Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

fatoceren8888 lütfen mesajımı görünce dönüş yapar mısınız kusura bakmayın sürekli çevirimiçi olduğunuzdan dolayı yazıyorum tekrar Çünkü internetim yok ablama geldim WiFi ile takip ediyorum şu an

Gerçekten helal olsun 11 ay boyunca 2 yumurta için yılmamışsınız,ben yapamazdım.Bir tanesi içim bile opu yüzünden,tedaviye başlamadan Yusuf Yusuf Yusuf taklıyorum.Kızlar demekki neymiş önce istemekmiş ve ben bunu yapıcam diye kafaya koymakmış.aslında bence doktor değiştirmemekte önemli.negatifi alınca doktorlara suç bulmayalım ben bu yüzden çok vakit kaybettim.aynı doktor aslında sizi daha iyi biliyor ve bence yine aynı doktora devam edince,doktorlarımızda"bak negatif oldu ama bana güveniyor ve benimle yine deniyor " diye düşünüyor olabilirler ve daha çok ellerinden geleni yapabilirler bence.Bilmiyorum birden böyle geçti içinden...

Opuda anestezi anını anlatıcak olan çıkarmı acaba bana
Vallahi Kafayı yicem ne korkakmışım ben yaaa kendimden sıkıldım inanın.Bu kadar basit olduğunu bildiğim bir işlemi bile bile nasıl büyütüyorum kafamda.
Neyse fobi dedikleri böyle birşey sanırım elde değil.Siz boş verin beni.Biz bu işi yapıcaz,hepimiz Allah'ın izniyle anne olucaz,tamam dimi, güçlüyüz biz...
Diğer annelerden daha güçlüyüz çünkü henüz görmediğimiz bebeklerimiz için bu kadar mücadele ediyoruz.yüzünü gördüğü evladı için herşeyi yapar insan tabi ..Öyle kolay değil daha yüzünü bile görmeden bu kadar şey yapmak....

Eşinizin DNA hasarı kaç çıkmıştı hatırlıyormusunuz?benimkindede çıktı %86 sonra tedabi gördü ve %30 a düştü geçen hafta yine test yaptırdı sonucu yarın çıkacak umarım dahada düşmüştür.bendede rezerv az şu an 4 tane folikül görünüyor daha tedavim başlamadı önümüzdeki ay başlicaz hayırlısıysa.aslında problemlerimiz aynı sayılır.ama ben kesinlikle 1 yıl boyunca devam edemem,ben o kadar güçlü değilim psikolojik olarak.Neyse birşey daha sormak istiyorum,rezerviniz düşüktü ama amh değeriniz kaçtı? Eğer hatırlıyorsanız.Benim amh 0,08

Merhaba eşimin dna hasarı çık yüksek değildi aslında %29 du ve dustu. Ama bizim oksidatif strese bagli olarak canli spermimiz cok cok azdi sadece %8. Ona bagliyoruz embriyolarin gelismemesini. Benim rezervim iyi durumda. Amh 4.9 su an. Bu ay yaptrdim.

Oksidatif stres ne demek bu Arada ilk defa duydum
İnşaallah tedavi sonrası hemen pozitif sonuç alırsınız Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah
Yasam sartlarina (yani beslenme sigara alkol radyasyon vs) bagli stres. Oksidatif stres olunca spermi yumurtaya ulasmadan olduruyor. Ama beslenmey ve dikkatle duzelebilen bir sey. Bizimkisi 4 aylik tedavi sonucunda %84 ten %15 e dusmustu. Canli sperm sayimizda %8 den %92 ye cikti tedavi sonucunda. Ama iste bastan bahceci biz spermin en iyisni seciyoruz merak etmeyin dedigi icin bosu bosuna zaman kaybettik ve umutlandik. Simdi sifirdan baslayacagiz.

Valla anestezi guzel bir sey ben cok sevdim15-20 dk baygin kaliyorsun uyku gibi dusun. Ama ruya vs hic bir sey yok. Islemden sonra direk gozlerini aciyorsun. 20 dk hayata mola gibi yani

Anesteziden çok korkuyordum ve şu an bebeğini kucağına almaya günler kalmış bir arkadaşımız anesteziyi çok sevdiğini söylemişti ve opu dan çıkınca eşime de neden sürekli endoskopi yaptırdığını anladım dedim. Çünkü o da gastroskopi yaptırmaya giderken biraz dinlenip geliym diyordu. Kesinlikle evde çok yorgun olunca 10dk uyursunuz ve saatlerce uyumuşsunuz gibi gelir ya çok güzeldir benim için kesinlikle böyleydi:) endişelenmeyin boşuna

Bahçeci dediğiniz mustafa hoca mı klinik için mi dediniz değerleriniz gerçekten çok farketmiş bu arada umarım bu sefer yüzünüz güler
Canlılık ile ilgili sorunlar ve diğerleri normal spermiogramda çıkıyor mu yada sayıda sorun olmadan da DNA hasarı oluyor aynı şey mi yani gerçekten hiç bilmiyorum.Bir fikrim yok ondan soruyorum

Ben de 5-6 kere anestezi yemişliğim var ve ben de anesteziyi sevenlerdeniö

Evet 200 milyon spermi olanda da dna hasari olabiliyor. Spermiyogramda cikmiyoe canim. Bu testelri yapan bi kac laboratuvar var .

Genel olarak klinikten bahsediyorum. Doktorumuz Guvenc bey bizim.

Sağol canım,yıldığim ,sabirsizlandigim,yeter artık dediğim oldu tabii olmazmi bu sürede helede üst üste boş çıkan tek yumurtalar ,ignelere ragmen büyümeyen minik foliküler,yumurta yerine oluşan kistler ,moraran gobek,kol bacaklar ,igne yicek yer kalmamisti nerdeyse,ne olacak stresi ,neler neler...ama doktorumunda dediği gibi sabir ve zaman,doktorumda sağolsun her yıkımda ayağa kaldırdı beni ,emeği çoktur üzerimde,opu dan korkma bende çok korkmuştum sonra alışkanlık yaptı 6 opu oldumdiğer söylediklerinede harfiyen katılıyorum

Evet 200 milyon spermi olanda da dna hasari olabiliyor. Spermiyogramda cikmiyoe canim. Bu testelri yapan bi kac laboratuvar var .
Peki nerde yaptırdınız ve maliyetini öğrenebilir miyim en azından bu durumu negatif olursa direkt sorulacaklar listesinin başına alayım ? Embriyoglar anlamıyor mu acaba döllenme aşamasında gerçi en azından tedavisi varmış.
Rabbim dermansız dert vermesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…