- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 43
Cnm benim de aynı pazartesi kontrolum var catlamama iğnesi verdi doktor cok heyecanlıyımGenetik falan bakıldı mı yoksa direkt transfer mi oldu ? Neden arama merakımdan sanırım endişem Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin ben de video Ve yorumlarla tercih ettim aceleci tavrı dışında olumsuzluk yaşamadım.Acaba dinlendirme yaparlar mı? Ben de pazar günü var arada sanırım ondan 6 gün salı gittim pazar çatlamama iğnesiyle beraber yapıcam iğneleri pazartesi kontrole gideceğim
Aaaa aynı zamanda orda olacağız hangi dr dasınız? Bide orda kimse kimse ile konuşmuyor ilk muayenem ve eşim de gelmemiştiCnm benim de aynı pazartesi kontrolum var catlamama iğnesi verdi doktor cok heyecanlıyım
İğneni kendin mi yapıyorsunCnm benim de aynı pazartesi kontrolum var catlamama iğnesi verdi doktor cok heyecanlıyım
Bahçeci kliniğinde Mustafa bahçeci ile ilk denememde iki embriyo transferi yapıldı ve ikizlerime hamile kaldım ve şu an 1,5 yaşındalarİlk tüp bebek denememdi.Oraya ilk gittiğimiz gün bütün sıkıntılarımız bitmiş gibi hissettim.Her gittiğimde orada beklemek bile benim için ayrı bir zevkti.Her hastaya aynı tedavi uygulanmıo.Hastaya göre tedavi yapılıyor.Tabiki bekleme süresi olur ama sıranız geldiğinde alınıosunuz ztn.Tahliller tüp bebek ücretinin içinde.Ayrıca bir tedavi uygulanırsa ayrı ücret ödenir tabi ama uygulanacak olan tedavi tamamen sizin iyiliğiniz içindir.Çünkü Mustafa bey ve ekibi bu işi tamamen insanları mutlu etmek için yapıolar.Ben 2015 yılında Bahçecide tedavi oldum.Mustafa beyle birlikte Kübra hanım tedavi ediodu.Şimdi Kübra hanım doçent olmuşBenim zamanında müthiş bir bilgisi vardı şimdi kimbilir nasıl olmuşturYani demem o ki bahçeciye gidecekseniz emin ellerdesiniz.Ben eğer hamile kalmasaydım 2.deneme için tekrar onları tercih ederdim.Tüp bebek devlet hastaneleri hariç heryerde hemen hemen aynı fiyatlarda.Ama bahçecide parayı geçin.Onların güleryüzü,pozitifliği,yakınlıkları size tamamen ailenizdeymişsiniz gibi hissettirio.Benim yumurtalarım toplandıktan sonra transferim 2 ay snra yapıldı.İlk ay rahim kalınlığını yeterli bulmadığı için diğer aya erteledi mustafa bey.Ve dediki bu ayda transfer yapabilirim ama garanti veremem o yüzden erteliorum dedi.Eğer amaç para olsaydı transfer yapardı tutmama ihtimaline karşı.Ve tutmazsa bana yeniden tedavi uygulanır tekrar ücret alınırdı.Hayatımın en güzel 2,5 ayını geçirdim bahçecide.Ve Allah ol dedi onlar vesile oldu bebeklerim dünyaya geldiBen şanslı olanlardanmıyım bilemem ama bebek sahibi olmak istiosanız önce Allaha sonra bahçeciye güvenin.Hiç tereddütünüz olmasın.Kendinizi onlara teslim edin ztn onlar sizin için en iyisini yapacaktır.Aslında o kdr çok anlatıcak şey var ki çnkü onları anlatmak benim için çok büyük bir keyif.Bu sayfalarda doktorları övenlere bazen reklammı yapıosunuz diolarAma ben gerçekten bahçecinin hastasıyım.Ve iyiki bahçeciye gitmişim.Başka hiçbir tüp bebek doktoruyla görüşmeden ilk tercihim bahçeci oldu ve sadece bahçecinin videolarını izleyerek,hastalarıyla yazışarak,kadınlar klubünde tüm yorumlarını okuyarak onları tercih ettim.Ve yönlendirdiğim tüm arkadaşlarım hamile kaldı.İnanın bahçeci çok iyi bir tercih oradaki tüm doktorlar mükemmel.Çalışanlar güleryüzlü ve mutlu.Ve hastalarıda mutluSormak istediğiniz ne varsa yazabilirsiniz tek tek anlatırım hepsini.Umarım sizde evlat sahibi olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşarsınızBen bunun için Allaha her şükrettiğimde onlara dua ediyorum.Yolunuz açık olsun.Bahçeciden vazgeçmeyin
Evet canım kendim yapıyorum doktorum Remzi hoca çok tatlı bir beyefendi. İnşAllah karşılaşır tanışırız ben de Adapazarından gidiyorum mecbur hep eşimi peşimde sürüklüyorum ben araba kullansmıyorumİğneni kendin mi yapıyorsun
Canım hayırlıısıı olsunn inşallah iyi olurrMerhabalar guzel anne adaylarimiz.biz simdi kizkardesimle bahceci klinigindeyiz.o adanadan geldi.bize dua edin nolursunuz.Yalvariyorum sizlere Rabbim her birinize annelik duygusunu nasip etsin insallah.
Evet canım kendim yapıyorum doktorum Remzi hoca çok tatlı bir beyefendi. İnşAllah karşılaşır tanışırız ben de Adapazarından gidiyorum mecbur hep eşimi peşimde sürüklüyorum ben araba kullansmıyorum
Canım sonu inşallah iyi olsun da gerisi artık napalım harcanacak. Depodan falan ucuz bulunabilir ama zor öyle bulmak. İnşallah hayırlısıyla kucağına al sende yavrunuTeşekkürler cnm Amin cümlemize inşAllah. Sen az harcamışın benim 2. Kontrolüm tam tamına 2000 tl verdik ilaclara ama gerci sendekiyle pek farkı yok ama bakalım daha yumurta toplanması rahim duvarı kaldı nluğı felan var ve yabi harcanacak ilaç paraları da ama yeter ki sonuçhayırlı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Amin
Amiiin canım Allah razı olsun inşAllah onca arayıştan sonra olumsuz tedavilerden sonra Bahçeci hepimizin dileklerimizin gercekleştiği adres olur Allahın izni ileCanım sonu inşallah iyi olsun da gerisi artık napalım harcanacak. Depodan falan ucuz bulunabilir ama zor öyle bulmak. İnşallah hayırlısıyla kucağına al sende yavrunu
ben 11 e kadar orda olurum inşAllah hep o saatleri soyluyorlar hayırlısı bakalım. Artık iğnelerin yeri de acıyo vucudum korktu iğneden yeter ki Rabbimin izni ile sonuç hakkımızda iyi olsunİnşaallah tanışırız saat kaçta geleceksin ? Bana saat vermediler istersen sabah bir ara dediler Mustafa bey burda mı söyleyelim ben de dedim ama yoksa da kontrolüm var Kübra hocaya yönlendireceğiz zaten dediler 8.30 da arayıp 10 da orda olurum diye düşünüyorum tabi bu sefer benim eşim de gelir heraldeBizde de araba var ama eşimle kullanıyorum tek vermiyor kaza yaparsam kaskoyu bozmayalım diye
Orayaben 11 e kadar orda olurum inşAllah hep o saatleri soyluyorlar hayırlısı bakalım. Artık iğnelerin yeri de acıyo vucudum korktu iğneden yeter ki Rabbimin izni ile sonuç hakkımızda iyi olsun
ben 11 e kadar orda olurum inşAllah hep o saatleri soyluyorlar hayırlısı bakalım. Artık iğnelerin yeri de acıyo vucudum korktu iğneden yeter ki Rabbimin izni ile sonuç hakkımızda iyi olsun
Amin inşaallahben 11 e kadar orda olurum inşAllah hep o saatleri soyluyorlar hayırlısı bakalım. Artık iğnelerin yeri de acıyo vucudum korktu iğneden yeter ki Rabbimin izni ile sonuç hakkımızda iyi olsun
Hangi tarihlerde kongrede acaba benim daha ilk kontrolüm olcak ama pazartesiKizlar acil cevap bekliyorum ben bugun regl oldum 2 kasimda kontrole gidicem muhtemelem 7 kasimda transfer olacak ama mustafa hoca kongredeymis isterseniz 1 ay erteleyim isterseniz kubra hanim yapar dediler bu arada 13. Gun kontrolu mustafa hoca yapacak napayim nasil ilerleyeyim sizce
6kasimda gidiyor galibaHangi tarihlerde kongrede acaba benim daha ilk kontrolüm olcak ama pazartesiKübra hoca da transfer olan varsa söyler şimdi heralde hakkında hayırlısı olsun
Benim de 1 ay dinlendirme yapsalar 29kasım muhtemel tarih bilemedim ki şimdi6kasimda gidiyor galiba
Hangi tarihlerde kongrede acaba benim daha ilk kontrolüm olcak ama pazartesiKübra hoca da transfer olan varsa söyler şimdi heralde hakkında hayırlısı olsun
Ben mayista dondurdum bir tyrlu gidemedim bu ayda boyle ertelendi kardan bebeklerim orda kaldi :)Benim de 1 ay dinlendirme yapsalar 29kasım muhtemel tarih bilemedim ki şimdisanırım ben beklerdim zor da olsa herkes ekip için hangi dr olursa olsun çok iyi diyor ama
Vardır canim bunda da bir hayır o kadar beklemişsin bekleyebilirmiydim bilemiyorum ama o kadar beklediysen için de şüphe kalmaması için bekle benceBen mayista dondurdum bir tyrlu gidemedim bu ayda boyle ertelendi kardan bebeklerim orda kaldi :)
Ahaha olmadi labaratuar kertmesi yapariz hahaha :) aynen bende bekliycem galibaVardır canim bunda da bir hayır o kadar beklemişsin bekleyebilirmiydim bilemiyorum ama o kadar beklediysen için de şüphe kalmaması için bekle bencebelki benimkilerle tanışırlar hem bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?