OlabilirAhaha olmadi labaratuar kertmesi yapariz hahaha :) aynen bende bekliycem galiba
Sana denk gelmez canim.en fazla 4 gun sonra donerOlabilirNe zaman dönecek acaba pazartesi sorayım en iyisi
Aaa gerçekten miSana denk gelmez canim.en fazla 4 gun sonra doner
Evet bende seni hatırlıorum:) sağlıkla büyüt bebeğini çok sevindim:)ZehMes yaklaşık aynı dönemde tedavi görmüştük hatırlıyorum seni,yazdigin her kelimenin altına imzamı atıyor,aynen katılıyorum.
Amin insallahBen adetin 2. Gününde aldım ilk ilaçları 900 tl tuttu bakalım yarınli kontrolden sonra daha ne kadar tutar Rabbim herkesi istediği evlada kavuştursun
Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallahMerhabalar guzel anne adaylarimiz.biz simdi kizkardesimle bahceci klinigindeyiz.o adanadan geldi.bize dua edin nolursunuz.Yalvariyorum sizlere Rabbim her birinize annelik duygusunu nasip etsin insallah.
Amiiin Arkadaşım AmiinnnnAmin insallah
Valla benim bugün opu günümdü.biraz ağrım oldu hala çıkamadım klinikten kan sonuçlarım çıksın süreci konuşçaz bakalım hayırlısı inşaallahKimseden ses çıkmıyor kızlarrr bu günlerde işlem yapıp mutlu sonuç alanlar var mı? Her kes sessizliğe gömülmüş
Valla transfer için bende adet oomayı dört gözle bekliyorum herhangi bişey yok canımKimseden ses çıkmıyor kızlarrr bu günlerde işlem yapıp mutlu sonuç alanlar var mı? Her kes sessizliğe gömülmüş
Amin canım hayırlısıyla olsunBende transfer için gün sayiyorum Allah yardımcımız olsun
Onu biliyorum da canım ben gebelikte pozitif sonuç alan var mi diye sormustum aslinda☺Canım erada pozitif negatif diye bişey çıkmıyor canım transfer gününe uygunluğun çıkıyor
benim bildiğim burda 3 tane gebe kalan arkadaşımız var arkadaşımOnu biliyorum da canım ben gebelikte pozitif sonuç alan var mi diye sormustum aslinda☺
Çok geçmiş olsun canim ben istanbul dışından gelecem haftaya transferim var inşallah. Transfer öncesi ve sonrası icin neler önerirsiniz. Insallah bebislerin sımsıkı tutunur sana. Ben de calisiyorum öğretmenim sen ne is yapiyorsunBen varım pozitif sonuç alanlardan. Ama Bu aralar hafif kanamam var. Doktor ilk 3 ay evde istirahat verdi. Rapor aldım işe de gitmiyorum. Düşük tehlikesinin geçmesini bekleyeceğim Allah’ın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?