Ne açıdanOda cok iyiymiş ya
Siz yine iyisiniz bi de beni düşünün bu perşembe rahim yapışıklığı amelyatım var ondan sonraki süreci bilmiyorum cook uzun geliyor bana Allah hepimizin yardımcısı olsunBir an önce Cumartesi gelsin istiyorum sen de kurtulama kurtulsan da daha uzun gelecek bir bekleyişin var benimse daha da uzuuun
İnşaallah hayırlı şekilde pozitiflerle sonuçlansın
Slmlar arkadaşlar bende ilk tup bebek tedavime yrn burçak hanımla başlıyorum insallah şu rahim dinlendirme ile alakalı bilgisi olan cevap verebilir mi acaba yumurta toplandıktan sonraki adet oluyoruz ondan sonra mi yoksa bir ay sonra mi transver süresi oluyor o kısmi pek
Haklısın ablacım Allah kolaylık versinSiz yine iyisiniz bi de beni düşünün bu perşembe rahim yapışıklığı amelyatım var ondan sonraki süreci bilmiyorum cook uzun geliyor bana Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hep8mizin kucağı en güzel şekilde dolsun insallah arkadaşlar duaların sizlerleHaklısın ablacım Allah kolaylık versin
65 tl saniirim vala ise yarayacaksa bin lirada olsa AlınırBenim evde var o jelden ilk denememden kalma onun da fiyatı bayaa yüksek
Yok ya ben onu 280 tl civarında almıştım hem de 4 kutu felan son kutu duruyor evde ama tabi Rabbim kocişlerimizin işini yolunda etsin hep biz de olan ilaçları ne kadar pahalı olsa da ala bilelim her halimize şükür65 tl saniirim vala ise yarayacaksa bin lirada olsa Alınır
Amiiin canım Allah razı olsunHep8mizin kucağı en güzel şekilde dolsun insallah arkadaşlar duaların sizlerle
Amin inşaallahHep8mizin kucağı en güzel şekilde dolsun insallah arkadaşlar duaların sizlerle
Merhaba hayirli olsun. Aslinda ilk adetlee deniyor ama opudan sonra ilk adet genelde 6-7 gun sonra oluyor bazen kist olusabiliyor opudan sonra o yuzden genelde ikinci adetle baslaniyor transfer icinSlmlar arkadaşlar bende ilk tup bebek tedavime yrn burçak hanımla başlıyorum insallah şu rahim dinlendirme ile alakalı bilgisi olan cevap verebilir mi acaba yumurta toplandıktan sonraki adet oluyoruz ondan sonra mi yoksa bir ay sonra mi transver süresi oluyor o kısmi pek anlayamadim
Ya öyle miYok ya ben onu 280 tl civarında almıştım hem de 4 kutu felan son kutu duruyor evde ama tabi Rabbim kocişlerimizin işini yolunda etsin hep biz de olan ilaçları ne kadar pahalı olsa da ala bilelim her halimize şükür
Anladım cnm hayırlısı bakalim neler olcak yasayarak ogrenicezMerhaba hayirli olsun. Aslinda ilk adetlee deniyor ama opudan sonra ilk adet genelde 6-7 gun sonra oluyor bazen kist olusabiliyor opudan sonra o yuzden genelde ikinci adetle baslaniyor transfer icin
canım benim dr seçimine göre değişir Mustafa Bey yoğun dolayısıyla Kübra hanımda onunla çalıştığından yoğungünaydın herkese, arkadaşlar birsey sormak istiyorum ikinci denememi bu hastanede dusunuyorum mustfa bahceci bey randvu saatlerine sadıkmı yani genel doktorlar içinde aynı sorum bekleme cok oluyormu? ben ilkini medicalparkta yaptım randvun 9 da diyelim abartısız 11-12 girebiliyordun doktor gec gelir yetistiremez bekle bekle cok stresliydi ilki zaten olmadıda aynı sorunu yasamak istemiyorum
Ben Mustafa hocanın hastasıyım ilk muayenede yarım saat bekledim opuya kadar o aralığı geçmedi şu an transfer hazırlığındayım en son gittiğimde adet dönemi gittiğimde sistemleri gitti o zaman 2 saate yakın bekledim ama ilk kez sistemsel problemle karşılaştımgünaydın herkese, arkadaşlar birsey sormak istiyorum ikinci denememi bu hastanede dusunuyorum mustfa bahceci bey randvu saatlerine sadıkmı yani genel doktorlar içinde aynı sorum bekleme cok oluyormu? ben ilkini medicalparkta yaptım randvun 9 da diyelim abartısız 11-12 girebiliyordun doktor gec gelir yetistiremez bekle bekle cok stresliydi ilki zaten olmadıda aynı sorunu yasamak istemiyorum
Bu arada her kontrol öncesi kan alınıyor Ve sonucun çıkma süresi 1 saat civarı yani sonuç çıktıktan sonra da alınma durumunuz var aslında ama sonuç çıkmadan alınıyordum ben hepBen Mustafa hocanın hastasıyım ilk muayenede yarım saat bekledim opuya kadar o aralığı geçmedi şu an transfer hazırlığındayım en son gittiğimde adet dönemi gittiğimde sistemleri gitti o zaman 2 saate yakın bekledim ama ilk kez sistemsel problemle karşılaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?