Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Evet canm 5. Gün embriyosu transfer olacak yaşadığım hissettiğim herşeyi anlatıcam tabi insallah herkes icin hayırlısı olur
Merhaba transferiniz simdiden hayirli olsun. Sizin embriyo dondurulmus mu? Ve kacinci gunde donduruldu acaba 3 mu 5 mi?

Simdi gordum yazinizi 5. Gun embriyosu dondurulduysa sansiniz cok yuksek. Bizim hic bir zaman o noktaya gelemedi insallah biz de goruruz o gunleri peki doktorunuz kim acaba? O O4lylm

Son düzenleme:
Hiç bi zaman umutsuz olma cok ornegi var 3 gün embriyosu tutanda cince 5 gün embriyosu ile negatif sonuç alanda var hersey rabbime bağlı o isterse herşey mümkün

Canım catlama iğnesini hep tenbihlerler dakikası dakikasına hatta bana 1 dakika dahi oynatma dediler inşAllah sorun olmaz ama pek de emin olamıyorum sen sor

Evet canm 5. Gün embriyosu transfer olacak yaşadığım hissettiğim herşeyi anlatıcam tabi insallah herkes icin hayırlısı olur
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim annelik duygusunu yaşatsın bize de yaz ltf benim daha inşAllah 16 sı yapışıklık amelyatım var

Hiç bi zaman umutsuz olma cok ornegi var 3 gün embriyosu tutanda cince 5 gün embriyosu ile negatif sonuç alanda var hersey rabbime bağlı o isterse herşey mümkün
Ya bi şey diycem 5 olduğunu ne zaman öğrendiniz bana 3.gün dondurduk transfer dönemi çözdürüp inceliyoruz dediler Kübra hoca ya da ayrı sordum o da 4 veya 5.gün embriyosu olcak dedi ? Sizin dr kimdi

Canım catlama iğnesini hep tenbihlerler dakikası dakikasına hatta bana 1 dakika dahi oynatma dediler inşAllah sorun olmaz ama pek de emin olamıyorum sen sor
Catlatma ignesi degil canim catlatmama ignesi. Yani yumurtalarin baya buyumus catlamasin diye igne veriyorum dedi.

Canm beni opu dan bir gün sonra aradılar kaç yumurta dollendi bilgi verdiler sonra 3 gün sonra aradılar son olarak 5 gün aradılar benimde onayımla embriyolar donduruldu. Benimde kontrollerime kubra hoca geldi ama opu ve transferi Mustafa hoca yapacak

Aradim da ulasamadim iste. Gerci artik igneyi de vurmus oldum da yarin sabah ariycam tekrar. Insallah sorun olmazyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…