Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar merhaba biz de kısmetse şubat ayında bahçeci Fulya’da tedaviye başlayacağız il dışından geleceğiz bizim gibi il dışından gelen arkadaşlar konaklama problemini nasıl çözdünüz nerelerde kaldınız cevap verirseniz çok sevinirim

Canm bende il dışından geldim ilk geldiğim zaman yanı yumurta toplama işleminde 15 gün kaldım simdi transfer donemi 10 gün kalacam toplamda yanı uzun süreli olduğu icin apartta kalmayı tercih ettim yemekleri canim isterse kendim yapıyorum istemezsem dışardan yiyorum kıyafetler burda yıkanıyor günlük oda temizliği var ve hastaneye 15 dakika uzaklıkta. Oteller biraz pahalı bu civarda

Apartın ismini ve fiyatını da öğrenebilir miyim cevapladığınız için çok teşekkür ederim

Hoş geldin aramıza cnm hayırlı uğurlu olsun

Saat 3 gibi yaptrcam canm insallah gergin ayni saatte yapmak icin hemşire öğleden sonra yaptr dedi

Yok kuzum yapardım bugun korkulacak birşey yokmuş burdan yaptıracaklara duyurulur Kendim bile yapabilirim o derece

herkese iyi hafta sonları, ben birinci tüp bebek dememi bahcelievler mesicalparkta yaptırdım kimyasal gebelik oldu simdi ikinci dneme yaptırmak istiyorum yasım 39 yumurta rezerv azalması var ve emriyolar ileri gidemedi dondurulmada yapılamadı, bahceciyi dusunuyorum genel olarak tedavı ıgneler vs aynı sayılır tek sormak istedigim ben progestan ıgne olmadım hic benim iğne fobim var kalcadan ıgnelerimide ben yapmamıstım zaten hemsireler ve esim yapmıstı bahcecide herkese progestan ıgne uygulaması varmı yoksa bazı gerek gorulmesi durumundamı bu konuda bilgi verirseniz cok svinirim . teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…