Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhabalar guzel anne adaylarimiz.biz simdi kizkardesimle bahceci klinigindeyiz.o adanadan geldi.bize dua edin nolursunuz.Yalvariyorum sizlere Rabbim her birinize annelik duygusunu nasip etsin insallah.
Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah

Kimseden ses çıkmıyor kızlarrr bu günlerde işlem yapıp mutlu sonuç alanlar var mı? Her kes sessizliğe gömülmüş

Kimseden ses çıkmıyor kızlarrr bu günlerde işlem yapıp mutlu sonuç alanlar var mı? Her kes sessizliğe gömülmüş
Valla benim bugün opu günümdü.biraz ağrım oldu hala çıkamadım klinikten kan sonuçlarım çıksın süreci konuşçaz bakalım hayırlısı inşaallah

Valla transfer için bende adet oomayı dört gözle bekliyorum herhangi bişey yok canım

Canım erada pozitif negatif diye bişey çıkmıyor canım transfer gününe uygunluğun çıkıyor

Ben varım pozitif sonuç alanlardan. Ama Bu aralar hafif kanamam var. Doktor ilk 3 ay evde istirahat verdi. Rapor aldım işe de gitmiyorum. Düşük tehlikesinin geçmesini bekleyeceğim Allah’ın izniyle inşallah

Ben varım pozitif sonuç alanlardan. Ama Bu aralar hafif kanamam var. Doktor ilk 3 ay evde istirahat verdi. Rapor aldım işe de gitmiyorum. Düşük tehlikesinin geçmesini bekleyeceğim Allah’ın izniyle inşallah
Çok geçmiş olsun canim ben istanbul dışından gelecem haftaya transferim var inşallah. Transfer öncesi ve sonrası icin neler önerirsiniz. Insallah bebislerin sımsıkı tutunur sana. Ben de calisiyorum öğretmenim sen ne is yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…