Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bende 9 ve üstü diye biliyorum çünkü benim cumartesi günü rahim kalınlığı 7mm diydi estrofeme devam dedi doktor cumaya kadar 9 olur sanirim Canicimm benden bir sonra ki cuma olucak büyük ihtimalle
Evet tabiki ne kadar artarsa o kadar iyi ama bazilarinin rahim kalinligi artmiyor minimum 7 olmasi gerekiyor. Arkadasimin 6.9 du aylarca bekledilee artmadi en sonunda transfer edildi.

Bende 9 ve üstü diye biliyorum çünkü benim cumartesi günü rahim kalınlığı 7mm diydi estrofeme devam dedi doktor cumaya kadar 9 olur sanirim Canicimm benden bir sonra ki cuma olucak büyük ihtimalle
bende 9 ve üstü okuyorum ama drlarımız ne diyor bilemedim

Kızlar merhaba, yazamadım ne zamandır, telefonum çalındı işyerinde masamdan. Bilgisiyardan da giremedim. Ben, benim fındıkla uğraşıyorum 20 haftalık oldum, ama daha şimdiden doğru düzgün yürüyemiyorum.ağrılarım var. Sizlerde kşmler tedaviye başladıı.. Herkesin dileğii kabul olsa keşke, Rabbim hepimizin yüzüne baksın Allahım yarabbim

Merhaba cnm ayy çok sevindim inşAllah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın darısı bşzim başımıza

Bu arada her kontrol öncesi kan alınıyor Ve sonucun çıkma süresi 1 saat civarı yani sonuç çıktıktan sonra da alınma durumunuz var aslında ama sonuç çıkmadan alınıyordum ben hep
neye bakılıyorkı kanda, ay ben bos gıdıp gelmısım hep, yumurtaya bakıp gonderdıler hep opuda sıkısık halde 1 saat bekledım agrıdan bayılacaktım ısım var beklesın dedıler dayanamadım yaptım bobreklerım agrıdı 2 gun o kadar sorun yasadımkı sormamdaki neden bundandır

Opu da neden sikisik halde beklediniz ki?

Hayırlı olsun ben sizi hatırlamıyorum zaten de yeniyim ilk tedavim inşaallah sonraki haftaiçi transferim olcak nedensiz infertilite grubundayım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında bize de yer ver olur mu

Nerde yaptırdınız Ve neden sıkışıktınız ki anlamadım ? Üstelik size nasıl öyle davranmışlar şaşkınlık içerisindeyim

L Latehzen canım nasılsın test günün ne zaman inşallah güzel haberlerini alırız
Canım teşekkür ederim iyiyim bi dinlenip bi kalıyorum test günüm 20 Kasım suan hiçbir belirtim yok sadece ikinci gun yogun açik sarimsı fazlaca bir akıntim oldu ilk defa böyle bir akıntı gördüm onun dışında hic belirti yok bekliyorum dun biraz gezdim yormadan tabi zaten her gun igne icin çıkıyorum kisa yürüyüş oluyor

İnşaallah pozitife işarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…