- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
evet başlangıçta alınıyor o ücret kaç yumurta gördü dr muayenede hangi dr ile başladınızAllah razı olsun canım Amin inşAllah şu an oradayım bekliyorum 1300 tl de tedaviye başlama üçreti aldılar
Remzi hocayla başladık daha bekliyoruz bakalım net kaç yumurta diyecek. İnşAllah senin için de hayırlı olur arkadaşımevet başlangıçta alınıyor o ücret kaç yumurta gördü dr muayenede hangi dr ile başladınız
bende yarın orda olacağım miyon alınacak benimde
evet demiştin canım kusura bakma o kadar çok arkadaş ile muhabbet ediyoruz ki unutuyorumRemzi hocayla başladık daha bekliyoruz bakalım net kaç yumurta diyecek. İnşAllah senin için de hayırlı olur arkadaşım
Canım hayırlı olsunnn, benim toplam da 1985 tl ödedim ilaçlara tedavideBen adetin 2. Gününde aldım ilk ilaçları 900 tl tuttu bakalım yarınli kontrolden sonra daha ne kadar tutar Rabbim herkesi istediği evlada kavuştursun
Canım merhaba, müstecep hoca cidden iyidir hayırlısı olsun inşallah. Tedavi valla şöyle ki adetin 2. Yada 3. Günü herşey yolundaysa başlıyor 12 gün sürüyor ortalama. 4 kere falan muayeneye geliyosun. Genelde hatta hiçbi zaman taze transfer yapmıyolar, rahim dinlendirme dedikleri sistemi uygulayıp 1 ay sonra transfer yapıyolar.Kızlar Merhaba bende bugün aşılama sonucunun negatif olduğunu öğrendim vr mahvoldum esimde azospermi var benimde sag yumurtaligim tikali burda histereskppi ve laparoskopi yapildi yurt dışında yaşıyorum ben burdaki doktorların umrunda bile değil çok sinirliyim ve çok yıprandım Bahçeci de Müstecep Kavrut hakkında çok güzel yorumlar alıyorum kafamda sadece o var ama tedavi kaç gün sürüyor fiyatı ne kadar b beni yurt dışından geleceğim için işyerinden izin almamız gerekiyor ama maddi ve manevi hazır gelmek istiyorum bana bilgi verebilir misiniz
Bahçeci kliniğinde Mustafa bahçeci ile ilk denememde iki embriyo transferi yapıldı ve ikizlerime hamile kaldım ve şu an 1,5 yaşındalarİlk tüp bebek denememdi.Oraya ilk gittiğimiz gün bütün sıkıntılarımız bitmiş gibi hissettim.Her gittiğimde orada beklemek bile benim için ayrı bir zevkti.Her hastaya aynı tedavi uygulanmıo.Hastaya göre tedavi yapılıyor.Tabiki bekleme süresi olur ama sıranız geldiğinde alınıosunuz ztn.Tahliller tüp bebek ücretinin içinde.Ayrıca bir tedavi uygulanırsa ayrı ücret ödenir tabi ama uygulanacak olan tedavi tamamen sizin iyiliğiniz içindir.Çünkü Mustafa bey ve ekibi bu işi tamamen insanları mutlu etmek için yapıolar.Ben 2015 yılında Bahçecide tedavi oldum.Mustafa beyle birlikte Kübra hanım tedavi ediodu.Şimdi Kübra hanım doçent olmuşBenim zamanında müthiş bir bilgisi vardı şimdi kimbilir nasıl olmuşturYani demem o ki bahçeciye gidecekseniz emin ellerdesiniz.Ben eğer hamile kalmasaydım 2.deneme için tekrar onları tercih ederdim.Tüp bebek devlet hastaneleri hariç heryerde hemen hemen aynı fiyatlarda.Ama bahçecide parayı geçin.Onların güleryüzü,pozitifliği,yakınlıkları size tamamen ailenizdeymişsiniz gibi hissettirio.Benim yumurtalarım toplandıktan sonra transferim 2 ay snra yapıldı.İlk ay rahim kalınlığını yeterli bulmadığı için diğer aya erteledi mustafa bey.Ve dediki bu ayda transfer yapabilirim ama garanti veremem o yüzden erteliorum dedi.Eğer amaç para olsaydı transfer yapardı tutmama ihtimaline karşı.Ve tutmazsa bana yeniden tedavi uygulanır tekrar ücret alınırdı.Hayatımın en güzel 2,5 ayını geçirdim bahçecide.Ve Allah ol dedi onlar vesile oldu bebeklerim dünyaya geldiBen şanslı olanlardanmıyım bilemem ama bebek sahibi olmak istiosanız önce Allaha sonra bahçeciye güvenin.Hiç tereddütünüz olmasın.Kendinizi onlara teslim edin ztn onlar sizin için en iyisini yapacaktır.Aslında o kdr çok anlatıcak şey var ki çnkü onları anlatmak benim için çok büyük bir keyif.Bu sayfalarda doktorları övenlere bazen reklammı yapıosunuz diolarAma ben gerçekten bahçecinin hastasıyım.Ve iyiki bahçeciye gitmişim.Başka hiçbir tüp bebek doktoruyla görüşmeden ilk tercihim bahçeci oldu ve sadece bahçecinin videolarını izleyerek,hastalarıyla yazışarak,kadınlar klubünde tüm yorumlarını okuyarak onları tercih ettim.Ve yönlendirdiğim tüm arkadaşlarım hamile kaldı.İnanın bahçeci çok iyi bir tercih oradaki tüm doktorlar mükemmel.Çalışanlar güleryüzlü ve mutlu.Ve hastalarıda mutluSormak istediğiniz ne varsa yazabilirsiniz tek tek anlatırım hepsini.Umarım sizde evlat sahibi olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşarsınızBen bunun için Allaha her şükrettiğimde onlara dua ediyorum.Yolunuz açık olsun.Bahçeciden vazgeçmeyinherkese merhaba, benim yaştan dolayı rezerv azlığım var, ilk dnmemdi tüp bebekte 6 adet yumurtam gelişti eylülün 9 da transferim yapıldı 2 emrio 4. gün emriyosuydu ben dayanamadım 8. günü kan testi verdim 56 küsürdü,10 . gün 123 küsürdü, 12 gün ise yani gününde 173 küsür çıktı gayet iyi hayırlı olsun dediler doktor kontrolüm kese için 5 ekimdeydi, dün karnım indi şişliği gariplik hissettim yine kan verdim 3 küsürdü idrar testide yapmıştım o zaman çift çizgiydi dün tke di, kimyasalla gebelik sanırım oldu, ben bahçelievler medical park gittim memnun kaldımmı asla hastane olarak bekleme olarak stresten baska birşey degildi, sormak istedigim mutlaka degisiyordur ama bahcecide nasıl bir tedavi sureci var kullanılan ilaçlar nedir tahlilleri pahalımı ve bekleme süreci cok varmı randvularda şimdiden teşekkür ederim
canım hayırlı ugurlu olsun.gerçekten emin ellerdesin hiç merak etme. Allahın izniyle hocaların bilgisi ve bahçecinin başarısıyla inşallah bebeğine kavuşursun. bana da vermişlerdi. sanırım herkese veriyorlar. mantar ilacı bendede çok ciddi bağırsak sorunu yapmıştı. ama ertesi gün geçmişti. beni 5 gün iğne verip sonra çağırmışlardı muayeneye .Arkadaşlar merhaba .. Ben de varımyanlış forumları takip ediyormuşum Fulya diye varmış zaten
5 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşim de 30.Bizde sebepsiz infertilite var.Daha önce 4-5 kez klomen ile yumurtlama takibi yaptırmıştım.1 kimyasal gebelik geçirdim demelimiyim bilmiyorum çünkü değerim çok düşüktü hemen adet oldum.
Mustafa Bahçeci de tedaviye başladım 2 gün önce . Aşılamanın başarı oranının çok az olduğunu daha önce klomenle yaptığım şeyden çok farkı olmadığını söyleyerek direkt tüp bebeğe başladık.
Genetik veya cd56 gibi testler yapacak mıyız garanti olsun dedim.Daha önce gebelik geçmişim olmadığını sağlıklı embriyoyu seçip transfer edeceğini söyledi.Bir de emin ellerde olduğumu söyledi.Bugün 3.iğnemi olacağım.
Bu arada size de mantar ilacı Ve antibiyotik verdiler mi ilk gün sadece ? Mantar ilacı bağırsak düzenimi bozdu Yen'i Yen'i toparlanmaya başlıyorum
Sizde de süreç böyle mi ilerledi merak ediyorum .
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaallah
canım çok mutlu oluyorum böyle güzel yorumları okudukça, bende bahçecide aldım 10 yıl sonra mutlu haberi. şimdi 15 hafta gebeyim. inşallah bende kızımın 1.5 yaşlarını 15 yaşlarını görücemmm Allah hepimizin evlatlarını korusun ve anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahBahçeci kliniğinde Mustafa bahçeci ile ilk denememde iki embriyo transferi yapıldı ve ikizlerime hamile kaldım ve şu an 1,5 yaşındalarİlk tüp bebek denememdi.Oraya ilk gittiğimiz gün bütün sıkıntılarımız bitmiş gibi hissettim.Her gittiğimde orada beklemek bile benim için ayrı bir zevkti.Her hastaya aynı tedavi uygulanmıo.Hastaya göre tedavi yapılıyor.Tabiki bekleme süresi olur ama sıranız geldiğinde alınıosunuz ztn.Tahliller tüp bebek ücretinin içinde.Ayrıca bir tedavi uygulanırsa ayrı ücret ödenir tabi ama uygulanacak olan tedavi tamamen sizin iyiliğiniz içindir.Çünkü Mustafa bey ve ekibi bu işi tamamen insanları mutlu etmek için yapıolar.Ben 2015 yılında Bahçecide tedavi oldum.Mustafa beyle birlikte Kübra hanım tedavi ediodu.Şimdi Kübra hanım doçent olmuşBenim zamanında müthiş bir bilgisi vardı şimdi kimbilir nasıl olmuşturYani demem o ki bahçeciye gidecekseniz emin ellerdesiniz.Ben eğer hamile kalmasaydım 2.deneme için tekrar onları tercih ederdim.Tüp bebek devlet hastaneleri hariç heryerde hemen hemen aynı fiyatlarda.Ama bahçecide parayı geçin.Onların güleryüzü,pozitifliği,yakınlıkları size tamamen ailenizdeymişsiniz gibi hissettirio.Benim yumurtalarım toplandıktan sonra transferim 2 ay snra yapıldı.İlk ay rahim kalınlığını yeterli bulmadığı için diğer aya erteledi mustafa bey.Ve dediki bu ayda transfer yapabilirim ama garanti veremem o yüzden erteliorum dedi.Eğer amaç para olsaydı transfer yapardı tutmama ihtimaline karşı.Ve tutmazsa bana yeniden tedavi uygulanır tekrar ücret alınırdı.Hayatımın en güzel 2,5 ayını geçirdim bahçecide.Ve Allah ol dedi onlar vesile oldu bebeklerim dünyaya geldiBen şanslı olanlardanmıyım bilemem ama bebek sahibi olmak istiosanız önce Allaha sonra bahçeciye güvenin.Hiç tereddütünüz olmasın.Kendinizi onlara teslim edin ztn onlar sizin için en iyisini yapacaktır.Aslında o kdr çok anlatıcak şey var ki çnkü onları anlatmak benim için çok büyük bir keyif.Bu sayfalarda doktorları övenlere bazen reklammı yapıosunuz diolarAma ben gerçekten bahçecinin hastasıyım.Ve iyiki bahçeciye gitmişim.Başka hiçbir tüp bebek doktoruyla görüşmeden ilk tercihim bahçeci oldu ve sadece bahçecinin videolarını izleyerek,hastalarıyla yazışarak,kadınlar klubünde tüm yorumlarını okuyarak onları tercih ettim.Ve yönlendirdiğim tüm arkadaşlarım hamile kaldı.İnanın bahçeci çok iyi bir tercih oradaki tüm doktorlar mükemmel.Çalışanlar güleryüzlü ve mutlu.Ve hastalarıda mutluSormak istediğiniz ne varsa yazabilirsiniz tek tek anlatırım hepsini.Umarım sizde evlat sahibi olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşarsınızBen bunun için Allaha her şükrettiğimde onlara dua ediyorum.Yolunuz açık olsun.Bahçeciden vazgeçmeyin
Çok sevindimAllahın izniyle görürsünüz merak etmeyin.Amin herkese tattırsın inşallah Rabbimcanım çok mutlu oluyorum böyle güzel yorumları okudukça, bende bahçecide aldım 10 yıl sonra mutlu haberi. şimdi 15 hafta gebeyim. inşallah bende kızımın 1.5 yaşlarını 15 yaşlarını görücemmm Allah hepimizin evlatlarını korusun ve anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
Genetik falan bakıldı mı yoksa direkt transfer mi oldu ? Neden arama merakımdan sanırım endişem Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin ben de video Ve yorumlarla tercih ettim aceleci tavrı dışında olumsuzluk yaşamadım.Acaba dinlendirme yaparlar mı? Ben de pazar günü var arada sanırım ondan 6 gün salı gittim pazar çatlamama iğnesiyle beraber yapıcam iğneleri pazartesi kontrole gideceğimcanım hayırlı ugurlu olsun.gerçekten emin ellerdesin hiç merak etme. Allahın izniyle hocaların bilgisi ve bahçecinin başarısıyla inşallah bebeğine kavuşursun. bana da vermişlerdi. sanırım herkese veriyorlar. mantar ilacı bendede çok ciddi bağırsak sorunu yapmıştı. ama ertesi gün geçmişti. beni 5 gün iğne verip sonra çağırmışlardı muayeneye .
Yorumlarınız gerçekten reklam gibi olmuş derdim gitmemiş olsaydım kliniğe :) inşaallah darısı bana Ve tüm isteyenlere o halde :)Bahçeci kliniğinde Mustafa bahçeci ile ilk denememde iki embriyo transferi yapıldı ve ikizlerime hamile kaldım ve şu an 1,5 yaşındalarİlk tüp bebek denememdi.Oraya ilk gittiğimiz gün bütün sıkıntılarımız bitmiş gibi hissettim.Her gittiğimde orada beklemek bile benim için ayrı bir zevkti.Her hastaya aynı tedavi uygulanmıo.Hastaya göre tedavi yapılıyor.Tabiki bekleme süresi olur ama sıranız geldiğinde alınıosunuz ztn.Tahliller tüp bebek ücretinin içinde.Ayrıca bir tedavi uygulanırsa ayrı ücret ödenir tabi ama uygulanacak olan tedavi tamamen sizin iyiliğiniz içindir.Çünkü Mustafa bey ve ekibi bu işi tamamen insanları mutlu etmek için yapıolar.Ben 2015 yılında Bahçecide tedavi oldum.Mustafa beyle birlikte Kübra hanım tedavi ediodu.Şimdi Kübra hanım doçent olmuşBenim zamanında müthiş bir bilgisi vardı şimdi kimbilir nasıl olmuşturYani demem o ki bahçeciye gidecekseniz emin ellerdesiniz.Ben eğer hamile kalmasaydım 2.deneme için tekrar onları tercih ederdim.Tüp bebek devlet hastaneleri hariç heryerde hemen hemen aynı fiyatlarda.Ama bahçecide parayı geçin.Onların güleryüzü,pozitifliği,yakınlıkları size tamamen ailenizdeymişsiniz gibi hissettirio.Benim yumurtalarım toplandıktan sonra transferim 2 ay snra yapıldı.İlk ay rahim kalınlığını yeterli bulmadığı için diğer aya erteledi mustafa bey.Ve dediki bu ayda transfer yapabilirim ama garanti veremem o yüzden erteliorum dedi.Eğer amaç para olsaydı transfer yapardı tutmama ihtimaline karşı.Ve tutmazsa bana yeniden tedavi uygulanır tekrar ücret alınırdı.Hayatımın en güzel 2,5 ayını geçirdim bahçecide.Ve Allah ol dedi onlar vesile oldu bebeklerim dünyaya geldiBen şanslı olanlardanmıyım bilemem ama bebek sahibi olmak istiosanız önce Allaha sonra bahçeciye güvenin.Hiç tereddütünüz olmasın.Kendinizi onlara teslim edin ztn onlar sizin için en iyisini yapacaktır.Aslında o kdr çok anlatıcak şey var ki çnkü onları anlatmak benim için çok büyük bir keyif.Bu sayfalarda doktorları övenlere bazen reklammı yapıosunuz diolarAma ben gerçekten bahçecinin hastasıyım.Ve iyiki bahçeciye gitmişim.Başka hiçbir tüp bebek doktoruyla görüşmeden ilk tercihim bahçeci oldu ve sadece bahçecinin videolarını izleyerek,hastalarıyla yazışarak,kadınlar klubünde tüm yorumlarını okuyarak onları tercih ettim.Ve yönlendirdiğim tüm arkadaşlarım hamile kaldı.İnanın bahçeci çok iyi bir tercih oradaki tüm doktorlar mükemmel.Çalışanlar güleryüzlü ve mutlu.Ve hastalarıda mutluSormak istediğiniz ne varsa yazabilirsiniz tek tek anlatırım hepsini.Umarım sizde evlat sahibi olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşarsınızBen bunun için Allaha her şükrettiğimde onlara dua ediyorum.Yolunuz açık olsun.Bahçeciden vazgeçmeyin
Merhabalar,bende eskilerden biri olarak son günlerdeki yazıları okuyunca yine yazmadan edemedim,geçenlerde doktorumla ilgili açtığım bir konu sebebiyle bazı arkadaşlar tarafından çok yoğun eleştirildim ama benim gerçeklerim bunlar,aynen olumsuz düşünenlerin kendi gerçekleri olduğu gibi,benim tedavimde Aralık 2014 de başladı(burda daha evvel defalarca yazıdğım için hikayemi detaylı yazıp gözünüzü yormak istemem)öncesinde farklı hastanelere görüşmeye gittim durumumun vehametini bilmeden,bazı dr.senin çocuğun olmaz boşa uğraşma dedi,bazı dr.hiçbirşey yok gibi 5 dk .lık iş hemen hamile kalırsın dedi,kafamda deli sorularla forumlarda arayışa girdim ve bu forumu buldum,aylarca ,evet yanlış duymadınız aylarca,tek tek her forumu,her yorumu gece-gündüz okudum,Bahçecinin sitesindeki tüm doktorların özgeçmişini okudum,sosyal medyada yorumları okudum,hepsinin videolarını izledim,sonuçta burdan aldığım yoğun tavsiyeler başta olmak üzere çünkü geniş bir platform ,kendi kendime oranladım yorumları,şahsen tanıdıklarımdan tecrübe edenlerinde tavsiyesi ile Bahçeci Fulyada karar kıldım,Kliniğin sitesinde durumumu anlatan bir mail yazdım Dr.Güvenç Karlıkaya'ya mailime geri döndü (ben o dönem 35 yaşında,SLE hastası,kanda pıhtılaşması olan ve rezervi azalmış,amh 0,42 , fsh 13 lerden 25 lere fırlamış,erken menopoza doğru giden,yıkılmış bir hastaydım)çok sorunluydum kısaca.
ben baştan sona tedavimi sağlık problerimden de dolayı tek bir dr.yönetsin istediğim için Dr.Güvenç Karlıkaya'yı tercih ettim,ama bir kez Müstecep Bey,bir kez Burçak hanımda da muayne oldum doktorum yokken,hepsi işlerinden iyiler bence,Bahçcei yıllardır var ve ilklerden.(kendisi 3 tanıdığımında dr.ydu karar verdikten sonra öğrendim ve emin oldum)nedense daha görüşmeden çok güvenmiştim kendisine,görüşmeye gittim aralık 2014 te durumuma bakınca birde sle den dolayı bana "bu riski göze alabilecekmisin,ben olsam alamazdım sanırım dedi"çünkü bırakın gebe kalmayı,tedaviye başlamak bile benim için başlı başına riskti ve bu riski başka doktorlar almadı zaten .ilk böyle söyleyince açıkçası tereddüt etmedim değil,aklım karıştı,çok netti,açık sözlüydü hayal kırıklığına uğramış gibiydim,ertesi gün tereddütlerimi anlatan bir mail attım dr.Bey'e,aynı gün beni aradı ve dakikalarca konuştuk,tereddütlerime gayet açıklayıcı cevaplar aldım,bana dediği şuydu"durum beli,ama biz buna rağmen başarmaya uğraşacağız,sabredicez"dedi dedi,çok sabırsız bir insanım,çok detaycıyım hatta gereksiz detaycı.bu söz bana hep güç vermiştir.ve anladım ki bu aradığım doktordu.
kısaca 2015 şubatta 1 embriyom oldu ,bana havuz önerdi şansı artıralım diye,ok dedik.2015 şubattan itibaren bir fiil her ay gittim ,taaaki 2016 aralığa kadar,3 .12.16 da transferim oldu,(bazı ay kist oldu iptal,bazı ay yumurta görülmedi,bazı ay iğne tedavisine cevap veremedim,6 kez opuya girdim,4 kez çıkan tek yumurtalar boş çıktı opularda,neticede başka embriyom olamadı,yumurtam yoktu çünkü.bunları böyle rahat yazdığıma bakmayın,her ay bir yıkımdı benim için+sle ye düşman hormon yükleniyordu vücuduma,romatloji doktorumla irtibat halindeydi,2 dr.arasında 2,5 yıl mekik dokudum.ikisinide amacı beni sağlıkla bir evlada kavuşturmaktı,kaldıki gebe kalsamda bitmeyecekti daha sıkıntılarım taaki doğana kadar.bu zor dönemde doktorum hep yanımdaydı,destekti,hep eşimle beni tüm yıkımlarda ayağa kaldıran insan oldu,her opu çıkışı üzüntüsü yüzünden okunuyordu,artık bişey demesede ne demek istediğini anlar olduk,evet klinik yoğun ,çok yoğun ,bende saatlerce randevulu gittiğim halde sıra bekledim,başka odalarda muayne oldum,bunlar bence her hastaya yetişmeye çalıştıkları için,ekip güleryüzlü,samimi,benim yazdığım gibi ilk görüşmede bir tereddütüm oldu,ama telefon konuşmamız da bunu ekarte etti zaten.benim gebelik takibimide Güvenç Bey rahatsızlığım dolayısıylada titizlikle bizzat takip etti,doğumumuda sağlıkla gerçekleştirdi hatta artık tüp bebek hastası olmadığım halde ki bebeğimle ilgili bir sıkıntı yaşadık gebeliğin son 3 ayında,doğum gerçekleşir gerçekleşmez bebek yanıma gelmeden hemen ilgili doktorlarlarla görüşüp müdahele edildi,Allahıma şükür bişey çıkmadı.gebeliktede çok sorunlar yaşadım kendim ve bebekle ilgili ama Allaha şükür sağlıkla ,önce Allahımın sonrada Güvenç Beyin sayesinde evladıma kavuştum.benimde burda yaptığım bukadar memnun olduğum,bize abi gibi olan,aileden biri gibi olan bir doktoru neden tavsiye etmeyeyim?bende bu tavsiyelerle gittim zaten.olumsuzluklarda yazılabilir tabiki tavsiyelerin yazıldığı gibi ,benim durumumu okuyup bana özelden ,diğer sosyal platformlaradan soran çok insan var cevapladığım sorularını,bu reklam yapmak değildir bence,soruyorlar anlatıyorum.anlatıyoruz,herkes yaşadığını bilir,ama bu forumda insanlar öneri bekliyor,fikir istiyor,tedavilerinin gidişatı hakkında paylaşım yapmak istiyor,sonuçta bu doktorun,Kliniğin başarısı olacak pozitif sonuç çıkınca,neden gerekli özeni göstermesinler,onlar ellerinden geleni yapıyor bence,gerisi Allahın ne zaman uygun gördüğü ile ilgili.tabiki bu süreçte aksilikler yaşanabilir,olumlu alanlarda,olumsuz alanlarda maddi manevi yıpranıyoruz zaten,amaç kafasında soru işareti olmadan ,emin adımlrala tedaviye devam etmek,biz bunu Bahçeci Fulyada ,Güvenç Bey,Necati Bey,Deniz ve Sevil hemşire ,Psikolog Gözde hn.( o dönemde vardı) eşimle birlikte başardık.şunuda söyleyeyeim daha evvelki yazılarımı okuyanlar bilir daha tedavim ederken yazıyordum negatif te olsa sonucum, gücüm elverediği müddetçe yine Bahçeci Kliniğini,yine aynı doktoru Güvenç Beyi tercih edecektim,beni bilen o ,güç veren o,benle üzülen,sevinen o.Benim şahsi fikrim Kurum ile ilgili bazı sıkıntılar yaşayan arkadaşlar direk kliniğe bildirdilermi bu sıkıntıları,öneri olarak kurumun yetkililerine,hasta ilişikilerine yaşanan sıkıntılar iletilse bence dikkate alacaklardır.
tedavisi devam eden arkadaşlarım,her türlü yorumu okuyun,bir öngörüşmeye gidin ,iç sesinizi dinleyip ona göre karar verin,zaten doktorların özgeçmişlerini,ilgi ve uzmanlık alanlarını araştırıp gidiyor olacaksınız,hangi doktorda olursanız olun,doktorunuzu kendiniz daha iyi tanır,anlarsınız,içinize sinmesi önemli olan,bu çok mühim bence bu tedavide,kafan rahat olacak ki başarıya dahada yaklaş...tereddüt oluşursa içinizde direk benim yaptığım gibi doktorunuzla paylaşmanızı öneririm.Bu uğurda emek veren,uğraşan bütün arkadaşlarıma hayırlı zamanda,hayırlı sonuçlar almalarını diliyorum,Allah yazdıysa olacak inanın,benim durumum tek kelime ile mucizeydi,doktorum,hemşirelerim,ailem ,burdaki arkadaşlarım dahil herkes ilk denemede,1 yıl boyunca elde ettiğimiz tek süpriz yumurtadan oluşan 2.gün 4 hücreli tek embriyomla, bu kadar sağlık sorunuyla başardığımıza şaşırmıştık,doğru zamanda,doğru yerde besmeleler ve dualar eşliğinde transferimi yapmışlardı.pozitif haberini verdikleri an'ı ömrüm boyu unutamam çünkü idrar testim negatifti,klinikte kan verdim ama negatifti işte biliyorum diyordum ve 2.tedaviyi konuşalım diye gitmiştik eşimle,Güvenç Bey,Deniz,Sevilin ellerinde test sonucumla bir sarılışları vardı çığlık çığlığa pozitiffff diye ,böyle güzel insanlarla ben nasıl duygusal bir bağ kurmam.
farkındayım uzun olmasın dedim,uzun oldu ...
Ama bunlarda benim yaşadıklarım dolu dolu hepsini yazmak imkansız,herşeyimi ben bu forumda yaşadım zaten .
bu forumdan çok şey öğrendim,destek oldular bana,benle sevinip,benimle üzüldüler burda,aynen benim de onların üzüntüleriyle üzülüp,sevinçleriyle mutlu gibi ...
HEPİNİZE SEVGİLER
Teşekkürler cnm Amin cümlemize inşAllah. Sen az harcamışın benim 2. Kontrolüm tam tamına 2000 tl verdik ilaclara ama gerci sendekiyle pek farkı yok ama bakalım daha yumurta toplanması rahim duvarı kaldı nluğı felan var ve yabi harcanacak ilaç paraları da ama yeter ki sonuçhayırlı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün AminCanım hayırlı olsunnn, benim toplam da 1985 tl ödedim ilaçlara tedavide
Benim için sebepsiz infertilitenin zorluğu tarifsizken gözlerim dolarak okudum yazınızı.Neyse ki mutlu son :)Merhabalar,bende eskilerden biri olarak son günlerdeki yazıları okuyunca yine yazmadan edemedim,geçenlerde doktorumla ilgili açtığım bir konu sebebiyle bazı arkadaşlar tarafından çok yoğun eleştirildim ama benim gerçeklerim bunlar,aynen olumsuz düşünenlerin kendi gerçekleri olduğu gibi,benim tedavimde Aralık 2014 de başladı(burda daha evvel defalarca yazıdğım için hikayemi detaylı yazıp gözünüzü yormak istemem)öncesinde farklı hastanelere görüşmeye gittim durumumun vehametini bilmeden,bazı dr.senin çocuğun olmaz boşa uğraşma dedi,bazı dr.hiçbirşey yok gibi 5 dk .lık iş hemen hamile kalırsın dedi,kafamda deli sorularla forumlarda arayışa girdim ve bu forumu buldum,aylarca ,evet yanlış duymadınız aylarca,tek tek her forumu,her yorumu gece-gündüz okudum,Bahçecinin sitesindeki tüm doktorların özgeçmişini okudum,sosyal medyada yorumları okudum,hepsinin videolarını izledim,sonuçta burdan aldığım yoğun tavsiyeler başta olmak üzere çünkü geniş bir platform ,kendi kendime oranladım yorumları,şahsen tanıdıklarımdan tecrübe edenlerinde tavsiyesi ile Bahçeci Fulyada karar kıldım,Kliniğin sitesinde durumumu anlatan bir mail yazdım Dr.Güvenç Karlıkaya'ya mailime geri döndü (ben o dönem 35 yaşında,SLE hastası,kanda pıhtılaşması olan ve rezervi azalmış,amh 0,42 , fsh 13 lerden 25 lere fırlamış,erken menopoza doğru giden,yıkılmış bir hastaydım)çok sorunluydum kısaca.
ben baştan sona tedavimi sağlık problerimden de dolayı tek bir dr.yönetsin istediğim için Dr.Güvenç Karlıkaya'yı tercih ettim,ama bir kez Müstecep Bey,bir kez Burçak hanımda da muayne oldum doktorum yokken,hepsi işlerinden iyiler bence,Bahçcei yıllardır var ve ilklerden.(kendisi 3 tanıdığımında dr.ydu karar verdikten sonra öğrendim ve emin oldum)nedense daha görüşmeden çok güvenmiştim kendisine,görüşmeye gittim aralık 2014 te durumuma bakınca birde sle den dolayı bana "bu riski göze alabilecekmisin,ben olsam alamazdım sanırım dedi"çünkü bırakın gebe kalmayı,tedaviye başlamak bile benim için başlı başına riskti ve bu riski başka doktorlar almadı zaten .ilk böyle söyleyince açıkçası tereddüt etmedim değil,aklım karıştı,çok netti,açık sözlüydü hayal kırıklığına uğramış gibiydim,ertesi gün tereddütlerimi anlatan bir mail attım dr.Bey'e,aynı gün beni aradı ve dakikalarca konuştuk,tereddütlerime gayet açıklayıcı cevaplar aldım,bana dediği şuydu"durum beli,ama biz buna rağmen başarmaya uğraşacağız,sabredicez"dedi dedi,çok sabırsız bir insanım,çok detaycıyım hatta gereksiz detaycı.bu söz bana hep güç vermiştir.ve anladım ki bu aradığım doktordu.
kısaca 2015 şubatta 1 embriyom oldu ,bana havuz önerdi şansı artıralım diye,ok dedik.2015 şubattan itibaren bir fiil her ay gittim ,taaaki 2016 aralığa kadar,3 .12.16 da transferim oldu,(bazı ay kist oldu iptal,bazı ay yumurta görülmedi,bazı ay iğne tedavisine cevap veremedim,6 kez opuya girdim,4 kez çıkan tek yumurtalar boş çıktı opularda,neticede başka embriyom olamadı,yumurtam yoktu çünkü.bunları böyle rahat yazdığıma bakmayın,her ay bir yıkımdı benim için+sle ye düşman hormon yükleniyordu vücuduma,romatloji doktorumla irtibat halindeydi,2 dr.arasında 2,5 yıl mekik dokudum.ikisinide amacı beni sağlıkla bir evlada kavuşturmaktı,kaldıki gebe kalsamda bitmeyecekti daha sıkıntılarım taaki doğana kadar.bu zor dönemde doktorum hep yanımdaydı,destekti,hep eşimle beni tüm yıkımlarda ayağa kaldıran insan oldu,her opu çıkışı üzüntüsü yüzünden okunuyordu,artık bişey demesede ne demek istediğini anlar olduk,evet klinik yoğun ,çok yoğun ,bende saatlerce randevulu gittiğim halde sıra bekledim,başka odalarda muayne oldum,bunlar bence her hastaya yetişmeye çalıştıkları için,ekip güleryüzlü,samimi,benim yazdığım gibi ilk görüşmede bir tereddütüm oldu,ama telefon konuşmamız da bunu ekarte etti zaten.benim gebelik takibimide Güvenç Bey rahatsızlığım dolayısıylada titizlikle bizzat takip etti,doğumumuda sağlıkla gerçekleştirdi hatta artık tüp bebek hastası olmadığım halde ki bebeğimle ilgili bir sıkıntı yaşadık gebeliğin son 3 ayında,doğum gerçekleşir gerçekleşmez bebek yanıma gelmeden hemen ilgili doktorlarlarla görüşüp müdahele edildi,Allahıma şükür bişey çıkmadı.gebeliktede çok sorunlar yaşadım kendim ve bebekle ilgili ama Allaha şükür sağlıkla ,önce Allahımın sonrada Güvenç Beyin sayesinde evladıma kavuştum.benimde burda yaptığım bukadar memnun olduğum,bize abi gibi olan,aileden biri gibi olan bir doktoru neden tavsiye etmeyeyim?bende bu tavsiyelerle gittim zaten.olumsuzluklarda yazılabilir tabiki tavsiyelerin yazıldığı gibi ,benim durumumu okuyup bana özelden ,diğer sosyal platformlaradan soran çok insan var cevapladığım sorularını,bu reklam yapmak değildir bence,soruyorlar anlatıyorum.anlatıyoruz,herkes yaşadığını bilir,ama bu forumda insanlar öneri bekliyor,fikir istiyor,tedavilerinin gidişatı hakkında paylaşım yapmak istiyor,sonuçta bu doktorun,Kliniğin başarısı olacak pozitif sonuç çıkınca,neden gerekli özeni göstermesinler,onlar ellerinden geleni yapıyor bence,gerisi Allahın ne zaman uygun gördüğü ile ilgili.tabiki bu süreçte aksilikler yaşanabilir,olumlu alanlarda,olumsuz alanlarda maddi manevi yıpranıyoruz zaten,amaç kafasında soru işareti olmadan ,emin adımlrala tedaviye devam etmek,biz bunu Bahçeci Fulyada ,Güvenç Bey,Necati Bey,Deniz ve Sevil hemşire ,Psikolog Gözde hn.( o dönemde vardı) eşimle birlikte başardık.şunuda söyleyeyeim daha evvelki yazılarımı okuyanlar bilir daha tedavim ederken yazıyordum negatif te olsa sonucum, gücüm elverediği müddetçe yine Bahçeci Kliniğini,yine aynı doktoru Güvenç Beyi tercih edecektim,beni bilen o ,güç veren o,benle üzülen,sevinen o.Benim şahsi fikrim Kurum ile ilgili bazı sıkıntılar yaşayan arkadaşlar direk kliniğe bildirdilermi bu sıkıntıları,öneri olarak kurumun yetkililerine,hasta ilişikilerine yaşanan sıkıntılar iletilse bence dikkate alacaklardır.
tedavisi devam eden arkadaşlarım,her türlü yorumu okuyun,bir öngörüşmeye gidin ,iç sesinizi dinleyip ona göre karar verin,zaten doktorların özgeçmişlerini,ilgi ve uzmanlık alanlarını araştırıp gidiyor olacaksınız,hangi doktorda olursanız olun,doktorunuzu kendiniz daha iyi tanır,anlarsınız,içinize sinmesi önemli olan,bu çok mühim bence bu tedavide,kafan rahat olacak ki başarıya dahada yaklaş...tereddüt oluşursa içinizde direk benim yaptığım gibi doktorunuzla paylaşmanızı öneririm.Bu uğurda emek veren,uğraşan bütün arkadaşlarıma hayırlı zamanda,hayırlı sonuçlar almalarını diliyorum,Allah yazdıysa olacak inanın,benim durumum tek kelime ile mucizeydi,doktorum,hemşirelerim,ailem ,burdaki arkadaşlarım dahil herkes ilk denemede,1 yıl boyunca elde ettiğimiz tek süpriz yumurtadan oluşan 2.gün 4 hücreli tek embriyomla, bu kadar sağlık sorunuyla başardığımıza şaşırmıştık,doğru zamanda,doğru yerde besmeleler ve dualar eşliğinde transferimi yapmışlardı.pozitif haberini verdikleri an'ı ömrüm boyu unutamam çünkü idrar testim negatifti,klinikte kan verdim ama negatifti işte biliyorum diyordum ve 2.tedaviyi konuşalım diye gitmiştik eşimle,Güvenç Bey,Deniz,Sevilin ellerinde test sonucumla bir sarılışları vardı çığlık çığlığa pozitiffff diye ,böyle güzel insanlarla ben nasıl duygusal bir bağ kurmam.
farkındayım uzun olmasın dedim,uzun oldu ...
Ama bunlarda benim yaşadıklarım dolu dolu hepsini yazmak imkansız,herşeyimi ben bu forumda yaşadım zaten .
bu forumdan çok şey öğrendim,destek oldular bana,benle sevinip,benimle üzüldüler burda,aynen benim de onların üzüntüleriyle üzülüp,sevinçleriyle mutlu gibi ...
HEPİNİZE SEVGİLER
Edtafirullah canım oluyor tabi ki. Amin Allah razı olsun başladık bakalım nolucak ben bi de adapazarından gidip geliyorum ama yeter ki sonuc hayırlı olsun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerimize kavuştursun kavuşanları da sağlıkla buyutmek nasip olsunevet demiştin canım kusura bakma o kadar çok arkadaş ile muhabbet ediyoruz ki unutuyorum
inşallah hayırlı haberler ile başlarsın
Rabbim yar ve yardımcısı olsun arkadaşım ben de ordaydım bu gün bilseydim ranışırfıkAllah hrpimizi bebişlerle sevindirsibMerhabalar guzel anne adaylarimiz.biz simdi kizkardesimle bahceci klinigindeyiz.o adanadan geldi.bize dua edin nolursunuz.Yalvariyorum sizlere Rabbim her birinize annelik duygusunu nasip etsin insallah.
Hic önemli değil aksine gözkerim dolarak okudum Rabbim evladının hep hayrını nasip etsin bize de dua edin biz de mutlu sona kavuşalım!arkadaşlar kusura bakmayın sanırım 2 tane Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa sayfası var,biri 928 l sayfalıkmış,diğeri 476 lık,
ben diğerine yazacaktım,yanlışlıkla buraya yazmışım:-( orda çok olumsuz yorum görünce bende kendi yaşadıklarımı anlatmak istedim ama yanlış gruba yazmışım sonradan farkettim,olsun burasıda Bahçeci Hastalarını sayfası sonuçta ,yabancı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?