- 30 Ekim 2013
- 20.479
- 57.160
- 798
Evet mayista 3. Gun embiryosu olarak dokdurduk cift opunun sonucu minnoslarim :) 5-6 gun sonra regl olunca transfer hazirligina baslayacagim cozdurup 5. Gune gotureceklermaşallah canım 6 çok iyi bir sayı 5. güne gitmesi için mi bekleniyor
dondurma oldumu 3. gün embriyosu olarak
MaşAllah dondurmadılar mı peki. Hepsi 5. günü mü beklicek. Bi de benim Dr demişti ki oyle 1. kalite diye bişey yok çünki bölünerek hücrelere ayrılıyorlar. İnşAllah hepsi iyi olur dileklerimiz hepimiz yönünde bumaşallah canım 6 çok iyi bir sayı 5. güne gitmesi için mi bekleniyor
dondurma oldumu 3. gün embriyosu olarak
Çok sevindim Rabbim kolaylık versin kavuş bebişlerineEvet mayista 3. Gun embiryosu olarak dokdurduk cift opunun sonucu minnoslarim :) 5-6 gun sonra regl olunca transfer hazirligina baslayacagim cozdurup 5. Gune goturecekler
benimde öyle olacak benim tek opuda 3 tane 3. gün embriyo donduruldu transfer öncesi çözülüp 5. güne gidecek benimkilerde çok korkuyorum sonra allaha tevekkül ediyorum gebe kalacaksam bu yolda 5. günede gideceklerdir /gidecek veyaEvet mayista 3. Gun embiryosu olarak dokdurduk cift opunun sonucu minnoslarim :) 5-6 gun sonra regl olunca transfer hazirligina baslayacagim cozdurup 5. Gune goturecekler
Aynen canim bende oyle diyorum ama insaniz iste ama demeden duramiyoruzbenimde öyle olacak benim tek opuda 3 tane 3. gün embriyo donduruldu transfer öncesi çözülüp 5. güne gidecek benimkilerde çok korkuyorum sonra allaha tevekkül ediyorum gebe kalacaksam bu yolda 5. günede gideceklerdir /gidecek veya
Amin canim.hepimizi bu arada hangi dr dedi bilmiyorum ama husre icindeki fermentasyon ve sayi sekli kalitesini gosterirÇok sevindim Rabbim kolaylık versin kavuş bebişlerine
benim drda öyle dedi hücre sayısına göre söyledi ilk etapta hattaAmin canim.hepimizi bu arada hangi dr dedi bilmiyorum ama husre icindeki fermentasyon ve sayi sekli kalitesini gosterir
Bende 2 tanesi 3. gün embriyosu 2 tanesi de 6. gün embriyosu ve 4 nü de dondurdular bende yapışıklık var adet olup adetten sonra amelyat olcam ama bi türlü kırmızı nehir gelmedi insana 1 hafta bir sene gibi geliyor beklemek ne zormuş. Bu arada hic tedirgin olma canım 3. günde dondurmuşlarsa iyidir 5. güne de gider inan sadece ve dua etbenimde öyle olacak benim tek opuda 3 tane 3. gün embriyo donduruldu transfer öncesi çözülüp 5. güne gidecek benimkilerde çok korkuyorum sonra allaha tevekkül ediyorum gebe kalacaksam bu yolda 5. günede gideceklerdir /gidecek veya
İkimizin dr aynı evet bana da hücreye gore dedi kalitesini ben şlk etapta başbelası nın ne demek istediğini anlamamıştı. Kusuruma bakma cnmbenim drda öyle dedi hücre sayısına göre söyledi ilk etapta hatta
allah razı olsun arkadaşım rabbim bu yoldaki emeklerini boşa çıkarmasınBende 2 tanesi 3. gün embriyosu 2 tanesi de 6. gün embriyosu ve 4 nü de dondurdular bende yapışıklık var adet olup adetten sonra amelyat olcam ama bi türlü kırmızı nehir gelmedi insana 1 hafta bir sene gibi geliyor beklemek ne zormuş. Bu arada hic tedirgin olma canım 3. günde dondurmuşlarsa iyidir 5. güne de gider inan sadece ve dua et
Amiiin cnm cümlemizden imiAllah. Ve cümlemizin emekkeri Allahın izniyle boşa çıkmasın. Evet ocağı bulucak gibi duruyor bi adet olsam da ne olcaksa olsa da bitse. Bende yapışıklık var onu hakedecek drallah razı olsun arkadaşım rabbim bu yoldaki emeklerini boşa çıkarmasın
o zaman seninde transfer ocağı bulacak mı
benimde kasım ayında kontrol histereskopisi ile yapışıklık varmı ona bakılacak
RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN ARKADAŞIM OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN TRANSFER NE ZAMANKızlar bana dua edin transfer günü yaklaştikca endiselerim artıyor ya yine olmazsa diye. Inşallah bu defa bebislerim tutunur tabi hepimizin
9 kasimRABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN ARKADAŞIM OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN TRANSFER NE ZAMAN
az kalmış bende sabırsızlıkla transfer gününü bekliyorum az kaldı kavuşmanıza9 kasim
Ben de hala adeti bekliyorum transfer içinaz kalmış bende sabırsızlıkla transfer gününü bekliyorum az kaldı kavuşmanıza
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşAllah kavuşursun bebişlere. Sakin ol desem de nafile hepimiz eminim çok heyecanlıyız . Allah hepimizin yardımcısı olsun AminKızlar bana dua edin transfer günü yaklaştikca endiselerim artıyor ya yine olmazsa diye. Inşallah bu defa bebislerim tutunur tabi hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?