InsallahDoktorum Mustafa bahçeci. Iki negatifim oldugu ve bir sorun olmadigi icin era testi uygun görüldü. Dondurulmus embriyo olacak bakam artik hayırlısı olsun dua edin bana inşallah pozitif sonuc olur silere bildiririm
Çok şükür darısı bize inşaallahCanim esime dna testi yapıldı cok şükür sıkıntı çikmadi. Ben baska merkezde yaptirmistim ilk negatiften sonra hiçbir test yapmadılar sobra ikinci de negatif olunca bahçeciye gittim ilk gorusmede bana ve esime genetik test yapildi sonra tedaviye başladık. Endiseliyim ama ayni zamanda icim rahat çünkü yapılması gereken butun testler yapildi ngs pgt era cd 56 evet bir sıkıntı olmadığı goruldu ama içim rahat en azindan şunu da yaptirsaydim demiyorum benim icin artık tıbbi yon bitti sadece Rabbimin ol demesi lazım inşallah olur
Stres olduğunu zannetmiyorum ama günde 1 pakete yakın içiyorSigara konusuna gelirsek benim esim de iciyordu ama bıraktı sagolsun tabi şimdi yine başladı çünkü artik onluk birşey kalmadi o surecte esin biraksa iyi olur ama stres sigaradan daha etkili bence. Eğer stres oluyorsa birak icsin ama dozunda gunde 3 tana falan
Ama şu an transferi bekliyorum bu aşamada yaptırırsam sorun çıkarsa hem doktorlara karşı etik olmayacak hem de eşimin klinik konusunda güveni sarsılacakEşinle ilgili testleri negatifi aldiktan sonra yaptırma en başindan yaptirin çünkü maddi manevi yıpraniyor insan hele bayanlar o igneler ilaçlar hep kinyasal hormonlar o yüzden herseyi yaptirin temiz temiz ilk denemyi yapin inşallah olur tekrar tekrar olunca insan hem umitsiz oluyor hem de yipraniyor
Canım tedavin hayırlı olsun allahım yüzümü güldüfsünEvet biz de esimle aynu seyi dusunuyoruz hatta son yasadikarimizdan sonra ayni seyleri ben de yazdim bu grupta baska yerlerle de gorustuk ama guvenc beyden cok memnunuz ne olursa olsun bir kez daha sansimizi bahcecide denemeye karar verdik. Umarim bu sefer yuzumuzu kara cikarmazlarsenin yumurtalar yeni mi toplandi?
Transferden birkaç gün önce başlıyormuş ne kadar devam ediliyorProgesteron igneye hazir olun morluklar ağrılar Allah yardımcımız olsun
Transferden sonra tahlil gününe kadar devam ediyor canım ve o Totonun agrısından oruramama uyuyamamaTransferden birkaç gün önce başlıyormuş ne kadar devam ediliyor
Pozitif olsun 9 ay da yaparız napalımTransferden sonra tahlil gününe kadar devam ediyor canım ve o Totonun agrısından oruramama uyuyamamatarif edilemez. Ama bizler güçlüyüz bebişlerimiz için herşeye hazırız. Yeter ki Rabbim sonuçlarımızı pozitiv etsin
Sagol canim seni hatirladimCanım tedavin hayırlı olsun allahım yüzümü güldüfsün
Ben de güvenc hocanın hastasıyım yaz başından beri ama bana doğal yolla denememizi söylemisti. Hatırladıgım kadarıyla siz de dna hasarı gibi sebeplerle kaan aydosa tedavi oldunuz. Dertlerimiz yakındı. Ne sıkıntısı yasadınız bahcecide? Lab olarak sisli memorial diye duydum en iyi ayrıca mikrocip varmı bahcecideCanim burda ben cok gordum ayni sebeplerden bahcecide aksilik yasayani. Erkekte yani spermde sikiti varsa cogu benimle ayni seyleri yasadilar. Ama su anda burda degiller cunku baska merkezlere yoneldiler dogal olarak. Hatta bazilariyla ayni urologa gittik tedavi olmak icin. Biz guvenc hocaya cok guvendigimiz icin burdayiz. Ve sonucta bahcecinin laboratuvari hemen hemen hepsinden daha iyi zaten. Tedavi olup uzerimize duseni yaptik umarim onlar da uzerine duseni yapar artik.
Peki hangi testleri yaptırmamız gerekiyor ? Benim korkum eşim azosperm bu gibi durumda bir çıkış oluyormuş bir olmuyormuş inşallah çıkış kesilmeden devam ederEşinle ilgili testleri negatifi aldiktan sonra yaptırma en başindan yaptirin çünkü maddi manevi yıpraniyor insan hele bayanlar o igneler ilaçlar hep kinyasal hormonlar o yüzden herseyi yaptirin temiz temiz ilk denemyi yapin inşallah olur tekrar tekrar olunca insan hem umitsiz oluyor hem de yipraniyor
Esim tedavi oluyor bende destek ilacı alıyorum dheaSagol canim seni hatirladimsiz ne durumdasiniz ?
maşallah canım 6 çok iyi bir sayı 5. güne gitmesi için mi bekleniyorKizlar benim 6 tane 3. Gun embiryosu var hepsi 1. Kalite dediler sizce t. Gune kaci gider varmi fikriniz yada yasanmislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?