Ben Mustafa hocanın hastasıyım Kübra hocayı tamam çok seviyorum onun da çok iyi olduğunu biliyorum ama Transferimi Mustafa hocanın yapacağına hazırladım kendimi ve onu istiyorum. Kübra hoca da transferi Mustafa hocanın yapacağını söylemişti banaTamam da mustafa hoca yoksa kubra hoca var diğerleri var devralacak neden panik yaptın ki anlamadım. Bence hiç strese bile hirme
Tmm kuzum sen yine de şimdiden strese girme o gün ola hayrola sen sağlığına bak odaklanBen Mustafa hocanın hastasıyım Kübra hocayı tamam çok seviyorum onun da çok iyi olduğunu biliyorum ama Transferimi Mustafa hocanın yapacağına hazırladım kendimi ve onu istiyorum. Kübra hoca da transferi Mustafa hocanın yapacağını söylemişti bana
Bebegim sen neden rahim kalinliginda sorun olacagini dusunuyorsun peki daha once sorunmu yasadin ?Haklısın ablacım en başında muhtemel tarih sonuçta belli değil mi ben boşuna mı ilaç kullandım bu ay zaten tez canlı biriyim Cumartesiyi bile iple çekiyordum şu an içinde bulunduğum stres çok kötüasiye hemşire bana 21-22 kasım a denk gelir büyük ihtimalle demişti ama rahim kalınlığına göre değişiyor Ve şu an acayip ikilem içindeyim
Tamam bende diger ay oyle oldum hasta oldugumda asiye hemsire ile gorustum 6 kasimda yok dedi gitmedik bugun yine konustum sabah o tarihte mustafa hocanin programina bakti transferde burda dediBen Mustafa hocanın hastasıyım Kübra hocayı tamam çok seviyorum onun da çok iyi olduğunu biliyorum ama Transferimi Mustafa hocanın yapacağına hazırladım kendimi ve onu istiyorum. Kübra hoca da transferi Mustafa hocanın yapacağını söylemişti bana
Transferi doktorun yok diye iptal edecekleeini sanmiyoeum canim. Ancak baska doktor girer sadece. Bence sen bunu dusunup strese girmeNet olması için haftaya cumartesiyi beklemem gerekiyor ama yaainşaallah sana göre biraz daha fazla kalınlaşmıştır rahmim yoksa iptal olcak transfer
Kesinlikle bunu biliyorum ama Mustafa hoca diye baştan konuşunca stres yaptım birden. Asiye hemşire ile konuştum transferi kendisi ayarlıyor zaten Mustafa hoca dedi kesinlikle o yapacakmışTransferi doktorun yok diye iptal edecekleeini sanmiyoeum canim. Ancak baska doktor girer sadece. Bence sen bunu dusunup strese girmeayrica bahcecideki her doktor transferde basarildir. Onemli olan genel sureci doktorunun takip etmesi. Bosuna takiyorsub su an.
sorun yaşayacağımı düşünmüyordum ablacım ilk denemem zaten ama ilk kontrolde kaç mm olacağını bilmiyordum ya sonuçta tarihte sapma olabilir diye endişelendim yada @04lylm gibi tedavim ilerlerse muhtemel tarih sizin söylediğiniz ile kesişecektiBebegim sen neden rahim kalinliginda sorun olacagini dusunuyorsun peki daha once sorunmu yasadin ?
Ii dusunelim iyi oldsun kotuyu cagirmayalim bebegim olurmu artik gerisi takdir ilahi biz elimizden geleni yapiyoruzsorun yaşayacağımı düşünmüyordum ablacım ilk denemem zaten ama ilk kontrolde kaç mm olacağını bilmiyordum ya sonuçta tarihte sapma olabilir diye endişelendim yada @04lylm gibi tedavim ilerlerse muhtemel tarih sizin söylediğiniz ile kesişecekti
canım nasılsın transfer günün belli oldumuThe place apartin ismi canm
canım demek seninde bu cumaya kuzunla/kuzularınla kavuşman var ayy ne güzel yaaMuhtemel transfer günüm ablacım cuma günü ondan
ooo süper iki tane transferimiz var cumayaİyiyim TSK ederim evet hayırlısı ile cuma günü transfer olacak
Yani aynen oyle. Son seni madur etmezlerdi zaten. Hele ki transfer icin o kadar ilac almisken iptal etme durumlar asla soz konusu olmazdi yani. Gonlunu ferah tutHepinize çok çok teşekkür ederim verdiğiniz telkinler için, destek içinAllah razı olsun en kıza zamanda kucaklarınızı kucaklarımızı doldursun Rabbim Mustafa hoca kendisi programı ayarlıyormuş Ve kesinlikle o transfer işlemini yapacakmış zaten olmaması söz konusuysa baştan bilgi veriliyor Ve hastanın isteği üzerine hazırlığa başlanmadan sonraki aya erteleme yapılıyormuş
7 nin uzerinde olmasi gerekiyor diye biliyorum bentransfer için rahik kalınlığı kaç olmalı arkadaşlar drunuza sordunuz mu
nar suyu rahme iyi geliyormuş bilginiz olsun nar tüketin bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?