Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ne güzel,ilgili işte,ben bu yüzden direk kendisini tercih ettim.Zaten Mustafa Hocanın hastası olakta yine Kübra Hanım arıyor:)
İyi tercih yapmışsın bence şüphen olmasın :) ben tanımadığımdan hep yorumları okuduğumdan en iyisi olsun dedim ondan Mustafa hocayı seçtim transferi ve her aşamayı ekip olarak takip ediyorlar.En ufak sorunda Mustafa hocaya danışılıyor bilmiyorum ben onun hastasımıyım diye ama sürekli Mustafa hocanın bilgisinin olduğunu söylüyor. Şu ana kadar opu ya kadar 2 muayeneme ve opu sonrası 2 muayenemde bahçeci yi gördüm. Transferimi onun yapmasını ve her türlü kararı onun vermesini istediğim için onu tercih ettim . Pişman değilim. Kübra hocamı da bu aşamada tanıdım kesinlikle öneririm

Bizde de sebepsiz infertilite var ilk denememiz olcak inşaallah pozitif sonucu alırız
Şu an için çok düşük değerde kimyasal gebelik geçirmiş olduğumdan hiçbir teste tabii tutulmadan işlemlerimiz yürüyor. Umuyorum ki sağlıklı yumurta ve spermleeimiz bugüne kadar hiç denk gelmemiş olsun ve ilk seferde tutsun
SiZinkiler nasıl yapıldı daha önce ilk düşükten sonra araştırma yapılmadı mı ?[/QUOTE]

Bizde de sebepsiz infertilite var ilk denememiz olcak inşaallah pozitif sonucu alırız
Şu an için çok düşük değerde kimyasal gebelik geçirmiş olduğumdan hiçbir teste tabii tutulmadan işlemlerimiz yürüyor. Umuyorum ki sağlıklı yumurta ve spermleeimiz bugüne kadar hiç denk gelmemiş olsun ve ilk seferde tutsun
SiZinkiler nasıl yapıldı daha önce ilk düşükten sonra araştırma yapılmadı mı ?[/QUOTE]

[/QUOTE]
Canım ben de kimyasal gebelik gecirdim. Bu yüzden embriyolara pgt istedi mustafa hoca

Canım ben de kimyasal gebelik gecirdim. Bu yüzden embriyolara pgt istedi mustafa hoca[/QUOTE]
Hem pgt hem Era yapıldı o zaman ?

Canım bizde sıkıntı yoktu ona ragmen negatif olunca yaptırdılar era 1000 € cd56 780 birde anestezi vardi 360 yani toplam 5200 tuttu. Keşke en başta yaptirsaydim negatif gormek sonra tedaviye baslamak cok zor simdi bütün testler yapıldığı icin kafam rahat. Allaha tevekkül ediyorum çünkü elimizden gelenin fazlasini yaptik

Ben de baştan genetiği ve cd56 yı sordum o da yaşın çok genç hamilelik yaşamamışsın sağlıklı embriyoyu bulup transfer edelim bakalım dedi emin ellerde olduğumu söyledi.Bir de ona baştan girersek işin İçinden çıkamayız gibi bir şey dedi Mustafa hoca öyle uygun gördü bişey diyemedim ? Dondurulmuşum olcak bir dahaki sefere ama düşükler sebebiyle yapılan testler senin dediğin ya bende hangi aşamada sorun var direkt negatif mi yoksa tutup düşüyor mu ? Ne biliym ondan istememiş olabilir ?

Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın pozitifleri görüp hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşaallah

Canım benim hic tutmuyordu yani bahcecinin guzel yanı da bu kişiye ozel tedavi uyguluyorlar
Anladım o zaman bir bakalım ne oluyor ne olmuyor dedi bize de bir bakıma her testi yaptırırdı baştan tutacağı varsa bile belki o zaman da herşey temiz çıkardı. Boşuna mı yaptık derdik.
Sonuçlar nasıl çıktı peki

Ben tekrar sorayım bari,Kübra hanım hastası varmı acaba?
yada kontrolleri ve yumurta toplama işlemini yada transfer işlemini Kübra Hanım yapan.
Tecrübelerinizi bilmek isterim.

Yumurta toplama işlwmi oldukca basit agrisiz ve kisa sureli bir islem,hiç korkmmayin,bende mustafa beyin hastasiyim ama yumurta toplama islemlerini kubra hanim yapti,gayet basarili ve tecrubeli ona guvenebilirsiniz,ayni zamanda da bilgili,soguk gibi gorunur ama oyle degil ,aradiginizda ulasmaniz kolaydir,watsaptan sorulariniza aninda donemese bile.mutlaka cevap verir,guvenin,yumurta toplamada 15 dk anestezi alinan bir islem,hee bunyeye gore degisebilir ancak genel olarak korkulacak bir durum degil,sonrasinda hafif kasik agrisi olur,agri kesici verirler mutlaka,oncesinde hemsirelerin tutumu ilgisi sicaktir ben cok memnun kaldim merkezden,islerini yapmada profesyoneller,laboratuvarlari embriyologlari hepsi cok cok iyi,ben orda 3 deneme yaptim,su anda cok sukur hamileyim doguma az kaldi,3 deneme yaptik ancak aksi bir durum olsaydi sonraki denemelerimi de orda yapardim,aksayan taraflar illaki vardir cok yogunlar cunku ama ben onlarin bilgisine tecrubesine guveniyorum,sizede bol sanslar,rabbim evladinizi kucaginiza aldiginiz gunleri gormeyi nasip etsin insallah...

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah bütün denemeleri orda mı yaptınız ve sorununuz neydi merak ettim bizde sebepsiz infertilite var ve ilk denemem kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…