Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Embriyologlar en son teknoloji olrak imsi yontemini kullaniyor o da spermi 8.800 kat buyutuyor ama tam ayirt edemiyorlar maalesef. Zaten kendileri de kabul ediyor acikca soruldugunda. Düzen laboratuvari var sislide orda yaptirabilirsiniz gerekirse

Embriyologlar en son teknoloji olrak imsi yontemini kullaniyor o da spermi 8.800 kat buyutuyor ama tam ayirt edemiyorlar maalesef. Zaten kendileri de kabul ediyor acikca soruldugunda. Düzen laboratuvari var sislide orda yaptirabilirsiniz gerekirse
Peki embiryo olustumu yani kaliteden de anlasilmiyormuymus

Çok teşekkür ederim her soruma tek tek cevap verdiğiniz için

Tabi tabi. Embriyo olusumu sadece spermle degil yumurtayla sa ilgili ya. 10 embriyomus olustu ama hic biri saglikli gelismedi. 2 seferde 3 tanesi transfer edildi o da gelisimleri hep 5. Gun yapavaslayan vasat kalitede embriyolar diger 7 tanesi 3.gunden sonra gelisimi durdu. Doktorlar embriyolar 3.gune kadar gelismiyorsa yumurta kaliteesi ama 3. Gunden sonra gelismiyorsa sperm kalitesine bagliyorlar zaten.

Tabi tabi. Embriyo olusumu sadece spermle degil yumurtayla sa ilgili ya. 10 embriyomus olustu ama hic biri saglikli gelismedi. 2 seferde 3 tanesi transfer edildi o da gelisimleri hep 5. Gun yapavaslayan vasat kalitede embriyolar diger 7 tanesi 3.gunden sonra gelisimi durdu. Doktorlar embriyolar 3.gune kadar gelismiyorsa yumurta kaliteesi ama 3. Gunden sonra gelismiyorsa sperm kalitesine bagliyorlar zaten.
Çok teşekkür ederim her soruma tek tek cevap verdiğiniz için
rica ederim ne demek. Umarim ilk seferde pozitifi gorursunuz. Sizin durumunuz tam nedir?

Ben 5 yıllık evliyim daha önce çok küçük değerde kimyasal gebelik geçirdim. 5 yumurtlama takibi yaptırdım klomen ile ve 3-5 yumurta oluşmasına rağmen gebelik elde edemedim.Kimyasal gebeliği de o dönem yaşadım sadece.Ve tüp bebeğe karar verdik.Çünkü başta yapılan hiçbir testte sorun çıkmadı.Nedensiz infertilite grubunda olduğumuz söylendi.Mustafa hoca da ilk deneme de hem genç hem de daha önce gebelik geçirmemem sebebiyle farklı araştırmalara girmeyi tercih etmedi.Başta oraya girersek çıkamayız gibi bir şey söyledi ve sağlıklı embriyoyu bulup bir transfer edelim bakalım ile emin ellerdesin şeklinde bir açıklaması oldu ilk muayenede.
15 yumurta toplandı 8 tanesi olgundu Ve hepsi döllendi ancak 3.gün 3 tanesinin yavaş diğer 3 tanesinin ise çok güzel olduğu Ve dondurulduğu söylendi. Dün 5.günümdü ve dondurulan 3 dışında kalanlar devam etmemişler bölünmeye. Dün 5.gün olduğu için bunlar 5.gün embriyosu mu diye sorduğumda 4 veya 5 durumlarına transfer hazırlıkları aşamasında bakıldığı söylendi.
Bugün sabah tarlusalım bitti sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum.
Dediğiniz gibi bir durum varsa ki inşaallah yoktur Ve süreç uzamaz istiyorum yoksa dediğim gibi Rabbim dermansız dert vermesin .
Bu arada ben 26 eşim 30 yaşında. 25 kasımda 26 oluyorum :)
Uzun oldu kusura bakmayın şu ana kadar yazdığım en uzun hikayem oldu sanırım :)

O aşamada çözdürdükleri ve tekrar takip ettikleri durumda 3.gün sonrası onların yavaş mı yoksa gayet iyi bir şekilde ilerleyip ilerlemediği bilgisini net alabilirim belki ona göre o testi de yapabiliriz diye düşünüyorum ? Bilgi verirler sanırım 3.gün 8 taneden 2 sinin durduğu 3 ünün yavaş olduğu Ve diğer 3 ünün güzel olduğu söylenmesi sizin anlattığınıza benzer durumla karşılaşabileceğim izlenimi verdi bana da

Aslinda onu demek istedim embiryoda kendini gostermistir diye benim bildifim dna hasari varsa 3. Gune bile 1. Kalitese gelemiyorlar insallah hersey istediginden iyi olur canim

Ilk denemede size de gelisimleri 3. Gunden sonra yavasliyoe gibi seyler soylerlerse hic bekleme direk bu testleri yaptir canim.

Aslinda onu demek istedim embiryoda kendini gostermistir diye benim bildifim dna hasari varsa 3. Gune bile 1. Kalitese gelemiyorlar insallah hersey istediginden iyi olur canim
Evet gosterdi iste ama biz tecrubesiz oldugumuz icin doktorumuza guvendik 2. Yi de ayni sekilde denedik sonuc farkli olmadi. Umarim bu defa fatkli sonuc aliriz arttik. Tesekkur ederim peki siz?

:) öpüyorum sizi.teşeküürler....

Ilk denemede size de gelisimleri 3. Gunden sonra yavasliyoe gibi seyler soylerlerse hic bekleme direk bu testleri yaptir canim.
Çok sağolun Allah razı olsun düzeni de aradım fiyat sordum diğer testlere göre uygun geldi fiyatı da keşke erkeklere baştan spermiogram ile beraber isteseler de tedavisi gerekiyorsa önce onu halletseler değil mi ama ? Bu aşamada yapmaya kalksam eşimde kliniğe karşı bir güvensizlik olur mecbur sizin dediğiniz şeyi sorup ona göre yaptırmam gerekiyor eşim de sigara içiyor Ve ne kadar söylesem de bu zamana kadar bıraktıramadım böyle bir şey çıkarsa benden çekeceği var :)

Benim esim de iciyordu sigara ama 1.5 yildir elektronik sigara iciyor artik

Evet gosterdi iste ama biz tecrubesiz oldugumuz icin doktorumuza guvendik 2. Yi de ayni sekilde denedik sonuc farkli olmadi. Umarim bu defa fatkli sonuc aliriz arttik. Tesekkur ederim peki siz?
Amin canim insallah ama benim genel fikrim okuduklarimdan konustuklarim kadariyla bahceci kadin infertilesi konusunda cok basarili ama erkek icin ayni sey degil ... ben 3. Gun 6 embiryo dondurduk 1. Kalite dediler insallah aralikta transferim olacak ama 5. Gune kactane kalir yada gelir bilemedim

Onun için de zararlı diyorlar ama aslını bilmiyorum inşaallah onu da bırakır son bir şey sorabilir miyim ilk gün Ve 3.gün kaç döllenmiş yumurtanız vardı
Ilk gun 14 3.gun 10 tane. 5. Gune kaliteli hic kalmadi. Hep gelisimi geriden gelen embriyolar transfer edildi.

Evet biz de esimle aynu seyi dusunuyoruz hatta son yasadikarimizdan sonra ayni seyleri ben de yazdim bu grupta baska yerlerle de gorustuk ama guvenc beyden cok memnunuz ne olursa olsun bir kez daha sansimizi bahcecide denemeye karar verdik. Umarim bu sefer yuzumuzu kara cikarmazlarsenin yumurtalar yeni mi toplandi?

Ben de 5-6 kere anestezi yemişliğim var ve ben de anesteziyi sevenlerdeniö
Ben de 5-6 kere anestezi yemişliğim var ve ben de anesteziyi sevenlerdeniö

anestezi sevilirmi yaaaa,arkaya bakmadan kaçılır vallahi :)
kızlar delisiniz si!!!
Hem içimi rahatlatıyorsunuz hemde güldürüp moral oluyorsunuz bana :)
iyiki üye olmuşum buraya...iyiymiş böyle seni gerçekten anlayanlarla takılmak :)

kıyamam yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…