Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kubra hanim ayrica hasta almiyordu bu zamana kadar,mustafa beyle paralel calisiyorlardi,ama bilgili ve tecrubeli ,docentligini yeni aldi belki bundan sonra ayri hastalarida olacaktir,degismistir calisma sistemi o yuzden sadece kubra hanimin hastasiyim diyen cikmiyor,guvenin dogru yerdesiniz,ama kendinizde bir yandan tedavinizi takip edin,arastirin,bilgilenin,sorilarijiz olsun hep doktora,o zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz,ben oyleydim en azindan,ama guvenmek en onemlisi...

Aslinda bana sorarsaniz opu en kolay kismi,15 dk surmuyor agri hafif oluyor,kisiye gore degissede,anestezi sonrasi odadasiniz zaten kisa sureli,gerilmeyin,allah bir seyi.cok isteyince kullarini mutlak sevindiriyor ben.ona inaniyorum,dua edin bol bol,rabbim verecek buna inanin,3 ymurta 5 yumurta bu onemli degil bir tane altin yumurtamiz.olsun yeter,allahim en kisa zamanda herkesi sevindirsin insallaaah,biraz sabir,bende oyleydim ama anladimki herseyin zamani varmis yalniz bizler biraz aceleciyiz,en hayirlisini allah bilir,guzel hbrlerinizi okumak dilegiyle..

Bn Mustafa hocanın hastasiyim benim opu mu Mustafa hoca yapti

Amiiin canım duan ve dileklerin için Allah razı olsun çok teşekkürler senden de en kısa zamanda bebişimi aldım kucağıma çok şükür sağlıklıdır haberini bekliyoruz Allahın izni ile. Allah hepimize burdan hoş haberler yazıp iletmemizi nasip etsin çoooook Amiiiiin

Canım ben Mustafa beyin hastasıydım Kübra hanım yaptı takiplerimi sadece mustafa beyin hastalarına bakmıyor kendi hastaları da var gayet iyi bir doktordur ayrıca

Canım ben Mustafa beyin hastasıydım Kübra hanım yaptı takiplerimi sadece mustafa beyin hastalarına bakmıyor kendi hastaları da var gayet iyi bir doktordur ayrıca

cnm çok teşekkürler cevabın için,senin yumurta toplamanı ve transferini Mustafa beymi yaptı?
Umarım tedavin güzel ilerliyordur.

Bende mustafa beyin hastasiyim ayni sekilde kontrollerimi kubra hanimda uygun oldugunda mustafa beyde yapti,transferlerimi mustafaa bey opulari kubra hanim yapti,ayni seyi soyluyoruz aslinda,daha onceki yorumlarimi da okuduysaniz bende kubra hanima olan guvenimden memnuniyetimden bahsetmisimdir,merkeze guveniyorum tedavim basarili olmasada yine ayni yerde devam ederdim ...

Kızlar ben tadavime önümüzdeki ay başlayacağım.Bu ay kaldı.
Mustafa Bahçecinin hastalarına sormak istiyorum hangi ilaçlarla başladınız tedavinize?
öpüldünüz :)

Kızlar ben tadavime önümüzdeki ay başlayacağım.Bu ay kaldı.
Mustafa Bahçecinin hastalarına sormak istiyorum hangi ilaçlarla başladınız tedavinize?
öpüldünüz :)
Gonal f ve merional ile başladım ben bide çatlatmama iğnesi orgalutran ile başladım hayırlı olsun sizin için de ben şu an adetimi bekliyorum transfer için

cnm çok teşekkürler cevabın için,senin yumurta toplamanı ve transferini Mustafa beymi yaptı?
Umarım tedavin güzel ilerliyordur.
Canım transferimi hoca yaptı yumurta toplamamı Kübra hanım yaptı. Ben doğumumu yaptım ikinci bebek için dondurulmuşlara gidicez

Selam kızlar. Biz de yarın bahçecide 3. Tedavimize başlıyoruz. emin olamayıp başka yerle de görüştük ama Güvenç hoca gibisini bulamadık. O yüzden bir kez daha şansımızı denemek istiyoruz bahçecide. Hepiniz pozitifi görürsünüz inşallah bu arada bu yumurtaları büyütme işleminde kaç günde bir kontrole çağırıyorlardı acaba? Bir de geçen senelerden olan var aranızda

Benim bir hafta sonraya çağırmıştı sanırım sonra 2 gün sonra ve sonra 3 sonrasına toplama için gün verilmişti siz 3 denemenizi de Bahçeci de mi yaptınız acaba ben de ilk transferimi olcam da ondan sordum

Merhaba canım,
ben geçen senelerdenim,hatırlarsın beni sanırım;-)inşallah bu kez şans güler ve hayırlısıyla güzel sonuç alırsın.beni de başlayınca 3.gün ,5.gün 8.gün 10 gün opu olmuştum ,bikaç defada 12.gün opu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…