kesin karıştırdımNe ilaci canim? Biz daha yeni basladik terkar tedaviye acaba biriyle mi karistirdin
Iste opu olacak. Su anda ignelerimi oluyorumKe
kesin karıştırdımne aşamadasın ablacım bu arada
Hayir bu ay bslyrm 2 tane ilacm kaldi aralikta transfrr olurEvet artık biliyorumÖnümüzdeki ay başlıyorsun o zaman
Senin 2 dk kaldı dediğini fatoceren ablaya demişim ne zaman transfer diye yanı son 2 ilaç kaldı diye düşünüp. Ama onun daha opu su varmış sen de Doğum kontrol hapı deyince 1 ay işlem üzüyor diye düşünüp daha var diye düşünmüşüm. Aman Allah ım hangi kafayı yaşıyorsam hamile halimi düşünemiyorumHayir bu ay bslyrm 2 tane ilacm kaldi aralikta transfrr olur
Opu ne zamana geliyor ablam benim şimdi 18 i ilk kontrolüm ya belki denk geliriz :)Iste opu olacak. Su anda ignelerimi oluyorum6.gunum bugun
Senin 2 dk kaldı dediğini fatoceren ablaya demişim ne zaman transfer diye yanı son 2 ilaç kaldı diye düşünüp. Ama onun daha opu su varmış sen de Doğum kontrol hapı deyince 1 ay işlem üzüyor diye düşünüp daha var diye düşünmüşüm. Aman Allah ım hangi kafayı yaşıyorsam hamile halimi düşünemiyorum
Valla bilmiyorum ki kac gun surecek hic hatirlamiyorum. Ama bugun baya buyumus yumurtalrin dedi cuma yine cagirdi kontrole. Ay yaa ben bu arada yarin vurmam gereken catlamama ignemi yanlislikla bugun vurdum insallah problem olmazOpu ne zamana geliyor ablam benim şimdi 18 i ilk kontrolüm ya belki denk geliriz :)
18 ini bulmaz heralde canim yaa en fazla haftaya carsamba toplanie diye dusunuyorum.Valla bilmiyorum ki kac gun surecek hic hatirlamiyorum. Ama bugun baya buyumus yumurtalrin dedi cuma yine cagirdi kontrole. Ay yaa ben bu arada yarin vurmam gereken catlamama ignemi yanlislikla bugun vurdum insallah problem olmazhemsireyi aradim ama acmadi
6.gün çatlamaz herhalde ya bir daha ara bence sorun olmaz ama benim içim rahat etmezdi bu konuda herşeyi dk dksına dikkat ediyorumValla bilmiyorum ki kac gun surecek hic hatirlamiyorum. Ama bugun baya buyumus yumurtalrin dedi cuma yine cagirdi kontrole. Ay yaa ben bu arada yarin vurmam gereken catlamama ignemi yanlislikla bugun vurdum insallah problem olmazhemsireyi aradim ama acmadi
Benim daha var 22-23 kasım gibi tahminenKızlar haftaya transfer olacak kimler vr
Ayy çok az kalmışBenimde 15 yada 16 kasımda insallah
Ne zaman belli oluyor acaba ilk kontrolünde falan mı ben de onu çok merak ediyorum çok kısa aralıklarımız ilk deneme mi ablacım sizinEvet canm 5. Gün embriyosu transfer olacak yaşadığım hissettiğim herşeyi anlatıcam tabi insallah herkes icin hayırlısı olur
Uykunmu geldi kizSenin 2 dk kaldı dediğini fatoceren ablaya demişim ne zaman transfer diye yanı son 2 ilaç kaldı diye düşünüp. Ama onun daha opu su varmış sen de Doğum kontrol hapı deyince 1 ay işlem üzüyor diye düşünüp daha var diye düşünmüşüm. Aman Allah ım hangi kafayı yaşıyorsam hamile halimi düşünemiyorum
Aaa benim de haftaya cumartesi ilk kontrolüm ama kaçıncı gün embriyosu belli değil ne zaman söylediler 5 diye . Bu arada benim de ilk denemem sebepsiz dendi hep bu zamana kadar Ve ayın 25 inde 26 olcam. Buradakiler hep yaş olarak büyük oldukları için abla dedim ama senin yaş kaç :)Evet ilk deneme olacak cumartesi günü kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak ondan sonra kesin gün belli olacak hemşire en fazla 5 gün sonra olur dedi .evet nerdeyse ayni zamana denk geliyor sizin ilk denememi yas kaç
Gündüz gözü ne kadar karıştırmışım yaa hala gülüyorumUykunmu geldi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?