- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 43
geçmiş olsun canım histereskopimi olacak seninKızlar Allah hepinizin yar yardımcısı olsun hamiş olanlar sağlıkla hamişliğin devamı adaylara da hayırlı hamiş olmayı nasip etsin. Bende yumurta toplandı dinlenme olacak ama dinlenme öncesi rshmimde yapışıklık var amelyat olcam ondan sonra inşAllah süreç başlıcak. Bu arada Remzi hocanın hastası var mı burda?
Ben varım pozitif sonuç alanlardan. Ama Bu aralar hafif kanamam var. Doktor ilk 3 ay evde istirahat verdi. Rapor aldım işe de gitmiyorum. Düşük tehlikesinin geçmesini bekleyeceğim Allah’ın izniyle inşallah
Teşekkürler cnm Dr filmime bakınca yapışıklık vsr dedi raporda da ıyle yazıyor ve binim sinir olduğum şey bende durum boyleyken sakaryada ilk tüp bebek denememde adatıp da dr transfer yaptı ve tabi sonuç olumsuz. Neyse inşAllah bu sefer iyi olur Bahçeci grubuna ve Remzi hocata çok güveniyorum. İnşAllah cümlemiz için hayırlı olur. Remzi hoca bana adet olduğun gün ara haber ver adetin 8. ya da 9. gunu için gün alırız dedi. Evet histereskopi yöntemiyle olacak. Ondan sonra dinlendirme verecek sanırım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güzel yürekli doktorlar ve ekibinden de razı olsungeçmiş olsun canım histereskopimi olacak senin
benim drumda Remzi Bey
bana bu ay miyon için operasyon yaptı kasımda da yapışıklık varmı diye bakacak kontrol histeresktopisi olacak banada
dr ne kadar süre verdi yapışıklık için yapacağı operasyon sonrası transfer için
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun hakkında inşAllah hiç tedirgin olma bahçeci grubu mükemmel ekip aynı hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşAllahMerhaba Arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.Yarın tedavim başlıyor Kübra hanım ile.Aslında Mustafa bahçeciye başlayacaktım ama bir arkadaşım kendisi yoğun olduğu için Kübra hanımda başladı ve 2 hafta önce doğum yaptı.
Kübra hanım hastaları varmı aranızda? Yada mustafa hocayla tedavi olup ta,yumurta toplama işlemine kübra hanım giren varmı aranızda?
Ben varımMerhaba Arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.Yarın tedavim başlıyor Kübra hanım ile.Aslında Mustafa bahçeciye başlayacaktım ama bir arkadaşım kendisi yoğun olduğu için Kübra hanımda başladı ve 2 hafta önce doğum yaptı.
Kübra hanım hastaları varmı aranızda? Yada mustafa hocayla tedavi olup ta,yumurta toplama işlemine kübra hanım giren varmı aranızda?
Müsaitlik durumuna göre kendisi yapıyormuş zaten.Transferimi mesela o yapçak benim de ben de onun hastasıyımBende Mustafa hocanın hastasiyim yumurta toplama işlemini Mustafa hocam yapti
ne zaman yapıldı peki?Bende Mustafa hocanın hastasiyim yumurta toplama işlemini Mustafa hocam yapti
25 inde yumurtam toplandı canm bugün de adet oldum 11 kasımda randevum varne zaman yapıldı peki?
Çok uzun yazmışım ama komple süreci yazmak istedim ki aklında bir şey olmasın. İşlem esnasında biraz kanamam olmuş ancak idrar kontrolü yapmadan taburcu etmiyorlar.İdrarım temiz olmasına rağmen karın ağrım vardı muayene ettiler ve vücudum da sıvı vardı (kan) ama aktif değildi.Zayıf bir insanım ve nadiren de olsa olabiliyormuş Mustafa hoca dün dedi ki ilk gün gördüğümde de aktif kanaman olmadığını anlamıştım ama yine de takip ettik şimdi pıhtılaşmış halini de gördük için rahat olsun dedi. Ben kendilerine güveniyorum
Bu arada aslında hafif bir iç kanam geçirmissin bence.Yumurtalıkta kanama oldu demekki.Çokmu yumurtan toplandıda böyle oldu acaba.Gerçekten şanssızlık ama aslında bir okadarda tehlikeli birşey.Yumurta toplama işlemi basit bir işlem diye diye biliyorum ben daha önce Amerikanda bir deneme yaptım ve bırak ağrıyı lekelenmem bile olmadı.Bence yumruta sayısı yada dediğin gibi bünye ile yada doktor hatası ile ilgili ama Kübra hanımdan kaynaklı olduğunu sanmam.Kesinlikle şanssızlık olmuş seninkisi.Çok uzun yazmışım ama komple süreci yazmak istedim ki aklında bir şey olmasın. İşlem esnasında biraz kanamam olmuş ancak idrar kontrolü yapmadan taburcu etmiyorlar.İdrarım temiz olmasına rağmen karın ağrım vardı muayene ettiler ve vücudum da sıvı vardı (kan) ama aktif değildi.Zayıf bir insanım ve nadiren de olsa olabiliyormuş Mustafa hoca dün dedi ki ilk gün gördüğümde de aktif kanaman olmadığını anlamıştım ama yine de takip ettik şimdi pıhtılaşmış halini de gördük için rahat olsun dedi. Ben kendilerine güveniyorum
Evet dediğin gibi iç kanama oluyor dediğim şey zayıf hastalarda olabiliyor dedi Kübra hoca. Kontrollerimde 10 yumurtam gözükürken 15 yumurtaymış 15 tane toplanmış ondan kaynaklı da olabilir arkada kaldığı için Usg de gözükmeyebiliyor.Ama itinayla ilgilendiler laparoskopik ameliyatla temizleyebiliriz ama aktif birşey yok ve iyi görünüyorsun dedi Mustafa hoca yıpratmak istemediğini söyledi daha dün.Bence iyi ki de öyle demiş.Zaten ağrım da kasık bölgemden ziyade üst karın bölgemdeydiBu arada aslında hafif bir iç kanam geçirmissin bence.Yumurtalıkta kanama oldu demekki.Çokmu yumurtan toplandıda böyle oldu acaba.Gerçekten şanssızlık ama aslında bir okadarda tehlikeli birşey.Yumurta toplama işlemi basit bir işlem diye diye biliyorum ben daha önce Amerikanda bir deneme yaptım ve bırak ağrıyı lekelenmem bile olmadı.Bence yumruta sayısı yada dediğin gibi bünye ile yada doktor hatası ile ilgili ama Kübra hanımdan kaynaklı olduğunu sanmam.Kesinlikle şanssızlık olmuş seninkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?