Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ablacim kişiye özel tedavi var Bahçecide bana verildi ilk iğne mi bugun yaptırdım göbekten yapılanlardan azıcık daha fazla ağrıdı öyle aman aman ağrı olmadı . Progstan bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Diye biliyorum hatta ilk aylarda dusuk olmasın diye veriliyor annelare

Yok kuzum yapardım bugun korkulacak birşey yokmuş burdan yaptıracaklara duyurulur Kendim bile yapabilirim o derece
Dedim ya ilk hafta pek acı macı olmuyor ama biraz gecince vucut korkuyo toto acıyo oturamıyorsun uzanamıyorsun. Beni eşim her gün sağlık ocağına ya da hastaneye götürürdü. Ben iğne yapmasını biliyorum yapıyorum da ama progestanı kendime yapmaya asla cesaret edemem

Bende korktum ya ertesi gun kalkip igneye falan gitmek

Aynen iğne yapılırken hissetmedim ama daha ilk iğneden acı oluyor otururken krem sürdüm bn insallah hersey iyi olacak

Slmlar arkadaşlar bende ilk tup bebek tedavime yrn burçak hanımla başlıyorum insallah şu rahim dinlendirme ile alakalı bilgisi olan cevap verebilir mi acaba yumurta toplandıktan sonraki adet oluyoruz ondan sonra mi yoksa bir ay sonra mi transver süresi oluyor o kısmi pek anlayamadim

Benim ilk adet olmamla transfer yapılacak Ve genelde tercih edilen yöntem bu. Ancak bazı gerekli durumlarda 2.adet sonrasına da bırakılabiliyormuş tedavi aşamasında belli oluyor. Nadiren dinlendirme yapılmadan taze embriyo transferi de tercih edilebiliyor opu sonrası adet beklenilmeden.

Anladım cnm çok teşekkürler hersey tedsvi sureci ile alakalı demekki bakalim beni neler bekliyor peki adetten itibaren kaçıncı günlerde oluyor genellikle transver acaba

Anladım cnm çok teşekkürler hersey tedsvi sureci ile alakalı demekki bakalim beni neler bekliyor peki adetten itibaren kaçıncı günlerde oluyor genellikle transver acaba
O da rahim kalınlığına göre değişiyor benim de ilk transferim olcak inşaallah ama ortalama olarak 15-20.günler arasında sanırım. Bir arkadaşımızın önümüzdeki cuma mesela onun 18.güne denk geliyor ilk kontrolü bu cumartesiydi benim de önümüzdeki cumartesi ve onun transferi cuma 18.güne denk geliyormuş.ilk adetle ilaç kullanmaya başlıyorsunuz 13.günü kontrole gidiyorsunuz o zaman netleşiyor hem usg ile rahmin durumuna bakılıyor hem de kan tahlili yapılıyor. Ben henüz ilk kontrolüne gitmedim kendisi gelir görürse yazar zaten bir eksiğim varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…