Benim toplamayı Kübra hoca yaptıSanırım benden başka Kübra Hanım'ın hastası yok.Herkes Mustafa Hocaya gidiyor ve takiplerini Kübra hanım yapıyor.
ama merak ediyorum yumurta toplamasına yada transferine Kübra hanım varmı diye.
inşaallah hepimizin yüzü Gülsüntekrardan geçmişolsun cnm.tedavilerimiz güzel sınuçlanacak inşallah.Bu kadar sıkıntının ardından yüzün gülecek bence :)
Sana da dinlendirme yapılmadı o zaman25 inde yumurtam toplandı canm bugün de adet oldum 11 kasımda randevum var
Yaaa birisi daha ,içim rahatladı :) Bütün tedavi boyunca en korktuğum kısım opu.Bu yüzden sizler yazınca içim rahatladı.Sizinki rahat oldumu? Hangi aşamasındasınız tedavinizin?Benim toplamayı Kübra hoca yaptı
Ayy kusura bakma Mustafa hoca olduğunu yazmışsın zaten25 inde yumurtam toplandı canm bugün de adet oldum 11 kasımda randevum var
Yaaa birisi daha ,içim rahatladı :) Bütün tedavi boyunca en korktuğum kısım opu.Bu yüzden sizler yazınca içim rahatladı.Sizinki rahat oldumu? Hangi aşamasındasınız tedavinizin?
Benim doktor Remzi hoca ama mesela bende de hiç kanama olmadı herşey guzel geçti ama ilk denemem sakaryada olmuştu adatıpta 10 gün kanama olmuştu bazen damara denk gelirse kanama yaparmış sinire de denk gelirse mihrimahtaki gibi olabiliyormuşYaaa birisi daha ,içim rahatladı :) Bütün tedavi boyunca en korktuğum kısım opu.Bu yüzden sizler yazınca içim rahatladı.Sizinki rahat oldumu? Hangi aşamasındasınız tedavinizin?
Opu dan çıkınca aaa bu muymuş falan demiştim ben korkmana gerek yok benceBen biraz şanssızlıktan sıkıntılar yaşadım ama şimdi iyiyim.10 yumurta gözüküyordu 15 toplandı 8 tanesi olgunmuş ama henüz aranmadım bekliyorum bakalım nasıllarİlaçlarımı kullanıyorum adet olmayı bekliyorum sanırım kaç embriyom olduğunu öğrendikten adet dönemine kadar yaşayacağım dönem en rahat kısmı tedavinin. Çünkü yine ilaç kullanmaya başlayacağım ilaçlarla ilgili sorunun yoksa bence kötü bir tedavi süreci yok tüp bebekte.
KORKMA ARKADAŞIM BİR SIKINTI OLMUYOR OPU SONRASI BİRKAÇ GÜN KASIK HASSASİYETİ OLUYOR O KADARYaaa birisi daha ,içim rahatladı :) Bütün tedavi boyunca en korktuğum kısım opu.Bu yüzden sizler yazınca içim rahatladı.Sizinki rahat oldumu? Hangi aşamasındasınız tedavinizin?
BENİMDE HİÇ KANAMA OLMADI LEKELENME OLUR DİYE BEKLEDİM OPU SONRASI HİÇ OLMADI BENİM DRUMDA REMZİ BEYBenim doktor Remzi hoca ama mesela bende de hiç kanama olmadı herşey guzel geçti ama ilk denemem sakaryada olmuştu adatıpta 10 gün kanama olmuştu bazen damara denk gelirse kanama yaparmış sinire de denk gelirse mihrimahtaki gibi olabiliyormuş
İnşAllah tez bi zamanda bebişlerimize kabuşuruz canım. Senin embriyolar donduruldu mu inşAllah aynı zamanlara denk gelir transferler. Benim adetime daha 8 gün var ama inşAllah öne gelir çok sabırsızımBENİMDE HİÇ KANAMA OLMADI LEKELENME OLUR DİYE BEKLEDİM OPU SONRASI HİÇ OLMADI BENİM DRUMDA REMZİ BEY
Ayy abla o kısmı yazmamışımBenim doktor Remzi hoca ama mesela bende de hiç kanama olmadı herşey guzel geçti ama ilk denemem sakaryada olmuştu adatıpta 10 gün kanama olmuştu bazen damara denk gelirse kanama yaparmış sinire de denk gelirse mihrimahtaki gibi olabiliyormuş
Şükür ben de onu kastettim canim sevindim şimdi iyi olmana
Ayy abla o kısmı yazmamışımeve gelince pijamaları giydim yatıcam çok hafif karın ağrım var yok gibi kasıklar normal yatıcam yatamıyorum boynumla omuzların arası çekiliyor çok fena acıyor demin bahsettiğim hafif kanama organlar tarafından birkaç günde emiliyormuş ama o arada sen git bir sinire dokun oturur pozisyonda uyudum hastanede bir gün sonraki gün 2 yastıkla yatabildim iyiyim şimdi şükür
Ayy abla o kısmı yazmamışımeve gelince pijamaları giydim yatıcam çok hafif karın ağrım var yok gibi kasıklar normal yatıcam yatamıyorum boynumla omuzların arası çekiliyor çok fena acıyor demin bahsettiğim hafif kanama organlar tarafından birkaç günde emiliyormuş ama o arada sen git bir sinire dokun oturur pozisyonda uyudum hastanede bir gün sonraki gün 2 yastıkla yatabildim iyiyim şimdi şükür [/QUO
sıralar başlamış olanlar?
Evet resmen iç kanama bu,omuz ağrısı yapar,kesinlikle yumurtalık delinmiş bence ve kanama yapmış.Çok korkunçBence ucuz atlatmışsın,acil laparoskopiye dönebilirdi.Tekrar geçmiş olsun,umarım sağlıklı embriyo haberleri alırısın.Ve umarım doktor kaynaklı değildir,çünkü benimde opumu Kübra hanım yapacak
Dinlendirme yapılacak diye bizden ücret alındı ama yumurta toplandıktan normalde bir kaç gün sonra transfer yapılıyor ama bn nerdeyse 20 gün sonra transfer yapılacak yanı yumurta toplandıktan sonradan bahsediyorum. Yanlışım biliyorum acaba bu şekilde rahim dinlendir me olmuyor muAyy kusura bakma Mustafa hoca olduğunu yazmışsın zatenbende de dinlendirme yapmayacağını söyledi de bir gün öncesi hatırlatma için arayanlar ücreti dinlendirme ile beraber söylediklerinden öyle ödeme yapmıştık.İade alcaz biz.Yaş kaçtı çok soru sordum ama
İnşAllah hayırla başlardın cnm ne demek hepimiz merak etiklerimizi bir birimize sorarak bilgileniyoruz zatenHepinize çok teşekkürler cevaplarınız için.Umarım tedavileriniz güzel sonuçlanır.
Benim yarın başlıyor iğneler.Varmı yarın başlayanlar yada bu
cnm benim bildiğim transfer işlemi adetin ilk gününden sayarsak 19. gün gibi olmalı.Ama senin opudan sonra 20. gün biraz tuaf birgün.Çünkü opudan 1 hafta 10 gün sonra adet oluyorsun üstüne 19 gün koyman gerek yani ya opudan sonra 2. gün 3. gün yada 5. gün embriyo konuyor(embriyonun durumuna göre) yada opudan sonra adet olucaksın ve 19. gün gibi konur.
Umarım anlatabilmişimdir.Sonuçta opudan 20 gün sonra tuaf ir gün,yalnış anlamış olabilirmisin?[/QUOTEbenim bildiğim de transfer kişinin rahim kalınlığına bağlı ve taze transfer olanlar normalde adetin 13 günü opu oluyor bir hafta sonra transfer yapılıyor . Benimde adetin 13 günü toplandı yumurtalar ama bn 13 gün önceden adet oldum yanı cok erken oldum doktorum Erkan olursa endişe etme dedi 11 Kasım'a kontrol verildi 16 yada 17 kasımda transfer olacağı söylendi yadi oda yaklaşık adetin 17 si oluyor
evet donduruldu eylül ayında canımİnşAllah tez bi zamanda bebişlerimize kabuşuruz canım. Senin embriyolar donduruldu mu inşAllah aynı zamanlara denk gelir transferler. Benim adetime daha 8 gün var ama inşAllah öne gelir çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?