Biraz taksit taksit yazmış gibi oldum ama Mustafa hocayı tercih edeceksen canim kontrolleri takipleri genelde Kübra hoca yapıyor Mustafa hoca yok diye mağdur olmuyorsunuz bunun bilgisi en baştan size veriliyor zaten. Benim ilk muayenemi Mustafa hoca yapmıştı kontrollerimi Mustafa hocanın da bulunduğu oldu ama Kübra hoca yaptı.Opu işlemimi Kübra hoca yaptı ama aynı gün Mustafa hoca da gördü opu sonrası biraz sıkıntılarım oldu Kübra hoca çok güzel ilgilendi sonraki kontrol Ve muayenem de Mustafa hoca yine vardı. Transfer işlemimi de Mustafa hocam yapacak.Doktor seçimime bağlı bana verilen bilgi dışında yaşadığım bir durum olmadı.Hatta ilk muayenemde randevumu alırken kan testi için erken çağırılıyorsunuz sonuç çıkana kadar hoca gelir denmişti az önceki yorumumda bahsettiğim gibi sonuç çıkmadan muayeneye alındım zaten herşey yolunda görünüyordu aksi bir durum olursa diye de hoca baştan sonuçlardan sonra değerlendirme yapılacak ben şimdi göreyim sizi dedi sorun görmediği için direkt tedaviye başladık.günaydın herkese, arkadaşlar birsey sormak istiyorum ikinci denememi bu hastanede dusunuyorum mustfa bahceci bey randvu saatlerine sadıkmı yani genel doktorlar içinde aynı sorum bekleme cok oluyormu? ben ilkini medicalparkta yaptım randvun 9 da diyelim abartısız 11-12 girebiliyordun doktor gec gelir yetistiremez bekle bekle cok stresliydi ilki zaten olmadıda aynı sorunu yasamak istemiyorum
Genel olarak o günlerde olmadığını söylüyorsan Cumartesiydi benim opu günüm Ve Mustafa hoca oradaydı tarih olarak soruyorsan henüz bilgim Yok. Tahmini olarak o tarihlere benim transferim gelecekKizlar bende 23 kasimda kontrole gidiyorum cuma ctesi mustafa hoca yokmus galiba
Hayırlı olsun canım. Hadi inşAllah sen de bebişine kavuşursunKizlar bende 23 kasimda kontrole gidiyorum cuma ctesi mustafa hoca yokmus galiba
Yok canim o hafta o gunde yokmus hemsiresi soylediGenel olarak o günlerde olmadığını söylüyorsan Cumartesiydi benim opu günüm Ve Mustafa hoca oradaydı tarih olarak soruyorsan henüz bilgim Yok. Tahmini olarak o tarihlere benim transferim gelecek
Off ya inanmıyorum şu an rahim kalınlığımın hemen artması lazım o halde yoksa bu tedaviyi boşuna alıyorum ben bu ayYok canim o hafta o gunde yokmus hemsiresi soyledi
Nasil canim ya anlamadim vallaOff ya inanmıyorum şu an rahim kalınlığımın hemen artması lazım o halde yoksa bu tedaviyi boşuna alıyorum ben bu ay
Rahim kalınlığına göre transfer işlemi yapılıyor ya @04lylm arkadaşımızın 12.günü geçtiğimiz cumartesi kontrolü vardı transferi bu cuma. Onunla karşılaştırdığımızda ortalama şu an için onu kabul edersem benim de aynı şekilde ilerlediyse bu Cumartesi ilk kontrolüm var çünkü benim de sonraki hafta cuma da benim transfer günüm olmalıNasil canim ya anlamadim valla
Niye telas yaptin onu anlamadim kuzum ya ben anlamamista olabilirim :)Rahim kalınlığına göre transfer işlemi yapılıyor ya @04lylm arkadaşımızın 12.günü geçtiğimiz cumartesi kontrolü vardı transferi bu cuma. Onunla karşılaştırdığımızda ortalama şu an için onu kabul edersem benim de aynı şekilde ilerlediyse bu Cumartesi ilk kontrolüm var çünkü benim de sonraki hafta cuma da benim transfer günüm olmalıama rahim kalınlığım ona göre ilk muayenede fazla çıkarsa belki transfer günüm öne gelebilir sanırım bu sefer açık oldu ?
Haftaya canım benim transfere geliyor o gün senin değilMustafa hoca cuma günü mü yok ama benim o gün transferim var
Muhtemel transfer günüm ablacım cuma günü ondanNiye telas yaptin onu anlamadim kuzum ya ben anlamamista olabilirim :)
Valla direkt aradım ben de merkezi ama Asiye hemşire toplantıdaymış bir sor bakalım ya çünkü muhtemel tarih tedavinin başından belli oluyor o zaman sonraki aya ertelerdim boşa ilaç kullanmazdımAA öylemi ben bugun hastaneye gidicem iğnemi yaptırmaya sorarım canm hemşireye
Net olması için haftaya cumartesiyi beklemem gerekiyor ama yaaHemen panik yapma canm daha net birşey yok insallah transferde burda olur
Olsun bebegim bak ne guzel Allah nasip etti bu asamaya gelmek icin neler cektik sonuda guzel olacak insallah hic kendine dert etme kuzumMuhtemel transfer günüm ablacım cuma günü ondan
Yok kuzum merak etme insallah öyle birşey olmazNet olması için haftaya cumartesiyi beklemem gerekiyor ama yaainşaallah sana göre biraz daha fazla kalınlaşmıştır rahmim yoksa iptal olcak transfer
Haklısın ablacım en başında muhtemel tarih sonuçta belli değil mi ben boşuna mı ilaç kullandım bu ay zaten tez canlı biriyim Cumartesiyi bile iple çekiyordum şu an içinde bulunduğum stres çok kötüOlsun bebegim bak ne guzel Allah nasip etti bu asamaya gelmek icin neler cektik sonuda guzel olacak insallah hic kendine dert etme kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?