Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar bahcecide mikrociple deneyecek var mi aranizda?

Kızlar progesteron igne kalcamda morarmalar yapti uzanamiyorum oturamoyorum tecrübesi olamlar bir care buldu mu ne yapsuim arnica jel disinda

Bu arada folbiol alırken morarma için tavsiye edecekleri birşey var mı diye sordum eczanede. Bayan da dün kan vermiş kolu morarmış morarma için hirodoit isimli bir jel önerdi

Bu arada folbiol alırken morarma için tavsiye edecekleri birşey var mı diye sordum eczanede. Bayan da dün kan vermiş kolu morarmış morarma için hirodoit isimli bir jel önerdi
Ne tur morarma icin sordun sen onu canim? Progestoron icin degil heralde di mi?

Kızlar progesteron igne kalcamda morarmalar yapti uzanamiyorum oturamoyorum tecrübesi olamlar bir care buldu mu ne yapsuim arnica jel disinda
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun ve de alkol sür bol bol o bana iyi gelirdi progestandan sonra. Bu arada benim de kızıl nehir göründü yapışıklık amelyatı için gün belirleyecez ama hemşire teli açmıyo yoğunlar buyuk ihtimalle bekleyim kendisi geri döner

Geç saat de olsa dönüyorlar mutlaka ama istersen kliniği ara onlar daha kolay ulaşım sağlıyorlar

Söyledim progestan yapılınca morarma oluyormuş enjeksiyon yerinde diye onu önerdi
Canim sakin arnica disinda bir sey kullanmayin bahcecideki doktorlar onermedikce. Hele transferden sonra asla. Bir bildikleri var ki sadece bitkisel olan arnicayi oneriyorlar.

arkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…