Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Tamam da mustafa hoca yoksa kubra hoca var diğerleri var devralacak neden panik yaptın ki anlamadım. Bence hiç strese bile hirme

Tamam da mustafa hoca yoksa kubra hoca var diğerleri var devralacak neden panik yaptın ki anlamadım. Bence hiç strese bile hirme
Ben Mustafa hocanın hastasıyım Kübra hocayı tamam çok seviyorum onun da çok iyi olduğunu biliyorum ama Transferimi Mustafa hocanın yapacağına hazırladım kendimi ve onu istiyorum. Kübra hoca da transferi Mustafa hocanın yapacağını söylemişti bana

Tmm kuzum sen yine de şimdiden strese girme o gün ola hayrola sen sağlığına bak odaklan

Bebegim sen neden rahim kalinliginda sorun olacagini dusunuyorsun peki daha once sorunmu yasadin ?

Tamam bende diger ay oyle oldum hasta oldugumda asiye hemsire ile gorustum 6 kasimda yok dedi gitmedik bugun yine konustum sabah o tarihte mustafa hocanin programina bakti transferde burda dedi

Net olması için haftaya cumartesiyi beklemem gerekiyor ama yaa inşaallah sana göre biraz daha fazla kalınlaşmıştır rahmim yoksa iptal olcak transfer
Transferi doktorun yok diye iptal edecekleeini sanmiyoeum canim. Ancak baska doktor girer sadece. Bence sen bunu dusunup strese girmeayrica bahcecideki her doktor transferde basarildir. Onemli olan genel sureci doktorunun takip etmesi. Bosuna takiyorsub su an.

Kesinlikle bunu biliyorum ama Mustafa hoca diye baştan konuşunca stres yaptım birden. Asiye hemşire ile konuştum transferi kendisi ayarlıyor zaten Mustafa hoca dedi kesinlikle o yapacakmış

Hepinize çok çok teşekkür ederim verdiğiniz telkinler için, destek için Allah razı olsun en kıza zamanda kucaklarınızı kucaklarımızı doldursun Rabbim Mustafa hoca kendisi programı ayarlıyormuş Ve kesinlikle o transfer işlemini yapacakmış zaten olmaması söz konusuysa baştan bilgi veriliyor Ve hastanın isteği üzerine hazırlığa başlanmadan sonraki aya erteleme yapılıyormuş

Bebegim sen neden rahim kalinliginda sorun olacagini dusunuyorsun peki daha once sorunmu yasadin ?
sorun yaşayacağımı düşünmüyordum ablacım ilk denemem zaten ama ilk kontrolde kaç mm olacağını bilmiyordum ya sonuçta tarihte sapma olabilir diye endişelendim yada @04lylm gibi tedavim ilerlerse muhtemel tarih sizin söylediğiniz ile kesişecekti

Ii dusunelim iyi oldsun kotuyu cagirmayalim bebegim olurmu artik gerisi takdir ilahi biz elimizden geleni yapiyoruz

transfer için rahik kalınlığı kaç olmalı arkadaşlar drunuza sordunuz mu

nar suyu rahme iyi geliyormuş bilginiz olsun nar tüketin bu aralar

Yani aynen oyle. Son seni madur etmezlerdi zaten. Hele ki transfer icin o kadar ilac almisken iptal etme durumlar asla soz konusu olmazdi yani. Gonlunu ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…