Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

25 inde yumurtam toplandı canm bugün de adet oldum 11 kasımda randevum var
Ayy kusura bakma Mustafa hoca olduğunu yazmışsın zaten bende de dinlendirme yapmayacağını söyledi de bir gün öncesi hatırlatma için arayanlar ücreti dinlendirme ile beraber söylediklerinden öyle ödeme yapmıştık.İade alcaz biz.Yaş kaçtı çok soru sordum ama

Yaaa birisi daha ,içim rahatladı :) Bütün tedavi boyunca en korktuğum kısım opu.Bu yüzden sizler yazınca içim rahatladı.Sizinki rahat oldumu? Hangi aşamasındasınız tedavinizin?
Ben biraz şanssızlıktan sıkıntılar yaşadım ama şimdi iyiyim.10 yumurta gözüküyordu 15 toplandı 8 tanesi olgunmuş ama henüz aranmadım bekliyorum bakalım nasıllar İlaçlarımı kullanıyorum adet olmayı bekliyorum sanırım kaç embriyom olduğunu öğrendikten adet dönemine kadar yaşayacağım dönem en rahat kısmı tedavinin. Çünkü yine ilaç kullanmaya başlayacağım ilaçlarla ilgili sorunun yoksa bence kötü bir tedavi süreci yok tüp bebekte.

Yaaa birisi daha ,içim rahatladı :) Bütün tedavi boyunca en korktuğum kısım opu.Bu yüzden sizler yazınca içim rahatladı.Sizinki rahat oldumu? Hangi aşamasındasınız tedavinizin?
Benim doktor Remzi hoca ama mesela bende de hiç kanama olmadı herşey guzel geçti ama ilk denemem sakaryada olmuştu adatıpta 10 gün kanama olmuştu bazen damara denk gelirse kanama yaparmış sinire de denk gelirse mihrimahtaki gibi olabiliyormuş

Opu dan çıkınca aaa bu muymuş falan demiştim ben korkmana gerek yok bence inşaallah benim talihsizliğimi yaşamazsın sonrasında bunu düşünmezsen sorun hiç yok ben anesteziden korkuyordum hatta eşime dedim neden sürekli endoskopi( midesi için gastroskopi) yaptırdığını anladım o kadar iyiydi yani endişelenme

KORKMA ARKADAŞIM BİR SIKINTI OLMUYOR OPU SONRASI BİRKAÇ GÜN KASIK HASSASİYETİ OLUYOR O KADAR

BENİMDE HİÇ KANAMA OLMADI LEKELENME OLUR DİYE BEKLEDİM OPU SONRASI HİÇ OLMADI BENİM DRUMDA REMZİ BEY

BENİMDE HİÇ KANAMA OLMADI LEKELENME OLUR DİYE BEKLEDİM OPU SONRASI HİÇ OLMADI BENİM DRUMDA REMZİ BEY
İnşAllah tez bi zamanda bebişlerimize kabuşuruz canım. Senin embriyolar donduruldu mu inşAllah aynı zamanlara denk gelir transferler. Benim adetime daha 8 gün var ama inşAllah öne gelir çok sabırsızım

Ayy abla o kısmı yazmamışım eve gelince pijamaları giydim yatıcam çok hafif karın ağrım var yok gibi kasıklar normal yatıcam yatamıyorum boynumla omuzların arası çekiliyor çok fena acıyor demin bahsettiğim hafif kanama organlar tarafından birkaç günde emiliyormuş ama o arada sen git bir sinire dokun oturur pozisyonda uyudum hastanede bir gün sonraki gün 2 yastıkla yatabildim iyiyim şimdi şükür

Şükür ben de onu kastettim canim sevindim şimdi iyi olmana

Hepinize çok teşekkürler cevaplarınız için.Umarım tedavileriniz güzel sonuçlanır.
Benim yarın başlıyor iğneler.Varmı yarın başlayanlar yada bu

Dinlendirme yapılacak diye bizden ücret alındı ama yumurta toplandıktan normalde bir kaç gün sonra transfer yapılıyor ama bn nerdeyse 20 gün sonra transfer yapılacak yanı yumurta toplandıktan sonradan bahsediyorum. Yanlışım biliyorum acaba bu şekilde rahim dinlendir me olmuyor mu

cnm benim bildiğim transfer işlemi adetin ilk gününden sayarsak 19. gün gibi olmalı.Ama senin opudan sonra 20. gün biraz tuaf birgün.Çünkü opudan 1 hafta 10 gün sonra adet oluyorsun üstüne 19 gün koyman gerek yani ya opudan sonra 2. gün 3. gün yada 5. gün embriyo konuyor(embriyonun durumuna göre) yada opudan sonra adet olucaksın ve 19. gün gibi konur.
Umarım anlatabilmişimdir.Sonuçta opudan 20 gün sonra tuaf ir gün,yalnış anlamış olabilirmisin?

Hepinize çok teşekkürler cevaplarınız için.Umarım tedavileriniz güzel sonuçlanır.
Benim yarın başlıyor iğneler.Varmı yarın başlayanlar yada bu
İnşAllah hayırla başlardın cnm ne demek hepimiz merak etiklerimizi bir birimize sorarak bilgileniyoruz zaten

İnşAllah tez bi zamanda bebişlerimize kabuşuruz canım. Senin embriyolar donduruldu mu inşAllah aynı zamanlara denk gelir transferler. Benim adetime daha 8 gün var ama inşAllah öne gelir çok sabırsızım
evet donduruldu eylül ayında canım
benim ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi olacak
transfer ocak adeti ile rahmin durumuna göre bakılacak

senin süreç nasıl gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…