- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Merhaba bende kubra hanimin hastasıyım yumurta toplama islemini kubra hanim yapti transfri bekliyoruBenim toplamayı Kübra hoca yaptı
Adet oldunuz mu ben sonunda oldum kontrol günümü bekliyorum şimdi deMerhaba bende kubra hanimin hastasıyım yumurta toplama islemini kubra hanim yapti transfri bekliyoru
Yapaca bir seyyok canim maalesef bol bol arnuca sureceksinKızlar progesteron igne kalcamda morarmalar yapti uzanamiyorum oturamoyorum tecrübesi olamlar bir care buldu mu ne yapsuim arnica jel disinda
Benim de ona başlamama sayılı günler kaldı herkeste oluyor mu acaba bu morarmalarKızlar progesteron igne kalcamda morarmalar yapti uzanamiyorum oturamoyorum tecrübesi olamlar bir care buldu mu ne yapsuim arnica jel disinda
Transfere yakinmi kullaniliyor acabaBenim de ona başlamama sayılı günler kaldı herkeste oluyor mu acaba bu morarmalar
EvetTransfere yakinmi kullaniliyor acaba
canım iğne sonrası soğuk buz koy o iyi geliyordu kızkardeşimeKızlar progesteron igne kalcamda morarmalar yapti uzanamiyorum oturamoyorum tecrübesi olamlar bir care buldu mu ne yapsuim arnica jel disinda
Bende de buz koyunca daha da tas gibi olmustucanım iğne sonrası soğuk buz koy o iyi geliyordu kızkardeşime
Ne tur morarma icin sordun sen onu canim? Progestoron icin degil heralde di mi?Bu arada folbiol alırken morarma için tavsiye edecekleri birşey var mı diye sordum eczanede. Bayan da dün kan vermiş kolu morarmış morarma için hirodoit isimli bir jel önerdi
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun ve de alkol sür bol bol o bana iyi gelirdi progestandan sonra. Bu arada benim de kızıl nehir göründü yapışıklık amelyatı için gün belirleyecez ama hemşire teli açmıyo yoğunlar buyuk ihtimalle bekleyim kendisi geri dönerKızlar progesteron igne kalcamda morarmalar yapti uzanamiyorum oturamoyorum tecrübesi olamlar bir care buldu mu ne yapsuim arnica jel disinda
Söyledim progestan yapılınca morarma oluyormuş enjeksiyon yerinde diye onu önerdiNe tur morarma icin sordun sen onu canim? Progestoron icin degil heralde di mi?
Geç saat de olsa dönüyorlar mutlaka ama istersen kliniği ara onlar daha kolay ulaşım sağlıyorlarGeçmiş olsun canım hayırlı olsun ve de alkol sür bol bol o bana iyi gelirdi progestandan sonra. Bu arada benim de kızıl nehir göründü yapışıklık amelyatı için gün belirleyecez ama hemşire teli açmıyo yoğunlar buyuk ihtimalle bekleyim kendisi geri döner
Geri dönüş yaptı canım konuştuk haftaya hayırlısıyla gün verdiler whatsapptan da ysoyledim sana . Ayy hadi hepimiz için hayırlı olsun inşAllahGeç saat de olsa dönüyorlar mutlaka ama istersen kliniği ara onlar daha kolay ulaşım sağlıyorlar
Canim sakin arnica disinda bir sey kullanmayin bahcecideki doktorlar onermedikce. Hele transferden sonra asla. Bir bildikleri var ki sadece bitkisel olan arnicayi oneriyorlar.Söyledim progestan yapılınca morarma oluyormuş enjeksiyon yerinde diye onu önerdi
Ilac bittikten sonra 6 gun icinde oluyorsun canimarkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce
çok sağol bir tanem teşekkürlerIlac bittikten sonra 6 gun icinde oluyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?