Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hayırlı olsun canım diger denemelerinde tutunmama nedeni icun ne dediler ve en son hangi asamalardan geçtin

Sağlıkla kucağına alırsın inşAllah. Ve bize de dua et hamişlerin duası kabul olur. Rabbim yardımcın olsun

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah bütün denemeleri orda mı yaptınız ve sorununuz neydi merak ettim bizde sebepsiz infertilite var ve ilk denemem kusura bakmayın

Amiin insallah,orda 3 yumurta toplama 2 transfer yapildi,birinci tedavide 5.gun embriyosu 2 adet konuldu tutmadi,2.denemede acgh icin embriyolar teste gonderildi ancak.saglikli gelmeyince transfer yapilmadi,3.denemede acgh yapildi ve 1 embriyo saglikli geldi sonra cd56 testi yapildi ve transfer cok sukur bugunlere geldik,sorunumuz yaşimiz,daha onceleri 3 gebelik kendiliginden oldu ancak devam etmedi,37 de evlendim zaten,geç evlendim 6 yillik evliyim ,şukur bugunumuze,rabbim herkesi sevindirsin insallaaaah...

Amin inşaallah tek tesellim bu durumda yaşımın genç olması inşaallah bizlere de nasip olur cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)

Amiin insallah,her zaman dualarimdasiniz,isimlerinizi bilmesemde bu ugurda emek veren isteyen herkes icin dualarim...
Kusura bakmayın ama kaç yumurtayı yeterli buldular toplama işleminde ve işleme başladılar bunu merak ediyorum da toplam 3 toplama işleminde kaç dondurulmuş yumurta vardı

Kusura bakmayın ama kaç yumurtayı yeterli buldular toplama işleminde ve işleme başladılar bunu merak ediyorum da toplam 3 toplama işleminde kaç dondurulmuş yumurta vardı

Kac yumurtayi yeterli gorduler derken neyi kastettiniz anlamadim ama bir yumurta olmaai bile yeterli malum yeterki saglikli olsun,benim rezervim iyiydi çok sukur,her toplama da 10 dan fazLa yumurta toplandi cok sukur,sayiya takilmayin yeterki kaliteli olsun ama eger genetik test yaptirmak icin kac yumurta olmali derseniz 5.gune gelmeleri onemli oncelikle ve ne kadar cok blast embriyo olursa teste giden fazla olur saglikli cikma ihtimalide artar...

herkes memoriali ve laboratuarlarını çok övüyor. bende Bülent tıraşa gitmiştim. tam bir fiyasko bence o adam

Teşekkür ederim bunu kastetmiştim yani toplamda kaç blast olmuştu ? Benim 15 tane toplandı ama 8 tanesi olgundu hepsi döllendi ancak 3.güne 3 tanesi geldi bugün 4.günüm negatif olursa transfer diye testler için yeterli olur mu diye düşündüm o sebeple sordum sanırım 3 de sağlıklıysa sorun olmaz tekrar toplama işlemleri için sordum ?

Rica ederim,evet onemli olan blast embriyo sayisinin fazla olmasi,eger teste gidecekse ne kadar fazla o kadar iyi,benim 4 tane blastim vardi ama bir saglikli geldi acgh testinden,ama blast asamasina gelmeden de transfer edilen embriyolar tutunabiliyor,insallah gonlunuze göre olsun,eger bir yumurta toplamada istediginize ulasamazsaniz pes ermeyin imkaniniz varsa denemeye devam...

Ben de ömrüm vefa ettikçe denemek istiyorum inşaallah o kadar sürmez tabi de bir de işin maddi bölümü var.Eşim 2.denemeyi yıl sonuna yaparız dediği için bana uzun bir süre geliyor belki elimizdekiler teste de yeterse maliyet az da olsa düşeceğinden fikrini değiştirebilirim diye düşünüyorum. Bu arada acgh testinin maliyeti ne kadardı acaba ? Bir de yumurta toplama işlemi yapılmaz ve sadece transfer yapılırsa ? Çok çok fazla soru soruyorum ama lütfen hakkınızı helal edin daha önce gebelik yaşamadığım için eğer tutmazsa muhtemel sizden istediklerini isteyecekler diye düşünüyorum

herkes memoriali ve laboratuarlarını çok övüyor. bende Bülent tıraşa gitmiştim. tam bir fiyasko bence o adam
Onu ben de araştırmıştım ama o kadar çok olumsuz yorum okudum ki şu an bulunduğum yerden memnunum çok şükür içine sinmesi çok önemli çünkü böyle şeylerde ben kaç kere denerim ne olur bilmiyorum ama güveniyorum Bahçeci ye

Siz kendiliğinizden hamile kalıyordunuz öyle tutmuyordu özür dilerim Latehzen ile karıştırdım sanırım yazarken

Cnm benim cevabın için çok teşekkürler hem benim içimi rahatlattı hemde hepimize umut oldu.umarım sonunda bizde hamile kalırız.benimde yaşım çok genç değil ama hala ultrasonlarda görünen 3 tane yumurta var bakalım bugün başlıyorum iğnelere artıcakmı azalıcakmı, muhtemelen havuz yöntemi uygulanacak ve bütün tedavi süresince beni korkutan tek kısım çok saçma ama opu kısmı :) aslında bir çok kişi için en kolay kısmı ama o odaya girmek bacakları açmak uyumak ve ne olacağını bilmemek fikri ürkütücü geliyor. Tabiki bebek için bu yolda korksakta üzülsekte herşeyi yapıcaz elimizden geldiği kadar ,keşke şunuda yapsaydım dememek için.en azından olmazsa herşeyi denedim ama rabbim vermedi deriz.allah kucağına almayı bir çırpıda nasip etsin inşallah.sevgiler...

Bu arada ben yine sorayım rahatlıyorum vallahi :) Mustafa bahçecinin hastası olanlar opu işleminizi kim yaptı?
Yada kübra hanımın hastası olan varmı?
Bu arada kübra hanımın benden başka hastası yok galiba :)

Test ücreti embriyo başina 350 dolardi yanlış hatirlamiyorsam gecen yil yapildi o yuzden yanlis bisey soylemek istemem fiyatlar degisebilir en saglikli bilgiyi merkez verir elbette,tabiki para cok onemli varsa devam edebiliriz,yoksa bu isler parasiz olmuyor malesef,eger istenilen kalitede emnriyo olusmazsa yeniden yumurta toplama islemi yapilir elbette,insallah hersey istediginiz gibi gelisir,dua edin bol bol,saglikli beslenin,emin olun herseyin bir zamani var ancak biz insanoglu sabirsiziz,elbet yuzunuz gulecwktir,biraz sabir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…