Teşekkür ederim canım seni sormalı , ALLAH a şükürler olsun tuttundu ama bugün netleşecek yeniden kan testi verdikcanım, ben seni merak ettim, nasılsın? inşallah güzel haberlerini bekliyorum.
Teşekkür ederim canım seni sormalı , ALLAH a şükürler olsun tuttundu ama bugün netleşecek yeniden kan testi verdik
sonuçu bekliyoruz inşallah sağlıkla doğumunu görürüz dua edin çok korkuyorum daha önce yaşadığım kötü tecrübemden dolayı
Ben memorialla bahçeci arasında kaldım.. 3 yıldır uğraşıyoruz son 1 yıl da 3 başarısız tüp vakası geçirdim..
gerçeten detaylı gözden birşeyi kaçırmaycak vicdan sahibi bir doktor ve merkez arıyorum
Canım ben çok memnun kaldım ben Mustafa hocadan da ekibinden de gözün kapalı güvenebilirsinMustafa Bey'in hastaları memnun musunuz acaba?
detaycı mıdır?
ben daha önce bir prof.dan çok mutsuz ayrıldım 3 büyük hüsranla karşı karşıya bıraktı beni.. prof. luğun verdiği özgüvenle dikkatsizlik en korktuğum şey
Ayy insallah canım benim ya degerin gayet güzel kimyasallarını boşver onlar bir deneyimdi şimdiki tam tutunmuş Allah ın izniyle canm benim Rabbim kucagına almayıda nasip etsin@Mucizeolsakeske canım selam. 10.gün değerim 233 12.gün 573 çıktı. Üst üste çok fazla kimyasal gebelik yaşadım inşallah değerler bu şekilde yükselmeye devam eder
Cd56noluyo canım bizde pgt ye yolladık ama cd56 diye bişey demedi doktorYumurta toplama oldu pgt oldu cd56 yapılacak ayin 12sinde sonra transfer adetin kaçıncı günü olacak acaba bilgisi olan arkadaşlar
hayırlı olsun canım allah sağlıkla tamamına erdirsin@Mucizeolsakeske canım selam. 10.gün değerim 233 12.gün 573 çıktı. Üst üste çok fazla kimyasal gebelik yaşadım inşallah değerler bu şekilde yükselmeye devam eder
Canım benim yengeme yaptı bu ay müstecep hoca, adetinin 20.günü falan yapıyo galiba.Cd56noluyo canım bizde pgt ye yolladık ama cd56 diye bişey demedi doktor
tebrik ederim canım ne kadarlık oldu minik kızçen fulyada gebe kontrolü yapılıyormuCanlarım bugün müstecep hocayla muayenedeydim. Bugün kız çocuklqrı günüymüş. Müstecep hocam bugün bana çok güzel bi haber verdi. Bi kızım olucakkkkk... Ya inanamıyorumm.. Benim tırtılım bir prenses tırtıl..ya kurban olduğummmm Rabbim ya.. Allah bütün isteyenleri sevindirsin. Kaderle müstecep bey e sımsıkı sarıldım ya.. Oh be.. Ohh bee bi kızım oluyoooo
Hmm anladım canım niye yapıldıgını ögrenebilirmisin yengenden acaba merak ettim canmCanım benim yengeme yaptı bu ay müstecep hoca, adetinin 20.günü falan yapıyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?