Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Eşinle ilgili testleri negatifi aldiktan sonra yaptırma en başindan yaptirin çünkü maddi manevi yıpraniyor insan hele bayanlar o igneler ilaçlar hep kinyasal hormonlar o yüzden herseyi yaptirin temiz temiz ilk denemyi yapin inşallah olur tekrar tekrar olunca insan hem umitsiz oluyor hem de yipraniyor

Doktorum Mustafa bahçeci. Iki negatifim oldugu ve bir sorun olmadigi icin era testi uygun görüldü. Dondurulmus embriyo olacak bakam artik hayırlısı olsun dua edin bana inşallah pozitif sonuc olur silere bildiririm
Insallah bizlere de umut olur

Çok şükür darısı bize inşaallah

Stres olduğunu zannetmiyorum ama günde 1 pakete yakın içiyor

Ama şu an transferi bekliyorum bu aşamada yaptırırsam sorun çıkarsa hem doktorlara karşı etik olmayacak hem de eşimin klinik konusunda güveni sarsılacak

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çook şükür benim eşim ne sigara ne alkol kullanmaz. Kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Canım tedavin hayırlı olsun allahım yüzümü güldüfsün

Gebelik testine kadar pozitif olsun da varsin bu acilari cekeyim yeterku bebegimu kucagima alayim ama cok aci veriyor Allah yardım etsin inşallah

Transferden birkaç gün önce başlıyormuş ne kadar devam ediliyor
Transferden sonra tahlil gününe kadar devam ediyor canım ve o Totonun agrısından oruramama uyuyamama tarif edilemez. Ama bizler güçlüyüz bebişlerimiz için herşeye hazırız. Yeter ki Rabbim sonuçlarımızı pozitiv etsin

Pozitif olsun 9 ay da yaparız napalım

Ben de güvenc hocanın hastasıyım yaz başından beri ama bana doğal yolla denememizi söylemisti. Hatırladıgım kadarıyla siz de dna hasarı gibi sebeplerle kaan aydosa tedavi oldunuz. Dertlerimiz yakındı. Ne sıkıntısı yasadınız bahcecide? Lab olarak sisli memorial diye duydum en iyi ayrıca mikrocip varmı bahcecide

Peki hangi testleri yaptırmamız gerekiyor ? Benim korkum eşim azosperm bu gibi durumda bir çıkış oluyormuş bir olmuyormuş inşallah çıkış kesilmeden devam eder

Kizlar benim 6 tane 3. Gun embiryosu var hepsi 1. Kalite dediler sizce t. Gune kaci gider varmi fikriniz yada yasanmislik

Kizlar benim 6 tane 3. Gun embiryosu var hepsi 1. Kalite dediler sizce t. Gune kaci gider varmi fikriniz yada yasanmislik
maşallah canım 6 çok iyi bir sayı 5. güne gitmesi için mi bekleniyor
dondurma oldumu 3. gün embriyosu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…