Ben çok araştırdım Ve fatoceren arkadaşımız dışında burda aksilik yaşayan ile karşılaşmadım o da burda devam ediyor kendisi daha iyi açıklar diye düşünüyorum.Ben de çok araştırdım öyle buraya başladım bir çok yorumda da farklı yerlerden sonra buraya gelip pozitif sonuç alanları okudum.Benim doktorum Mustafa Bahçeci.Kübra hoca onun hastalarının takipleri ile ilgileniyor onu tanımadığımdan Mustafa hocayı tercih etmiştim aklımda şüphe olmasın diye.Muayenemi beraber yaptıkları da oldu Kübra hocanın yalnız yaptığı kontrollerim de.Yumurta toplama işlemimi Kübra hoca yaptı.Transferimi Mustafa hoca yapçak.Selam kızlar Tüp bebek için Bahçeciyi düşünüyorum Ama Fulya da SGK geçmiyormuş sanırım . Umut ta mı başlasam Fulya da mı karar veremedim . Bana doktor önerisinde bulunabilir misiniz ? Bir de laboratuvarları nasıl ? Bizim için bu da çok önemli çünkü
Cevapladığınız için teşekkür ederim . Benim eşim azosperm . Yeni yeni tek tük çıkış oluyor . Bazı yorumlarda kadın infertilitesi konusunda çok başarılı olduğu ancak erkek infertlisinde o kadar başarı elde edemediği yazılmış . Kararsızım . Yanlış adım atmaktan çok korkuyorum .Ben çok araştırdım Ve fatoceren arkadaşımız dışında burda aksilik yaşayan ile karşılaşmadım o da burda devam ediyor kendisi daha iyi açıklar diye düşünüyorum.Ben de çok araştırdım öyle buraya başladım bir çok yorumda da farklı yerlerden sonra buraya gelip pozitif sonuç alanları okudum.Benim doktorum Mustafa Bahçeci.Kübra hoca onun hastalarının takipleri ile ilgileniyor onu tanımadığımdan Mustafa hocayı tercih etmiştim aklımda şüphe olmasın diye.Muayenemi beraber yaptıkları da oldu Kübra hocanın yalnız yaptığı kontrollerim de.Yumurta toplama işlemimi Kübra hoca yaptı.Transferimi Mustafa hoca yapçak.
Klinik olarak değerlendirirsek de çok güler yüzlüler ve her soruma cevap alabiliyorum.Doktoruma yada hemşireme ulaşım konusunda hiç sorun yaşamadım.Bir sorun yaşadıysanız daha önce görmediğiniz hemşire bile bunu bilebiliyor.Ben bu duruma çok şaşırmıştım açıkçası.
Benim ilk denemem ve henüz transferim olmadı adetimi bekliyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım her kim olursa olsun tercihiniz sonucunuz pozitif olsun
Endişelerinizi anladığım için uzun yazdım kusura bakmayın.
Bizde sebepsiz infertilite durumu olduğu için rapor olayı zahmetli olur diye uğraşmak istemedim.Her işlemde umutlanıp olumsuz sonuç almaktan korktum bir de.
Avrupa yakasında da oturmam sebebiyle tercihim Fulya oldu. Yorumlardan anlaşılacağı üzere memnunum
Görüşmeler ücretsiz gidin bir görüşün isterseniz sonuçlarınız ile beraber hem içinize sinmesi önemli sonuçtaCevapladığınız için teşekkür ederim . Benim eşim azosperm . Yeni yeni tek tük çıkış oluyor . Bazı yorumlarda kadın infertilitesi konusunda çok başarılı olduğu ancak erkek infertlisinde o kadar başarı elde edemediği yazılmış . Kararsızım . Yanlış adım atmaktan çok korkuyorum .
Galiba en mantıklısı bu .Allah hepimizin yardımcısı olsunGörüşmeler ücretsiz gidin bir görüşün isterseniz sonuçlarınız ile beraber hem içinize sinmesi önemli sonuçta
Canim burda ben cok gordum ayni sebeplerden bahcecide aksilik yasayani. Erkekte yani spermde sikiti varsa cogu benimle ayni seyleri yasadilar. Ama su anda burda degiller cunku baska merkezlere yoneldiler dogal olarak. Hatta bazilariyla ayni urologa gittik tedavi olmak icin. Biz guvenc hocaya cok guvendigimiz icin burdayiz. Ve sonucta bahcecinin laboratuvari hemen hemen hepsinden daha iyi zaten. Tedavi olup uzerimize duseni yaptik umarim onlar da uzerine duseni yapar artik.Ben çok araştırdım Ve fatoceren arkadaşımız dışında burda aksilik yaşayan ile karşılaşmadım o da burda devam ediyor kendisi daha iyi açıklar diye düşünüyorum.Ben de çok araştırdım öyle buraya başladım bir çok yorumda da farklı yerlerden sonra buraya gelip pozitif sonuç alanları okudum.Benim doktorum Mustafa Bahçeci.Kübra hoca onun hastalarının takipleri ile ilgileniyor onu tanımadığımdan Mustafa hocayı tercih etmiştim aklımda şüphe olmasın diye.Muayenemi beraber yaptıkları da oldu Kübra hocanın yalnız yaptığı kontrollerim de.Yumurta toplama işlemimi Kübra hoca yaptı.Transferimi Mustafa hoca yapçak.
Klinik olarak değerlendirirsek de çok güler yüzlüler ve her soruma cevap alabiliyorum.Doktoruma yada hemşireme ulaşım konusunda hiç sorun yaşamadım.Bir sorun yaşadıysanız daha önce görmediğiniz hemşire bile bunu bilebiliyor.Ben bu duruma çok şaşırmıştım açıkçası.
Benim ilk denemem ve henüz transferim olmadı adetimi bekliyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım her kim olursa olsun tercihiniz sonucunuz pozitif olsun
Endişelerinizi anladığım için uzun yazdım kusura bakmayın.
Bizde sebepsiz infertilite durumu olduğu için rapor olayı zahmetli olur diye uğraşmak istemedim.Her işlemde umutlanıp olumsuz sonuç almaktan korktum bir de.
Avrupa yakasında da oturmam sebebiyle tercihim Fulya oldu. Yorumlardan anlaşılacağı üzere memnunum
Haklısın canım o yüzden gerekli açıklamayı senin yapmanın daha doğru olacağını düşündüm ablacım bu duruma rağmen doktorunuzu değiştirmediğinizi o sebepten söyledim diğer kişileri bilmiyorum çünkü son dönemi okudum. İnşaallah düzeltirler o zaman tabiri caizse ihmalkarlık oluyor çünkü bu durum gözden kaçırmamaları atlamamaları gerekir.Canim burda ben cok gordum ayni sebeplerden bahcecide aksilik yasayani. Erkekte yani spermde sikiti varsa cogu benimle ayni seyleri yasadilar. Ama su anda burda degiller cunku baska merkezlere yoneldiler dogal olarak. Hatta bazilariyla ayni urologa gittik tedavi olmak icin. Biz guvenc hocaya cok guvendigimiz icin burdayiz. Ve sonucta bahcecinin laboratuvari hemen hemen hepsinden daha iyi zaten. Tedavi olup uzerimize duseni yaptik umarim onlar da uzerine duseni yapar artik.
Sayimiz dustu maalesef ama sperm kalitemiz artti. Tup bebek icin sayi cok da onemli degil. Ama bilemiyoruz tabi hayirlisi allahtan artikHaklısın canım o yüzden gerekli açıklamayı senin yapmanın daha doğru olacağını düşündüm ablacım bu duruma rağmen doktorunuzu değiştirmediğinizi o sebepten söyledim diğer kişileri bilmiyorum çünkü son dönemi okudum. İnşaallah düzeltirler o zaman tabiri caizse ihmalkarlık oluyor çünkü bu durum gözden kaçırmamaları atlamamaları gerekir.
Sizin tedavi bittiğine göre hangi aşamadasınız bir de :)
İnşaallah ben malum adeti bekliyorum transfer için o halde siz de yumoşları besleyip büyütme aşamasındasınızSayimiz dustu maalesef ama sperm kalitemiz artti. Tup bebek icin sayi cok da onemli degil. Ama bilemiyoruz tabi hayirlisi allahtan artikbugün yeniden başladık tüp bebeğe inşallah biz de pozitifi görürüz siz de görürsünüz herkes görür
Peki siz tedaviden sonra bahçecide deneyince sonucunu ne oldu? Biz de aynı şekilde iki başarısız denememiz oldu ve sonra 6 aylık tedavi gördük kaan aydosta şimdi tekrar deneyeceğiz ama hala korkuyoruzArkadaşimin esinde hic sperm yoktu herkes kesinlikle bebeginiz olmaz derken ilk denemede oldu maşallah. Bu vesileyle ben de bahçeciye gittim gerçekten çok ilgililer. Haftaya transferim olcak inşaallah. Sperm sorunu olan varsa bence once eşi tedavi olsun çünkü sizden yumurta toplanacak embriyo oluşması icin kaliteli sperm lazım bahçeci bunu seçer ama yaratamaz kaliteli yoksa yoktur. Ben bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum esimi ilk başta kaan aydosa götürdüm ilaclar ve kurlerle sperm kalitesi arttı daha sonra tüp bebeğe gectim çünkü ilk iki denememde direk tup benek yaptirdim tabi baska merkezde ve embriyo zar zor oluşuyordu.Arkadaşlar esinizde sorun varsa önce o tedavi olsun 6 ay ondan sonra tüp bebek yaptirin bence
Embriyolariniz donduruldu mu taze transfer mi olacak? Yani kac embriyo ve kacinci gunde donduruldu? Doktorunuz kim?Canım haftaya transferim olacak inşallah benim de korkularim inşallah pozitif olur da size umut olurum
Haklısın ablacım ama fatoceren ablanın sayısı düşük olsa da DNA hasarına geç bakılmış ondan mağduriyet yaşamış keşke baştan ona da bakılsaydı şimdi bizde nedensiz deniyor içim içimi yiyor 4.-5.gün embriyolarım nasıl olcak diye çünkü içimde şüphe oluştu adet olayım istiyorum bir an önce.Eğer yavaş derlerse gelişimlerine ilk ilk işim eşime DNA hasar testi yaptırmak olcak gerisi kısmet zaten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yüzlerimizi güldürsün inşaallahArkadaşimin esinde hic sperm yoktu herkes kesinlikle bebeginiz olmaz derken ilk denemede oldu maşallah. Bu vesileyle ben de bahçeciye gittim gerçekten çok ilgililer. Haftaya transferim olcak inşaallah. Sperm sorunu olan varsa bence once eşi tedavi olsun çünkü sizden yumurta toplanacak embriyo oluşması icin kaliteli sperm lazım bahçeci bunu seçer ama yaratamaz kaliteli yoksa yoktur. Ben bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum esimi ilk başta kaan aydosa götürdüm ilaclar ve kurlerle sperm kalitesi arttı daha sonra tüp bebeğe gectim çünkü ilk iki denememde direk tup benek yaptirdim tabi baska merkezde ve embriyo zar zor oluşuyordu.Arkadaşlar esinizde sorun varsa önce o tedavi olsun 6 ay ondan sonra tüp bebek yaptirin bence
Benimkine yıllardır sigarayı buraktıramadım eğer bişey çıkarsa elimden çekeceği varGerçekten bu süreci bayanlar daha agir geçiriyor erkekten 10 dk sperm alinirken biz günlerce çeşitli iğneler kimyasallara maruz kaliyoruz. Eşinize havuc suyu sikin keçiboynuzu tozu yedirin incir haslanmis nohut yesin en azindan tüp bebek surecinde gerçekten farkı goreceksiniz
İlk negatiften sonra hangi testleri istedi bir de kaç yumurta toplandı gelişimleri nasıldı şu an için aynı durumdayız o sebeple soruyorum tek fark ilk denememiz olmasıDoktorum Mustafa bahçeci. Iki negatifim oldugu ve bir sorun olmadigi icin era testi uygun görüldü. Dondurulmus embriyo olacak bakam artik hayırlısı olsun dua edin bana inşallah pozitif sonuc olur silere bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?