Apartın ismini ve fiyatını da öğrenebilir miyim cevapladığınız için çok teşekkür ederimCanm bende il dışından geldim ilk geldiğim zaman yanı yumurta toplama işleminde 15 gün kaldım simdi transfer donemi 10 gün kalacam toplamda yanı uzun süreli olduğu icin apartta kalmayı tercih ettim yemekleri canim isterse kendim yapıyorum istemezsem dışardan yiyorum kıyafetler burda yıkanıyor günlük oda temizliği var ve hastaneye 15 dakika uzaklıkta. Oteller biraz pahalı bu civarda
TeşekkürlerThe place de kalıyorum canm günlük 200 tl
Hoş geldin aramıza cnm hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar merhaba biz de kısmetse şubat ayında bahçeci Fulya’da tedaviye başlayacağız il dışından geleceğiz bizim gibi il dışından gelen arkadaşlar konaklama problemini nasıl çözdünüz nerelerde kaldınız cevap verirseniz çok sevinirim
Oh cnm hayırlı olsun eh işte başlarda fazla acımasa da 1 hafta sonra toto isyan ediyorKızlar bugun Protestan iğneye baslicam acaba cok acıtıyor mu yaptıran var mi
kıyamamm yaptırdın mı hayırlara vesile olsunVala isyan etmekte çok haklı
Hoşbuldum inşallah hepimiz için hayırlı olsun kucaklarımız bebişlerle dolsunHoş geldin aramıza cnm hayırlı uğurlu olsun
Kuzu bu ugbeyi yaptirmak icin hergun hastmi gideceksibVala isyan etmekte çok haklı
Ben yapamam hemsire falan degilim :) sen saglikciysan yapbilirsin canimYok kuzum yapardım bugun korkulacak birşey yokmuş burdan yaptıracaklara duyurulur Kendim bile yapabilirim o derece
Ohh ne guzel ya ben hergun nerde yaptiricamEvet canm sağlıkciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?