Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Yumurta toplama oldu pgt oldu cd56 yapılacak ayin 12sinde sonra transfer adetin kaçıncı günü olacak acaba bilgisi olan arkadaşlar

canım, ben seni merak ettim, nasılsın? inşallah güzel haberlerini bekliyorum.
Teşekkür ederim canım seni sormalı , ALLAH a şükürler olsun tuttundu ama bugün netleşecek yeniden kan testi verdik
sonuçu bekliyoruz inşallah sağlıkla doğumunu görürüz dua edin çok korkuyorum daha önce yaşadığım kötü tecrübemden dolayı

ayy maşallah maşallah canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim senden güzel haber aldığıma :))

Ben memorialla bahçeci arasında kaldım.. 3 yıldır uğraşıyoruz son 1 yıl da 3 başarısız tüp vakası geçirdim..
gerçeten detaylı gözden birşeyi kaçırmaycak vicdan sahibi bir doktor ve merkez arıyorum

Herkese merhaba :)
Transfere kadar coraspin kullanıp, transfer günü de dahil olmak üzere sonrasında listesinden çıkarılan var mı? Herkese transfer sonrası da coraspin verildiğini görüyorum. Kafamda soru işareti oluştu neden ben transfer sonrası devam etmiyorum diye.
Hiç kan sulandırıcı kullanmayan var mı?

canım ben memorial şişliye gidiyorum ve gerçekten memnunum gerçi daha transfer olmadım ama önce allah'a sonra hastaneye güveniyorum. bir ön görüşme yapmanı öneririm. hatta ikisiyle de görüşme yap hangisi içine sinerse onunla devam edersin

Canım ben çok memnun kaldım ben Mustafa hocadan da ekibinden de gözün kapalı güvenebilirsin

@Mucizeolsakeske canım selam. 10.gün değerim 233 12.gün 573 çıktı. Üst üste çok fazla kimyasal gebelik yaşadım inşallah değerler bu şekilde yükselmeye devam eder
Ayy insallah canım benim ya degerin gayet güzel kimyasallarını boşver onlar bir deneyimdi şimdiki tam tutunmuş Allah ın izniyle canm benim Rabbim kucagına almayıda nasip etsin

Cd56 rahim zarından parça alınıyor o parçadan vücuttaki öldürücü hücre oranına bakılıyor ona göre serum tedavisi yapılıyor bebek düşmesin diye

Canım hayırlı olsun ilaçlara bi süre daha devam etmelisin gebelik haberinden sonra sonra kese görüyorsun:) en güzel ses o duyacağın

Canlarım bugün müstecep hocayla muayenedeydim. Bugün kız çocuklqrı günüymüş. Müstecep hocam bugün bana çok güzel bi haber verdi. Bi kızım olucakkkkk... Ya inanamıyorumm.. Benim tırtılım bir prenses tırtıl..ya kurban olduğummmm Rabbim ya.. Allah bütün isteyenleri sevindirsin. Kaderle müstecep bey e sımsıkı sarıldım ya.. Oh be.. Ohh bee bi kızım oluyoooo

tebrik ederim canım ne kadarlık oldu minik kızçen fulyada gebe kontrolü yapılıyormu
allah sağlıkla kucağında göstersin kızçeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…