- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 43
Bende yumurta gecen perşembe toplandı donduruldu rahim filmimi Remzi hoca o gün gördü yapışıklık var dedi adetin ilk günü arayıp adetin 8. 9. günleri için amelyat günü alcaz inşAllah ondan sonra dinlenme felan büyük ihtimalle benimki de ocağı bulur hadi Allahım yardımcımız olsunevet donduruldu eylül ayında canım
benim ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi olacak
transfer ocak adeti ile rahmin durumuna göre bakılacak
senin süreç nasıl gelişti
doğru algılamışsınız arkdaşım opu ile arkasından taze embriyo ile transfer oluyorsa o zaman rahim dinlendirme olmuyorBana hemşire opu sonrası ilk adet dönemi olunca değil ikinci adet ile başlanıp transfer olunca dinlendirme olduğunu söyledi ben mi yanlış anladım ki
Bu arada ben de önümüzdeki ay 26 oluyorum
ocak adeti benim son haftasına denk gelecek sanırım şubatın ilk haftasına veya ikinci hafta başına transfer olur diye düşünüyorum. dr bana ekimdeki operasyon üzerinden 3 adet geçmeden transfer yapmam dedi bakalım süreç nasıl gelişecekBende yumurta gecen perşembe toplandı donduruldu rahim filmimi Remzi hoca o gün gördü yapışıklık var dedi adetin ilk günü arayıp adetin 8. 9. günleri için amelyat günü alcaz inşAllah ondan sonra dinlenme felan büyük ihtimalle benimki de ocağı bulur hadi Allahım yardımcımız olsun
Aslında ayni seyden bahsediyoruz ama dediğim gibi ben 13 gün önce den adet oldum adetlerim normalde cok düzenli ama doktor ilaçlar yüzünden erken olabilirsin dedi adetle hesaplayınca adetin 17 yada 18 günü transfer olacak insallahevet canı rahimin kalınlığına bağlı ama benim bildiğim adet olunduktan sonra 14. ün gibi yumurtlama günümüz ise ve 19-20. günü gibide bebeğin tutunma günü oluyor rahime.Tabiki bu her bayanın siklüsüne göre değişir ama sen 28 günde bir adet oluyorsan eğer,adetinle beraber rahim hazırlanmaya başlıyor ve uygun kalınlğa gldiğinde,ki buda yaklaşık olarak 18-19-20 . günlerde felan transfer oluyor.poudan sonra 20. gün dedin ya sen,kafam karıştı.Neyse anladın sen beni:)
Aslında ayni seyden bahsediyoruz ama dediğim gibi ben 13 gün önce den adet oldum adetlerim normalde cok düzenli ama doktor ilaçlar yüzünden erken olabilirsin dedi adetle hesaplayınca adetin 17 yada 18 günü transfer olacak insallah
Amin canm ya insallah senin yumurtalar ne durumdaanladım cnm.Hadi hayırlısı ile tutsunda inşallah.Bende şu yumurta toplamayı bir atlatayım inşallah.Güzel haberler versin herkes buradan birbirine.
Canım ben mustafa hocanın hastasiyim. Kubra hanım benim yumurta toplama islemimi yaptı hicbir sorun yasamadim ćok şukurSanırım benden başka Kübra Hanım'ın hastası yok.Herkes Mustafa Hocaya gidiyor ve takiplerini Kübra hanım yapıyor.
ama merak ediyorum yumurta toplamasına yada transferine Kübra hanım varmı diye.
Transferiniz ne zaman olcak yada olduCanım ben mustafa hocanın hastasiyim. Kubra hanım benim yumurta toplama islemimi yaptı hicbir sorun yasamadim ćok şukur
Canım ben mustafa hocanın hastasiyim. Kubra hanım benim yumurta toplama islemimi yaptı hicbir sorun yasamadim ćok şukur
İnşaallah güzel geçer hayırlı olumlu sonuçlarını paylaşırsın bizimleTransferim daha olmadı era testi yapildi eylülde simdi transfere hazirlaniyorum haftaya inşallah transfer olacak dua edin kizlar
defne7773 merhaba, seni başka bir topikten hatırlıyorum sanki, ilkkez bu tüp bebek yapıcaksın? benimde başarısız denemlerim oldu, şimdi merkez araştıryorum.yaaa süper çok sevindim,içim rahatladı yine,çok teşekkürler cevabın için :) Güzel haberler alman dileğiyle...
Canım ben 3 kere baska yerde yaptırdım benim sebepsiz gruba giriyor ben de ve esimde sorun yok ama olmuyor. Era testi embriyonun tutunmaya en musait oldugu günü tespit eden bir testmiş. Rahimden parça alınip yurt disina gönderiliyor mustafa hoca önerdi yaptirdik bakalım artık hayirlisi inşallah güzel haberler veririz birbirimizeİnşaallah güzel geçer hayırlı olumlu sonuçlarını paylaşırsın bizimle
Bir de Era testini neden yaptılar acaba ?
Ne güzel,ilgili işte,ben bu yüzden direk kendisini tercih ettim.Zaten Mustafa Hocanın hastası olakta yine Kübra Hanım arıyor:)Kübra hocam aradı şimdi nasıl olduğumu sormak için rahim dinlendirmeyi sordum dondurulmuş embriyo olması sebebiyle bu ismi alıyormuş ilk adetle yada ikinci adetle transfer olmasına göre değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?