Canlarım bugün müstecep hocayla muayenedeydim. Bugün kız çocuklqrı günüymüş. Müstecep hocam bugün bana çok güzel bi haber verdi. Bi kızım olucakkkkk... Ya inanamıyorumm.. Benim tırtılım bir prenses tırtıl..ya kurban olduğummmm Rabbim ya.. Allah bütün isteyenleri sevindirsin. Kaderle müstecep bey e sımsıkı sarıldım ya.. Oh be.. Ohh bee bi kızım oluyoooo
14 haftayız teyzesi. Evet yapılıyor takip. İnşallah müstecep bey doğurtcak beni.tebrik ederim canım ne kadarlık oldu minik kızçen fulyada gebe kontrolü yapılıyormu
allah sağlıkla kucağında göstersin kızçeni
hayırlı olsun arkadaşım bende remzi beyin hastasıyım inşallah güzel sonuçlar alınızKızlarr ben de inşAllah bu gun Remzi hocaya gidecem tedaviye baslıcaz Rabbim tüm isteyenlere versin dua edin lütfen
benim bu hafta remzi bey tarafından miyon alınacak sanırım haber bekliyorumTeşekkürler canım Aminn inşAllah ben ilaçlara başladım. Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun hasretimiz son bulsun.
Bu arada sen tedavide hangi aşamadasın cnm
benim bu hafta remzi bey tarafından miyon alınacak sanırım haber bekliyorum
benim eylülde opu oldu 3 tane embriyo donduruldu
kaç yumurta göründü kontrolde kaçlık iğne ile başladın canım
Teşekkür ederim canım isteyen Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinhayırlı olsun canım allah sağlıkla tamamına erdirsin
kesinlikle tasiye ederim bahçeci fulyayı...Kızlar Merhaba bende bugün aşılama sonucunun negatif olduğunu öğrendim vr mahvoldum esimde azospermi var benimde sag yumurtaligim tikali burda histereskppi ve laparoskopi yapildi yurt dışında yaşıyorum ben burdaki doktorların umrunda bile değil çok sinirliyim ve çok yıprandım Bahçeci de Müstecep Kavrut hakkında çok güzel yorumlar alıyorum kafamda sadece o var ama tedavi kaç gün sürüyor fiyatı ne kadar b beni yurt dışından geleceğim için işyerinden izin almamız gerekiyor ama maddi ve manevi hazır gelmek istiyorum bana bilgi verebilir misiniz
allah bağışlasın evladınızı arkadaşım
kesinlikle tasiye ederim bahçeci fulyayı...
benim doktorum güvenç hoca idi.. kızım doğalı 6 ay oldu bile..
kesinlikle tasiye ederim bahçeci fulyayı...
benim doktorum güvenç hoca idi.. kızım doğalı 6 ay oldu bile..
benim opu sürecinde aldığım ilaçlar 1780 tl tuttuArkadaşlar tüp bebekte ilaçlar ne kadar tutuyor her hasta farklı olur yani uygulanan ilaçlar yumurtaların tepkisi falan ama yaptıran arkadaşlar az çok fikir sahibidir diye sormak istedim. Bahçeci de en fazla 2bin dediler hasta hizmetlerindeki bayan ama
Teşekkürler cnmbenim opu sürecinde aldığım ilaçlar 1780 tl tuttu
transfere ne kadar daha gider bilemiyorum 2000 tl diyorlar bakalım tutacak mı
tedaviniz hayırlı olsun arkadaşımBen adetin 2. Gününde aldım ilk ilaçları 900 tl tuttu bakalım yarınli kontrolden sonra daha ne kadar tutar Rabbim herkesi istediği evlada kavuştursun
Allah razı olsun canım Amin inşAllah şu an oradayım bekliyorum 1300 tl de tedaviye başlama üçreti aldılartedaviniz hayırlı olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?