Sizin profildeki Erbil bey mi acabaMerhaba canım,
ben geçen senelerdenim,hatırlarsın beni sanırım;-)inşallah bu kez şans güler ve hayırlısıyla güzel sonuç alırsın.beni de başlayınca 3.gün ,5.gün 8.gün 10 gün opu olmuştum ,bikaç defada 12.gün opu oldum
Merhaba,Sizin profildeki Erbil bey mi acabave sizin bebeğimiz mi
İkisine de benzettim :) Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşaallahMerhaba,
hayır Güvenç Bey ve benim kızım;-)
İkisine de benzettim :) Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşaallah
İlk denemede mi ve sorun neydi paylaşabilir misiniz acaba benimki sebepsiz infertilite belki bayağı araştırmak gerekir ilk seferde olumlu sonuç almam diye endişelerim var ondan soruyorum
Amin inşaallahAmin teşekkür ederim,darısı size ve tüm arkadaşlara inşallah...
benim durumum biraz karışık ve uzun ama şöyle diyim,ilk tüp bebek denememdi evet ama ilk toplamada oluşan tek embriyomdu aynı zamanda(biz 1 yıl havuz yöntemiyle 2.embryo bulmak için uğraştık 11 ay tedavi gördüm yani ,olmayınca 1 yıl sonra transfer oldum )ve tuttu şükürler olsun.bende ileri yaş,rezerv azlığı,erken menopoz şüphesi vardı.
ayen 2 olsun şansımızı artıralım dedik çünkü çok zordu durumum,ama kısmet ilkindeymiş Allahın işi,2.olabileceğini pek sanmam çünkü bu mucizeydi zaten;-))Amin inşaallah
İki embriyo transferi için mi o kadar beklediniz vallahi helal olsun
inşaallah kardeş için o kadar beklemezsiniz
( emoji koyamıyorum internetim bitti 1GB aldım 1 haftalığına hemen yazıp çıkıyorum kusura bakmayın ablacım )
Evet benim hepsi orda ilk denememden beriBenim bir hafta sonraya çağırmıştı sanırım sonra 2 gün sonra ve sonra 3 sonrasına toplama için gün verilmişti siz 3 denemenizi de Bahçeci de mi yaptınız acaba ben de ilk transferimi olcam da ondan sordum
Canım sen yurt dışında mıydınMerhaba canım,
ben geçen senelerdenim,hatırlarsın beni sanırım;-)inşallah bu kez şans güler ve hayırlısıyla güzel sonuç alırsın.beni de başlayınca 3.gün ,5.gün 8.gün 10 gün opu olmuştum ,bikaç defada 12.gün opu oldum
Canım seni çok ney hatırladım şu an. Mucize gibi bir şeydi tek embriyonun tutması. Maaşallah.Amin teşekkür ederim,darısı size ve tüm arkadaşlara inşallah...
benim durumum biraz karışık ve uzun ama şöyle diyim,ilk tüp bebek denememdi evet ama ilk toplamada oluşan tek embriyomdu aynı zamanda(biz 1 yıl havuz yöntemiyle 2.embryo bulmak için uğraştık 11 ay tedavi gördüm yani ,olmayınca 1 yıl sonra transfer oldum )ve tuttu şükürler olsun.bende ileri yaş,rezerv azlığı,erken menopoz şüphesi vardı.
İlki olduysa ikincisi de olurayen 2 olsun şansımızı artıralım dedik çünkü çok zordu durumum,ama kısmet ilkindeymiş Allahın işi,2.olabileceğini pek sanmam çünkü bu mucizeydi zaten;-))
Benim doktorum Mustafa bey peki neden o kadar sürdü kusura bakmayın benimle aynı durumda olup olumlu sonuç alan kişi arıyorum sanırım yada hayal kırıklığından korkuyorum belki deEvet benim hepsi orda ilk denememden berisizin doktorunuz kim?
aynen öyleydi canım,y.disinda değil istanbuldayım,Sen naptınCanım seni çok ney hatırladım şu an. Mucize gibi bir şeydi tek embriyonun tutması. Maaşallah.
AMiNCanım sen yurt dışında mıydınseni hatıelıyorum tabiki ne durumdasın? Bi ikimiz mi kaldık acaba inşallah güzel sonuçlar alırız. Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı evlatlar
Bizim değerler yüksek ama 3.gün 3 tane donduruldu ama diğerlerin gelişimi devam etmedi acaba olabilir mi bahsettiğiniz testin ismi nedir acaba ilk deneme olduğu için herhangi bir test istenmedi ama sizin 2.de bunun dışındaki testler mi istendi acaba ? Ayy çok soru soruyorum ama sebepsizlerde genelde o çıkıyor deyince içim cız etti acaba mı diye sanırım nedenini hem bir an önce öğrenmek istiyorum hem de negatiften çok korkuyorumCanım bizim spemrlermizde sıkıntı var. Sayımız çok düşük dna hasarımız yüksekti oksidatif stres yüksekti ve canlı sperm sayımız çok azdı. O yüzden embriyolarımız 3. Günden sonra gelişimi yavaşlıyordu. En son teknoloji bile dna hasarlı spermi ayırt edemiyormuş ve tüp bebek merkezleri bunu kesinlikle açıkça söylemşyor dahası yönlendirmiyorlar bile.sebepsiz infertilitelerin çoğunda bu tarz sıkıntılar çıkıyor. Maalesef spermde sıkıntı var tedavi olun diye doktorumuz bize 2. Denemenin sonunda söyledi. Eşim 6 aylık bir tedavş gördü şansımızı tekrar deneyeceğiz o yüzden. Fark edecej mi bakalım
Oksidatif stres ne demek bu Arada ilk defa duydumBizim değerler yüksek ama 3.gün 3 tane donduruldu ama diğerlerin gelişimi devam etmedi acaba olabilir mi bahsettiğiniz testin ismi nedir acaba ilk deneme olduğu için herhangi bir test istenmedi ama sizin 2.de bunun dışındaki testler mi istendi acaba ? Ayy çok soru soruyorum ama sebepsizlerde genelde o çıkıyor deyince içim cız etti acaba mı diye sanırım nedenini hem bir an önce öğrenmek istiyorum hem de negatiften çok korkuyorumen net belirtisi 3.günden sonra mı gelişimin yavaşlaması ? Beni bugün 5.gün olarak aradılar ama 3 ten sonra transfer dönemi çözdürüp 4.veya 5.gün embriyosu transferi yapılıyormuş şu an 5.gün olmasına rağmen 5.güne gelirler mi bilmiyorum
Tesekkur ederim bana yazdıysan,Amin.inan benim durumum da cok zordu ,cok zor gunler gecirdim ama çok şükür tuttu.sizlerinde olacak elbet ama zamanı var bence ve biz bilemiyoruzRabbim bebeğini doya doya sevmeyi hep hayrını mutluluğunu görmeği nasip etsin cnm duygulandım getcekten Rabbim bize de nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı Amiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?