- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
Bu arada ben yine sorayım rahatlıyorum vallahi :) Mustafa bahçecinin hastası olanlar opu işleminizi kim yaptı?
Yada kübra hanımın hastası olan varmı?
Bu arada kübra hanımın benden başka hastası yok galiba :)
Cnm benim cevabın için çok teşekkürler hem benim içimi rahatlattı hemde hepimize umut oldu.umarım sonunda bizde hamile kalırız.benimde yaşım çok genç değil ama hala ultrasonlarda görünen 3 tane yumurta var bakalım bugün başlıyorum iğnelere artıcakmı azalıcakmı, muhtemelen havuz yöntemi uygulanacak ve bütün tedavi süresince beni korkutan tek kısım çok saçma ama opu kısmı :) aslında bir çok kişi için en kolay kısmı ama o odaya girmek bacakları açmak uyumak ve ne olacağını bilmemek fikri ürkütücü geliyor. Tabiki bebek için bu yolda korksakta üzülsekte herşeyi yapıcaz elimizden geldiği kadar ,keşke şunuda yapsaydım dememek için.en azından olmazsa herşeyi denedim ama rabbim vermedi deriz.allah kucağına almayı bir çırpıda nasip etsin inşallah.sevgiler...
Bn Mustafa hocanın hastasiyim benim opu mu Mustafa hoca yaptiBu arada ben yine sorayım rahatlıyorum vallahi :) Mustafa bahçecinin hastası olanlar opu işleminizi kim yaptı?
Yada kübra hanımın hastası olan varmı?
Bu arada kübra hanımın benden başka hastası yok galiba :)
Amiiin canım duan ve dileklerin için Allah razı olsun çok teşekkürler senden de en kısa zamanda bebişimi aldım kucağıma çok şükür sağlıklıdır haberini bekliyoruz Allahın izni ile. Allah hepimize burdan hoş haberler yazıp iletmemizi nasip etsin çoooook AmiiiiinAslinda bana sorarsaniz opu en kolay kismi,15 dk surmuyor agri hafif oluyor,kisiye gore degissede,anestezi sonrasi odadasiniz zaten kisa sureli,gerilmeyin,allah bir seyi.cok isteyince kullarini mutlak sevindiriyor ben.ona inaniyorum,dua edin bol bol,rabbim verecek buna inanin,3 ymurta 5 yumurta bu onemli degil bir tane altin yumurtamiz.olsun yeter,allahim en kisa zamanda herkesi sevindirsin insallaaah,biraz sabir,bende oyleydim ama anladimki herseyin zamani varmis yalniz bizler biraz aceleciyiz,en hayirlisini allah bilir,guzel hbrlerinizi okumak dilegiyle..
Canım ben Mustafa beyin hastasıydım Kübra hanım yaptı takiplerimi sadece mustafa beyin hastalarına bakmıyor kendi hastaları da var gayet iyi bir doktordur ayrıcaKubra hanim ayrica hasta almiyordu bu zamana kadar,mustafa beyle paralel calisiyorlardi,ama bilgili ve tecrubeli ,docentligini yeni aldi belki bundan sonra ayri hastalarida olacaktir,degismistir calisma sistemi o yuzden sadece kubra hanimin hastasiyim diyen cikmiyor,guvenin dogru yerdesiniz,ama kendinizde bir yandan tedavinizi takip edin,arastirin,bilgilenin,sorilarijiz olsun hep doktora,o zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz,ben oyleydim en azindan,ama guvenmek en onemlisi...
Canım ben Mustafa beyin hastasıydım Kübra hanım yaptı takiplerimi sadece mustafa beyin hastalarına bakmıyor kendi hastaları da var gayet iyi bir doktordur ayrıca
Canım ben Mustafa beyin hastasıydım Kübra hanım yaptı takiplerimi sadece mustafa beyin hastalarına bakmıyor kendi hastaları da var gayet iyi bir doktordur ayrıca
Gonal f ve merional ile başladım ben bide çatlatmama iğnesi orgalutran ile başladım hayırlı olsun sizin için de ben şu an adetimi bekliyorum transfer içinKızlar ben tadavime önümüzdeki ay başlayacağım.Bu ay kaldı.
Mustafa Bahçecinin hastalarına sormak istiyorum hangi ilaçlarla başladınız tedavinize?
öpüldünüz :)
Gonal f ve merional ile başladım ben bide çatlatmama iğnesi orgalutran ile başladım hayırlı olsun sizin için de ben şu an adetimi bekliyorum transfer için
teşekkürler...Bende merional ve perugon ile başladım daha sonra orgalutran kullandim
Canım transferimi hoca yaptı yumurta toplamamı Kübra hanım yaptı. Ben doğumumu yaptım ikinci bebek için dondurulmuşlara gidicezcnm çok teşekkürler cevabın için,senin yumurta toplamanı ve transferini Mustafa beymi yaptı?
Umarım tedavin güzel ilerliyordur.
Canım transferimi hoca yaptı yumurta toplamamı Kübra hanım yaptı. Ben doğumumu yaptım ikinci bebek için dondurulmuşlara gidicez
Canım transferimi hoca yaptı yumurta toplamamı Kübra hanım yaptı. Ben doğumumu yaptım ikinci bebek için dondurulmuşlara gidicez
Benim bir hafta sonraya çağırmıştı sanırım sonra 2 gün sonra ve sonra 3 sonrasına toplama için gün verilmişti siz 3 denemenizi de Bahçeci de mi yaptınız acaba ben de ilk transferimi olcam da ondan sordumSelam kızlar. Biz de yarın bahçecide 3. Tedavimize başlıyoruz. emin olamayıp başka yerle de görüştük ama Güvenç hoca gibisini bulamadık. O yüzden bir kez daha şansımızı denemek istiyoruz bahçecide. Hepiniz pozitifi görürsünüz inşallah bu aradabu yumurtaları büyütme işleminde kaç günde bir kontrole çağırıyorlardı acaba? Bir de geçen senelerden olan var aranızda
Merhaba canım,Selam kızlar. Biz de yarın bahçecide 3. Tedavimize başlıyoruz. emin olamayıp başka yerle de görüştük ama Güvenç hoca gibisini bulamadık. O yüzden bir kez daha şansımızı denemek istiyoruz bahçecide. Hepiniz pozitifi görürsünüz inşallah bu aradabu yumurtaları büyütme işleminde kaç günde bir kontrole çağırıyorlardı acaba? Bir de geçen senelerden olan var aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?