününde 173 küsür çıktı gayet iyi hayırlı olsun dediler doktor kontrolüm kese için 5 ekimdeydi, dün karnım indi şişliği gariplik hissettim yine kan verdim 3 küsürdü idrar testide yapmıştım o zaman çift çizgiydi dün tke di, kimyasalla gebelik sanırım oldu, ben bahçelievler medical park gittim memnun kaldımmı asla hastane olarak bekleme olarak stresten baska birşey degildi, sormak istedigim mutlaka degisiyordur ama bahcecide nasıl bir tedavi sureci var kullanılan ilaçlar nedir tahlilleri pahalımı ve bekleme süreci cok varmı randvularda şimdiden teşekkür ederim
bencede emriologlar malesef bende latif beyin hastasıydım,rahim dinlendirme nedir neden ek ücret alıyorlar bir işlem falanmı yapılıyor ilk dfa duydumda merakım ondan ? bilgi için çok teşekkür ederim yarın telefon ile bilgi alıcam, birde ben bahçelievlerdeyim fulya şişlide sanırım yumurta takibinde git gel çok yapılıyor nasıl yaparım bilemiyorum o düşündürüyorBekleme Yok diyemem var ama zaten girişte kan veriyorsun en az bir saat onun sonucunu beklersin tedavi planını çok iyi yaparlar sorduğun tüm sorulara Güleryüz'le cevap alırsın. Herkes işine hakimdir. Laboratuvar konusunda zaten çok başarılılar. Ön görüşme ücretsiz istersen kendin de gidip gözlemleyebikirsin.. tedavi 6750 artı ilaçlar var rahim dinlendirme yaparsa 500 lira ek veriyorsun. Ben de medical parkta ulun beyi çok düşündüm ama hastane laboratuvarı olması beni caydırmıştı.. yolun açık olsun
Rahim dinlendirme embriyo oluştuktan sonra beşinci güne gittikten sonra donduruluyor bir sonraki adet dönemi ile transfer süreci başlıyor rahim dinlendirme yönteminin taze transfere göre bir miktar başarıyı artırdığı söyleniyor. Yumurta takibi şöyle oluyor ben üç defa gittim yarın dördüncü olacak ve son opuya gidiyorum çünkü.bencede emriologlar malesef bende latif beyin hastasıydım,rahim dinlendirme nedir neden ek ücret alıyorlar bir işlem falanmı yapılıyor ilk dfa duydumda merakım ondan ? bilgi için çok teşekkür ederim yarın telefon ile bilgi alıcam, birde ben bahçelievlerdeyim fulya şişlide sanırım yumurta takibinde git gel çok yapılıyor nasıl yaparım bilemiyorum o düşündürüyor
anladım herhangi bir işlem yapılmıyor dondurma ücreti o yanlış anlamadıysam, hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız inşallah hepsi döllenirRahim dinlendirme embriyo oluştuktan sonra beşinci güne gittikten sonra donduruluyor bir sonraki adet dönemi ile transfer süreci başlıyor rahim dinlendirme yönteminin taze transfere göre bir miktar başarıyı artırdığı söyleniyor. Yumurta takibi şöyle oluyor ben üç defa gittim yarın dördüncü olacak ve son opuya gidiyorum çünkü.
Bana başlarken dediler hiç kendisi bakmıyor asistanı bakıyor gitme falan diye ama inanır mısın arkadasım iki kere opu oldum hep Mustafa hoca denk geldi bana ha o müsait olmadığı zaman Kübra hoca da bakıyor tabi ama o da çok tatlı bir insan.Mustafa Bey'in hastaları memnun musunuz acaba?
detaycı mıdır?
ben daha önce bir prof.dan çok mutsuz ayrıldım 3 büyük hüsranla karşı karşıya bıraktı beni.. prof. luğun verdiği özgüvenle dikkatsizlik en korktuğum şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?