- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
Tamam yaz canim :*Benimde 12 gün suan canm aslında yarındı ama Pazar'a denk geldiği icin bugun çağırdılar başka ne zaman çağırırlar bilgim yok kan verdim sonuca göre bilgi verecekler
Belli oldu mu transfer günün :)Evet canm 7
Benim de haftaya 12.gün olcak ilk kontrolümBenimde 12 gün suan canm aslında yarındı ama Pazar'a denk geldiği icin bugun çağırdılar başka ne zaman çağırırlar bilgim yok kan verdim sonuca göre bilgi verecekler
Daha belli olmadimiEvet canm 7
Ayy hadi gozun aydin canim insallah siki siki tutanacak bebisin kendini mutlu hisset iyi dusun :* arkandands ben geliyorum sanirimKızlar cuma günü transferim var suan hersey cok güzel rabbim herkes en hayırlısını nasip etsin insallah heyecan bastı vala
AmiiiinnnGünaydın kızlaarrrr. Hadi hepinize hayırlı olsuuunn. Bana da güzel haberlerinizi verin . Benim yolum uzun daha . Perşembe inşAllah histereskopim var. Rabbim güzel değerli kullarının hürmetine bizleri de te zamanda annelik duygusuna kavuştursun bebişlerimizi nize versin
Amin canim ayyy çok heyecanlı aramızda tam 1 hafta olcak belki de he :) senden 1 gün sonra da benim ilk kontrolüm çünküKızlar cuma günü transferim var suan hersey cok güzel rabbim herkes en hayırlısını nasip etsin insallah heyecan bastı vala
Aaaa senin ne zamandı ablaAyy hadi gozun aydin canim insallah siki siki tutanacak bebisin kendini mutlu hisset iyi dusun :* arkandands ben geliyorum sanirim
OlabilirSende cuma ya transfer olursun O zaman canm
Bende 2 gune regl olurum ama sen aradasin galiba ben 3. Yum :)Aaaa senin ne zamandı ablasıramı bileyim
Evet ablam o zaman öyle oluyor :)Bende 2 gune regl olurum ama sen aradasin galiba ben 3. Yum :)
Hayirli olan neyse o olsun insallah. Pozitif alip bize de umut olursunuz umarimKızlar cuma günü transferim var suan hersey cok güzel rabbim herkes en hayırlısını nasip etsin insallah heyecan bastı vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?