Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım benim ya senin adına cok cok cok sevindim Rqbbim tamamına erdirsşn hadi sıra bizde insallah bi tuttırak su cocugu bizde yazarız insallah cinsiyetini

Teşekkürler canım Aminn inşAllah ben ilaçlara başladım. Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun hasretimiz son bulsun.
Bu arada sen tedavide hangi aşamadasın cnm

Teşekkürler canım Aminn inşAllah ben ilaçlara başladım. Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun hasretimiz son bulsun.
Bu arada sen tedavide hangi aşamadasın cnm
benim bu hafta remzi bey tarafından miyon alınacak sanırım haber bekliyorum
benim eylülde opu oldu 3 tane embriyo donduruldu

kaç yumurta göründü kontrolde kaçlık iğne ile başladın canım

Kızlar günaydın, diğer sayfaya yazdım burayada yazayım doktor kübra hanımın hastalarını tebrik ederim, doçent olmuş. Dün müstecep hocama muayeneye gittim ağrım vardı, tırtılım iyimiş şükür. O sırada kutlama yapıyolardı orda gördüm kübra hanımı da. Hastalar falan sarılıyodu. Hayırlı olsun herkese..

benim bu hafta remzi bey tarafından miyon alınacak sanırım haber bekliyorum
benim eylülde opu oldu 3 tane embriyo donduruldu

kaç yumurta göründü kontrolde kaçlık iğne ile başladın canım

Hayırlısı olsun hakkında cnm umarım başarılı gecer. Bende bayaa yumurta saydı doktor 225 mg gonal ve 150 mg merionalla başladık inşAllah perşembe kontrolüm var Rabbim hayırlara vesile kılsın hepimizinkini

Kızlar Merhaba bende bugün aşılama sonucunun negatif olduğunu öğrendim vr mahvoldum esimde azospermi var benimde sag yumurtaligim tikali burda histereskppi ve laparoskopi yapildi yurt dışında yaşıyorum ben burdaki doktorların umrunda bile değil çok sinirliyim ve çok yıprandım Bahçeci de Müstecep Kavrut hakkında çok güzel yorumlar alıyorum kafamda sadece o var ama tedavi kaç gün sürüyor fiyatı ne kadar b beni yurt dışından geleceğim için işyerinden izin almamız gerekiyor ama maddi ve manevi hazır gelmek istiyorum bana bilgi verebilir misiniz

kesinlikle tasiye ederim bahçeci fulyayı...
benim doktorum güvenç hoca idi.. kızım doğalı 6 ay oldu bile..

Arkadaşlar tüp bebekte ilaçlar ne kadar tutuyor her hasta farklı olur yani uygulanan ilaçlar yumurtaların tepkisi falan ama yaptıran arkadaşlar az çok fikir sahibidir diye sormak istedim. Bahçeci de en fazla 2bin dediler hasta hizmetlerindeki bayan ama

benim opu sürecinde aldığım ilaçlar 1780 tl tuttu
transfere ne kadar daha gider bilemiyorum 2000 tl diyorlar bakalım tutacak mı

Ben adetin 2. Gününde aldım ilk ilaçları 900 tl tuttu bakalım yarınli kontrolden sonra daha ne kadar tutar Rabbim herkesi istediği evlada kavuştursun

Ben adetin 2. Gününde aldım ilk ilaçları 900 tl tuttu bakalım yarınli kontrolden sonra daha ne kadar tutar Rabbim herkesi istediği evlada kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…