Ben cuma sabah sonuncuyu içtim Cumartesi çok hafif lekelenmem oldu pazar akşam da aynı şekilde ama daha koyuydu. Ama ben opu sonrası sıkıntı yaşamıştım ya ondan sanırım onlar.Tam olarak pazartesi akşamüstü adet oldum hatta diğer günler adet mi değil mi diye ayrım yapamamıştım Kübra hoca ya gittim :) insan bir an önce adet olmak istiyor tabiarkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce
Bide adet olunca mutlaka hemşire ile görüşün ben pazartesi akşam kanamam başlamasına rağmen dün başladım estrofemeBen cuma sabah sonuncuyu içtim Cumartesi çok hafif lekelenmem oldu pazar akşam da aynı şekilde ama daha koyuydu. Ama ben opu sonrası sıkıntı yaşamıştım ya ondan sanırım onlar.Tam olarak pazartesi akşamüstü adet oldum hatta diğer günler adet mi değil mi diye ayrım yapamamıştım Kübra hoca ya gittim :) insan bir an önce adet olmak istiyor tabi
2 tane olarak içtiğiniz nedir acaba ? Ben tarlusal ile beraber antibiyotik kullanmıştım adetle beraber estrofeme başladım o 2 tanearkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce
Canim sen simdi transfer surecine mi basladin?2 tane olarak içtiğiniz nedir acaba ? Ben tarlusal ile beraber antibiyotik kullanmıştım adetle beraber estrofeme başladım o 2 tane
EvetCanim sen simdi transfer surecine mi basladin?
Rica ederim beiliyormusun 2 tane dk hapim kaldi cok heyecanliyim :)çok sağol bir tanem teşekkürler
Transfer ne zaman yaniRica ederim beiliyormusun 2 tane dk hapim kaldi cok heyecanliyim :)
Buyuk ihtimal 4 yada 5 aralik falan olur senin ne zamanTransfer ne zaman yani
Ya ilaç bitince hemen olmuyor mu yani çok büyük hayal kırıklığı yaşadım şu anBuyuk ihtimal 4 yada 5 aralik falan olur senin ne zaman
Benim tarih net değil henüz ayın 18 inde gitçem kontrole hemşire büyük ihtimalle 21-22 kasım olur dedi ama rahim kalınlaşmasana göre değişiyormuş sanırım endometriumdan bahsediyorBuyuk ihtimal 4 yada 5 aralik falan olur senin ne zaman
Aa super cogu gitmis azi kalmis. Insallah yuzunuz guler
İnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAa super cogu gitmis azi kalmis. Insallah yuzunuz guler
Dk hapini kullandigimda hemen oluyorum.bwn sen tedaviye basladim dedinYa ilaç bitince hemen olmuyor mu yani çok büyük hayal kırıklığı yaşadım şu an
Tabiki oyle biz hemsire ile sorun olmasa diye hesapladik zaten ama genel olarak rahim kalinlasma sorununolsa mutlaka muayenede not alinirBenim tarih net değil henüz ayın 18 inde gitçem kontrole hemşire büyük ihtimalle 21-22 kasım olur dedi ama rahim kalınlaşmasana göre değişiyormuş sanırım endometriumdan bahsediyor
Ya ben dersten çıkmıştım bide internetim yoktu girip çıkıyorum sürekli takipte kalmak için dk nın ayrı bir hap olduğunu anlamamışımDk hapini kullandigimda hemen oluyorum.bwn sen tedaviye basladim dedin
Dogum kontrol canim dk dedigim :) oda benim tembellifgim kusura bakmaYa ben dersten çıkmıştım bide internetim yoktu girip çıkıyorum sürekli takipte kalmak için dk nın ayrı bir hap olduğunu anlamamışımtarlusalı da hayatımda ilk kez kullandım dk yı da duymadım daha önce hiç ondan bilmiyorum .
Bu arada evet başladım bakalım tahmini transfer günümü hemşireyle görüştük henüz Asiye hanımla. Ayın 18 inde gitçem bakalım Kübra hoca ne diyecek
Ayy ilahi ablaDogum kontrol canim dk dedigim :) oda benim tembellifgim kusura bakma
Bende kullanmiyacaktim ama gecen ay inat etti adetim gelmedi gittim kist olusmus tekrarlamasin diye bu ay dk kullandim :) dk ne biliyorsun artikAyy ilahi ablahiç aklıma gelmedi valla :)
O zaman sen ne zaman başlıyorsun ben hiç bilmiyorum bu tedavide Doğum kontrol hapı kullanıldığını
Ne ilaci canim? Biz daha yeni basladik terkar tedaviye acaba biriyle mi karistirdinİnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsüntabi işlemlerden sonra bekleme süresi var sizin ilaçlarınız az kalmış neden o kadar uzun transfer için bekliyorsunuz ?
Bir de ilk ben mi varım acaba burda
Evet artık biliyorumBende kullanmiyacaktim ama gecen ay inat etti adetim gelmedi gittim kist olusmus tekrarlamasin diye bu ay dk kullandim :) dk ne biliyorsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?