Aaaa beni ilk gün aradılar 15 ten 8 i olgunmuş 8 i döllenmiş. 3.gün aradılar 2 tanesi durmuş 3 tanesi yavaşmış ama takip ediyorlarmış diğer 3 tanesi gerekli olgunluktaydı dondurduk dediler.5.gün aradıklarında diğer 3 tanesinin gelişim göstermediğini söylediler dondurulan 3 tanesinin dr un isteği üzerine çözdürülüp takip edildiğini kaçıncı gün embriyosu transfer edileceğine onun karar vereceğini söylediler.Canm beni opu dan bir gün sonra aradılar kaç yumurta dollendi bilgi verdiler sonra 3 gün sonra aradılar son olarak 5 gün aradılar benimde onayımla embriyolar donduruldu. Benimde kontrollerime kubra hoca geldi ama opu ve transferi Mustafa hoca yapacak
Ben opu sonrası küçük çapta bir iç kanama atlattım çok ilgili alakalıydı en ufak sorunda mutlaka dönüş sağladı o gün de hafif lekelenmem olmuştu ve iyi olduğumu söylemek için mesaj atmıştım ama yine de arayıp nasıl olduğumu öğrenmek istemiştiHerkes burda diyor kubra hoca beni ara diye beni niye hiç aramadı Embriyo sürecine bağlı sanirim arama günü
Bende de ilk gün 3. gün ve 5. gün aradılar hatta 2 embriyom 6. gün embriyosu oldu 6. gün de aradılar sanırım o4ylym arkadaşımızda 3. gün embriyosu oldu sadece bu yuzden diğer günlerde aramamışlarAaaa beni ilk gün aradılar 15 ten 8 i olgunmuş 8 i döllenmiş. 3.gün aradılar 2 tanesi durmuş 3 tanesi yavaşmış ama takip ediyorlarmış diğer 3 tanesi gerekli olgunluktaydı dondurduk dediler.5.gün aradıklarında diğer 3 tanesinin gelişim göstermediğini söylediler dondurulan 3 tanesinin dr un isteği üzerine çözdürülüp takip edildiğini kaçıncı gün embriyosu transfer edileceğine onun karar vereceğini söylediler.
Sonra Kübra hoca nasıl olduğumu sormak için aradığında ona sordum bana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek diye o da 3 tane güzel embriyon var bakçaz 4. Veya 5.gün embriyosu dedi Mustafa hocayla beraber karar vercez dedi
Yok canm beni 1 3 5 gün aradılar 5 tane embriyo 6 güne yavaş ilerledi onları durdurduklarını. SöyledilerBende de ilk gün 3. gün ve 5. gün aradılar hatta 2 embriyom 6. gün embriyosu oldu 6. gün de aradılar sanırım o4ylym arkadaşımızda 3. gün embriyosu oldu sadece bu yuzden diğer günlerde aramamışlar
Onun da 5.gün aramışlar o gün dondurduklarını söylemişler.Ben 5.gün embriyosu mu şimdi bu 3 ü dediğimde hayır 3.gün donduruluyor denmiştiBende de ilk gün 3. gün ve 5. gün aradılar hatta 2 embriyom 6. gün embriyosu oldu 6. gün de aradılar sanırım o4ylym arkadaşımızda 3. gün embriyosu oldu sadece bu yuzden diğer günlerde aramamışlar
Tamam o zaman Dr harhangi bi sorın zoeluk durumunda arar Mihrimah doğru diyor o yüzden endişelenmeYok canm beni 1 3 5 gün aradılar 5 tane embriyo 6 güne yavaş ilerledi onları durdurduklarını. Söylediler
Dondurulan da 5.gün mü dondurulmuş yaniYok canm beni 1 3 5 gün aradılar 5 tane embriyo 6 güne yavaş ilerledi onları durdurduklarını. Söylediler
Seni biliyorum canım detayları whatsaptta konuşmuştuk :)Onun da 5.gün aramışlar o gün dondurduklarını söylemişler.Ben 5.gün embriyosu mu şimdi bu 3 ü dediğimde hayır 3.gün donduruluyor denmişti
Evet canm 5. Gün dondurulduDondurulan da 5.gün mü dondurulmuş yani
Defalarca 5.gün mü diye sormamın sebebi yanlış anlama lütfen salak olduğumdan değil bana 5.gün arandığımda 5.gün embriyoları demi bunlar deyince hayır 3.gün dondurduk 4.veya5.güne olan ilerlemeyi doktorunuzun isteğine göre çözdürüyoruz dediler size nasıl 5.gün dediler onu anlamaya çalışıyorumYanı sonuç olarak 5 gün embriyosu donduruldu
Hakkımızda hayırlısı olsun canımYok kuzum ya yanlış anlamam tabi ki cnku benimde takıldığım konular oluyor , bana 5 gün embriyosu blast hücre denildi bende onu defalarca aradıklarında sordum cnku insan telaşlı oluyor iyi birşey duymak icin defalarca soru soruyor Bnde embriyolg her aradığında sordum
Aaaaa saat de 12 yi geçti Musmutlu yılların olsun canım Yeni yaşımız bebişlerimizi getirsin inşaallah bizlereYaşımı yazmıştım canm yarın 27 olcam insallah :) sorun sperm sayı azlığı canm
Ben varim canım saat 18.00 de bugunİnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsüntabi işlemlerden sonra bekleme süresi var sizin ilaçlarınız az kalmış neden o kadar uzun transfer için bekliyorsunuz ?
Bir de ilk ben mi varım acaba burda
Nice senelere yeni yaşında bebeğine kavuşur ana olursun inşAllahYaşımı yazmıştım canm yarın 27 olcam insallah :) sorun sperm sayı azlığı canm
Aman Allah ım benim transfer zamanlarımda belki pozitif sonuç verirsin ablacımBen varim canım saat 18.00 de bugun
Oh hayırlı uğurlu olsun inşAllah pozitif sonuca ulaşırsın hamile olur minik tırtılını görürsünBen varim canım saat 18.00 de bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?