- 30 Ekim 2013
- 20.481
- 57.163
- 798
Uyu sen uyuGündüz gözü ne kadar karıştırmışım yaa hala gülüyorumşimdi geldi uykum da tabi
Yapçak bişey de Yok gerçiUyu sen uyu
Aaa benim de haftaya cumartesi ilk kontrolüm ama kaçıncı gün embriyosu belli değil ne zaman söylediler 5 diye . Bu arada benim de ilk denemem sebepsiz dendi hep bu zamana kadar Ve ayın 25 inde 26 olcam. Buradakiler hep yaş olarak büyük oldukları için abla dedim ama senin yaş kaç :)[/QUOpudan sonra aradılar beni 5.gun embriyosunu dondurduklarıni onu transfer edeceklerini söylediler bende 26 yaşındayım bir gün sonra 27 olacam :))
Merhaba transferiniz simdiden hayirli olsun. Sizin embriyo dondurulmus mu? Ve kacinci gunde donduruldu acaba 3 mu 5 mi?Evet canm 5. Gün embriyosu transfer olacak yaşadığım hissettiğim herşeyi anlatıcam tabi insallah herkes icin hayırlısı olur
Canım catlama iğnesini hep tenbihlerler dakikası dakikasına hatta bana 1 dakika dahi oynatma dediler inşAllah sorun olmaz ama pek de emin olamıyorum sen sorValla bilmiyorum ki kac gun surecek hic hatirlamiyorum. Ama bugun baya buyumus yumurtalrin dedi cuma yine cagirdi kontrole. Ay yaa ben bu arada yarin vurmam gereken catlamama ignemi yanlislikla bugun vurdum insallah problem olmazhemsireyi aradim ama acmadi
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim annelik duygusunu yaşatsın bize de yaz ltf benim daha inşAllah 16 sı yapışıklık amelyatım varEvet canm 5. Gün embriyosu transfer olacak yaşadığım hissettiğim herşeyi anlatıcam tabi insallah herkes icin hayırlısı olur
Ya bi şey diycem 5 olduğunu ne zaman öğrendiniz bana 3.gün dondurduk transfer dönemi çözdürüp inceliyoruz dediler Kübra hoca ya da ayrı sordum o da 4 veya 5.gün embriyosu olcak dedi ? Sizin dr kimdiHiç bi zaman umutsuz olma cok ornegi var 3 gün embriyosu tutanda cince 5 gün embriyosu ile negatif sonuç alanda var hersey rabbime bağlı o isterse herşey mümkün
Benim de Mustafa bey. Transferimi o yapçak. Kontrollerimi genelde Kübra hoca yapıyorDoktorum Mustafa bey canm senin ki hangisi
Catlatma ignesi degil canim catlatmama ignesi. Yani yumurtalarin baya buyumus catlamasin diye igne veriyorum dedi.Canım catlama iğnesini hep tenbihlerler dakikası dakikasına hatta bana 1 dakika dahi oynatma dediler inşAllah sorun olmaz ama pek de emin olamıyorum sen sor
Yat dinlen ablam bol bol vitamin desteği ve su tüketKızlaaarr adet oldum daha ilk gününden çok kanamam var başım dönüyor ayakta duramıyorum bile
Opu sonrasi mi?Kızlaaarr adet oldum daha ilk gününden çok kanamam var başım dönüyor ayakta duramıyorum bile
Catlatma ignesi degil canim catlatmama ignesi. Yani yumurtalarin baya buyumus catlamasin diye igne veriyorum dedi.[/QUOTEe
İnşallah bir sorun yoktur ama sen yine bir sor
Oğleden bu yana dinkenip meyve yiyorum ama lavabo yatak arası bi durmadım acaip ter de akıtıyorumYat dinlen ablam bol bol vitamin desteği ve su tüket
Opudan sonraki ilk adetim inşAllah yarın hafifler gece yatağı kırmızıya boyamam inşAllah.eşimi kırmızı kırmızı işi yollarım artıkOpu sonrasi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?