Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

maşallah canım 6 çok iyi bir sayı 5. güne gitmesi için mi bekleniyor
dondurma oldumu 3. gün embriyosu olarak
Evet mayista 3. Gun embiryosu olarak dokdurduk cift opunun sonucu minnoslarim :) 5-6 gun sonra regl olunca transfer hazirligina baslayacagim cozdurup 5. Gune goturecekler

maşallah canım 6 çok iyi bir sayı 5. güne gitmesi için mi bekleniyor
dondurma oldumu 3. gün embriyosu olarak
MaşAllah dondurmadılar mı peki. Hepsi 5. günü mü beklicek. Bi de benim Dr demişti ki oyle 1. kalite diye bişey yok çünki bölünerek hücrelere ayrılıyorlar. İnşAllah hepsi iyi olur dileklerimiz hepimiz yönünde bu

Evet mayista 3. Gun embiryosu olarak dokdurduk cift opunun sonucu minnoslarim :) 5-6 gun sonra regl olunca transfer hazirligina baslayacagim cozdurup 5. Gune goturecekler
benimde öyle olacak benim tek opuda 3 tane 3. gün embriyo donduruldu transfer öncesi çözülüp 5. güne gidecek benimkilerde çok korkuyorum sonra allaha tevekkül ediyorum gebe kalacaksam bu yolda 5. günede gideceklerdir /gidecek veya

Aynen canim bende oyle diyorum ama insaniz iste ama demeden duramiyoruz insallah en iyisi olur

Bende 2 tanesi 3. gün embriyosu 2 tanesi de 6. gün embriyosu ve 4 nü de dondurdular bende yapışıklık var adet olup adetten sonra amelyat olcam ama bi türlü kırmızı nehir gelmedi insana 1 hafta bir sene gibi geliyor beklemek ne zormuş. Bu arada hic tedirgin olma canım 3. günde dondurmuşlarsa iyidir 5. güne de gider inan sadece ve dua et

allah razı olsun arkadaşım rabbim bu yoldaki emeklerini boşa çıkarmasın
o zaman seninde transfer ocağı bulacak mı
benimde kasım ayında kontrol histereskopisi ile yapışıklık varmı ona bakılacak

allah razı olsun arkadaşım rabbim bu yoldaki emeklerini boşa çıkarmasın
o zaman seninde transfer ocağı bulacak mı
benimde kasım ayında kontrol histereskopisi ile yapışıklık varmı ona bakılacak
Amiiin cnm cümlemizden imiAllah. Ve cümlemizin emekkeri Allahın izniyle boşa çıkmasın. Evet ocağı bulucak gibi duruyor bi adet olsam da ne olcaksa olsa da bitse. Bende yapışıklık var onu hakedecek dr

Kızlar bana dua edin transfer günü yaklaştikca endiselerim artıyor ya yine olmazsa diye. Inşallah bu defa bebislerim tutunur tabi hepimizin
RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN ARKADAŞIM OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN TRANSFER NE ZAMAN

Kızlar bana dua edin transfer günü yaklaştikca endiselerim artıyor ya yine olmazsa diye. Inşallah bu defa bebislerim tutunur tabi hepimizin
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşAllah kavuşursun bebişlere. Sakin ol desem de nafile hepimiz eminim çok heyecanlıyız . Allah hepimizin yardımcısı olsun Amin

Kizlar bahcecide mikrociple deneyecek var mi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…