Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sizin profildeki Erbil bey mi acaba ve sizin bebeğimiz mi

Merhaba,
hayır Güvenç Bey ve benim kızım;-)
İkisine de benzettim :) Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşaallah
İlk denemede mi ve sorun neydi paylaşabilir misiniz acaba benimki sebepsiz infertilite belki bayağı araştırmak gerekir ilk seferde olumlu sonuç almam diye endişelerim var ondan soruyorum

Amin teşekkür ederim,darısı size ve tüm arkadaşlara inşallah...
benim durumum biraz karışık ve uzun ama şöyle diyim,ilk tüp bebek denememdi evet ama ilk toplamada oluşan tek embriyomdu aynı zamanda(biz 1 yıl havuz yöntemiyle 2.embryo bulmak için uğraştık 11 ay tedavi gördüm yani ,olmayınca 1 yıl sonra transfer oldum )ve tuttu şükürler olsun.bende ileri yaş,rezerv azlığı,erken menopoz şüphesi vardı.

Amin inşaallah
İki embriyo transferi için mi o kadar beklediniz vallahi helal olsun
inşaallah kardeş için o kadar beklemezsiniz
( emoji koyamıyorum internetim bitti 1GB aldım 1 haftalığına hemen yazıp çıkıyorum kusura bakmayın ablacım )

ayen 2 olsun şansımızı artıralım dedik çünkü çok zordu durumum,ama kısmet ilkindeymiş Allahın işi,2.olabileceğini pek sanmam çünkü bu mucizeydi zaten;-))

Evet benim hepsi orda ilk denememden beri sizin doktorunuz kim?

Canım sen yurt dışında mıydın seni hatıelıyorum tabiki ne durumdasın? Bi ikimiz mi kaldık acabainşallah güzel sonuçlar alırız. Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı evlatlar

Canım seni çok ney hatırladım şu an. Mucize gibi bir şeydi tek embriyonun tutması. Maaşallah.

Canım bizim spemrlermizde sıkıntı var. Sayımız çok düşük dna hasarımız yüksekti oksidatif stres yüksekti ve canlı sperm sayımız çok azdı. O yüzden embriyolarımız 3. Günden sonra gelişimi yavaşlıyordu. En son teknoloji bile dna hasarlı spermi ayırt edemiyormuş ve tüp bebek merkezleri bunu kesinlikle açıkça söylemşyor dahası yönlendirmiyorlar bile.sebepsiz infertilitelerin çoğunda bu tarz sıkıntılar çıkıyor. Maalesef spermde sıkıntı var tedavi olun diye doktorumuz bize 2. Denemenin sonunda söyledi. Eşim 6 aylık bir tedavş gördü şansımızı tekrar deneyeceğiz o yüzden. Fark edecej mi bakalım

Rabbim bebeğini doya doya sevmeyi hep hayrını mutluluğunu görmeği nasip etsin cnm duygulandım getcekten Rabbim bize de nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı Amiiinn

Rabbim bebeğini doya doya sevmeyi hep hayrını mutluluğunu görmeği nasip etsin cnm duygulandım getcekten Rabbim bize de nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı Amiiinn

Bizim değerler yüksek ama 3.gün 3 tane donduruldu ama diğerlerin gelişimi devam etmedi acaba olabilir mi bahsettiğiniz testin ismi nedir acaba ilk deneme olduğu için herhangi bir test istenmedi ama sizin 2.de bunun dışındaki testler mi istendi acaba ? Ayy çok soru soruyorum ama sebepsizlerde genelde o çıkıyor deyince içim cız etti acaba mı diye sanırım nedenini hem bir an önce öğrenmek istiyorum hem de negatiften çok korkuyorum en net belirtisi 3.günden sonra mı gelişimin yavaşlaması ? Beni bugün 5.gün olarak aradılar ama 3 ten sonra transfer dönemi çözdürüp 4.veya 5.gün embriyosu transferi yapılıyormuş şu an 5.gün olmasına rağmen 5.güne gelirler mi bilmiyorum

Oksidatif stres ne demek bu Arada ilk defa duydum
İnşaallah tedavi sonrası hemen pozitif sonuç alırsınız Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah

Tesekkur ederim bana yazdıysan,Amin.inan benim durumum da cok zordu ,cok zor gunler gecirdim ama çok şükür tuttu.sizlerinde olacak elbet ama zamanı var bence ve biz bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…