Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Cnm benim de aynı pazartesi kontrolum var catlamama iğnesi verdi doktor cok heyecanlıyım

ZehMes yaklaşık aynı dönemde tedavi görmüştük hatırlıyorum seni,yazdigin her kelimenin altına imzamı atıyor,aynen katılıyorum.

Merhabalar guzel anne adaylarimiz.biz simdi kizkardesimle bahceci klinigindeyiz.o adanadan geldi.bize dua edin nolursunuz.Yalvariyorum sizlere Rabbim her birinize annelik duygusunu nasip etsin insallah.
Canım hayırlıısıı olsunn inşallah iyi olurr

İnşaallah tanışırız saat kaçta geleceksin ? Bana saat vermediler istersen sabah bir ara dediler Mustafa bey burda mı söyleyelim ben de dedim ama yoksa da kontrolüm var Kübra hocaya yönlendireceğiz zaten dediler 8.30 da arayıp 10 da orda olurum diye düşünüyorum tabi bu sefer benim eşim de gelir heralde Bizde de araba var ama eşimle kullanıyorum tek vermiyor kaza yaparsam kaskoyu bozmayalım diye

Canım sonu inşallah iyi olsun da gerisi artık napalım harcanacak. Depodan falan ucuz bulunabilir ama zor öyle bulmak. İnşallah hayırlısıyla kucağına al sende yavrunu

Canım sonu inşallah iyi olsun da gerisi artık napalım harcanacak. Depodan falan ucuz bulunabilir ama zor öyle bulmak. İnşallah hayırlısıyla kucağına al sende yavrunu
Amiiin canım Allah razı olsun inşAllah onca arayıştan sonra olumsuz tedavilerden sonra Bahçeci hepimizin dileklerimizin gercekleştiği adres olur Allahın izni ile

ben 11 e kadar orda olurum inşAllah hep o saatleri soyluyorlar hayırlısı bakalım. Artık iğnelerin yeri de acıyo vucudum korktu iğneden yeter ki Rabbimin izni ile sonuç hakkımızda iyi olsun

ben 11 e kadar orda olurum inşAllah hep o saatleri soyluyorlar hayırlısı bakalım. Artık iğnelerin yeri de acıyo vucudum korktu iğneden yeter ki Rabbimin izni ile sonuç hakkımızda iyi olsun
Oraya

Kizlar acil cevap bekliyorum ben bugun regl oldum 2 kasimda kontrole gidicem muhtemelem 7 kasimda transfer olacak ama mustafa hoca kongredeymis isterseniz 1 ay erteleyim isterseniz kubra hanim yapar dediler bu arada 13. Gun kontrolu mustafa hoca yapacak napayim nasil ilerleyeyim sizce

Hangi tarihlerde kongrede acaba benim daha ilk kontrolüm olcak ama pazartesi Kübra hoca da transfer olan varsa söyler şimdi heralde hakkında hayırlısı olsun

Benim de 1 ay dinlendirme yapsalar 29kasım muhtemel tarih bilemedim ki şimdi sanırım ben beklerdim zor da olsa herkes ekip için hangi dr olursa olsun çok iyi diyor ama
Ben mayista dondurdum bir tyrlu gidemedim bu ayda boyle ertelendi kardan bebeklerim orda kaldi :)

Ben mayista dondurdum bir tyrlu gidemedim bu ayda boyle ertelendi kardan bebeklerim orda kaldi :)
Vardır canim bunda da bir hayır o kadar beklemişsin bekleyebilirmiydim bilemiyorum ama o kadar beklediysen için de şüphe kalmaması için bekle bence belki benimkilerle tanışırlar hem bu arada

Vardır canim bunda da bir hayır o kadar beklemişsin bekleyebilirmiydim bilemiyorum ama o kadar beklediysen için de şüphe kalmaması için bekle bence belki benimkilerle tanışırlar hem bu arada
Ahaha olmadi labaratuar kertmesi yapariz hahaha :) aynen bende bekliycem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…