Ablacım sizin de aynı tarihte transfer mi olcak benimleTamam bende diger ay oyle oldum hasta oldugumda asiye hemsire ile gorustum 6 kasimda yok dedi gitmedik bugun yine konustum sabah o tarihte mustafa hocanin programina bakti transferde burda dedi
aaa ben bilmeden geçen 1 kase nar yedim devam edeyim o zaman :)transfer için rahik kalınlığı kaç olmalı arkadaşlar drunuza sordunuz mu
nar suyu rahme iyi geliyormuş bilginiz olsun nar tüketin bu aralar
Evet de insan stres yapıyor birdenYani aynen oyle. Son seni madur etmezlerdi zaten. Hele ki transfer icin o kadar ilac almisken iptal etme durumlar asla soz konusu olmazdi yani. Gonlunu ferah tut
23 kasim benim 10. Gunum o gun kontrol var canimAblacım sizin de aynı tarihte transfer mi olcak benimle
Evet tabiki ne kadar artarsa o kadar iyi ama bazilarinin rahim kalinligi artmiyor minimum 7 olmasi gerekiyor. Arkadasimin 6.9 du aylarca bekledilee artmadi en sonunda transfer edildi.Bende 9 ve üstü diye biliyorum çünkü benim cumartesi günü rahim kalınlığı 7mm diydi estrofeme devam dedi doktor cumaya kadar 9 olur sanirimCanicimm benden bir sonra ki cuma olucak büyük ihtimalle
bende 9 ve üstü okuyorum ama drlarımız ne diyor bilemedimBende 9 ve üstü diye biliyorum çünkü benim cumartesi günü rahim kalınlığı 7mm diydi estrofeme devam dedi doktor cumaya kadar 9 olur sanirimCanicimm benden bir sonra ki cuma olucak büyük ihtimalle
9-13 ideal kalınlık sayılırtransfer için rahik kalınlığı kaç olmalı arkadaşlar drunuza sordunuz mu
nar suyu rahme iyi geliyormuş bilginiz olsun nar tüketin bu aralar
Merhaba cnm ayy çok sevindim inşAllah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın darısı bşzim başımızaKızlar merhaba, yazamadım ne zamandır, telefonum çalındı işyerinde masamdan. Bilgisiyardan da giremedim. Ben, benim fındıkla uğraşıyorum 20 haftalık oldum, ama daha şimdiden doğru düzgün yürüyemiyorum.ağrılarım var. Sizlerde kşmler tedaviye başladıı.. Herkesin dileğii kabul olsa keşke, Rabbim hepimizin yüzüne baksın Allahım yarabbim
neye bakılıyorkı kanda, ay ben bos gıdıp gelmısım hep, yumurtaya bakıp gonderdıler hep opuda sıkısık halde 1 saat bekledım agrıdan bayılacaktım ısım var beklesın dedıler dayanamadım yaptım bobreklerım agrıdı 2 gun o kadar sorun yasadımkı sormamdaki neden bundandırBu arada her kontrol öncesi kan alınıyor Ve sonucun çıkma süresi 1 saat civarı yani sonuç çıktıktan sonra da alınma durumunuz var aslında ama sonuç çıkmadan alınıyordum ben hep
Opu da neden sikisik halde beklediniz ki?neye bakılıyorkı kanda, ay ben bos gıdıp gelmısım hep, yumurtaya bakıp gonderdıler hep opuda sıkısık halde 1 saat bekledım agrıdan bayılacaktım ısım var beklesın dedıler dayanamadım yaptım bobreklerım agrıdı 2 gun o kadar sorun yasadımkı sormamdaki neden bundandır
12. veya 13.gün olmuyor mu kontrol ? Ard arda olcaz transferi galiba23 kasim benim 10. Gunum o gun kontrol var canim
Benim sonraki hafta ablacım net günü bu Cumartesi belli olcak :)ooo süper iki tane transferimiz var cumaya
sen veCanicimm hadi bakalım güzel haberlerinizi alalım inşallah
Hayırlı olsun ben sizi hatırlamıyorum zaten de yeniyim ilk tedavim inşaallah sonraki haftaiçi transferim olcak nedensiz infertilite grubundayım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında bize de yer ver olur muKızlar merhaba, yazamadım ne zamandır, telefonum çalındı işyerinde masamdan. Bilgisiyardan da giremedim. Ben, benim fındıkla uğraşıyorum 20 haftalık oldum, ama daha şimdiden doğru düzgün yürüyemiyorum.ağrılarım var. Sizlerde kşmler tedaviye başladıı.. Herkesin dileğii kabul olsa keşke, Rabbim hepimizin yüzüne baksın Allahım yarabbim
Nerde yaptırdınız Ve neden sıkışıktınız ki anlamadım ? Üstelik size nasıl öyle davranmışlar şaşkınlık içerisindeyimneye bakılıyorkı kanda, ay ben bos gıdıp gelmısım hep, yumurtaya bakıp gonderdıler hep opuda sıkısık halde 1 saat bekledım agrıdan bayılacaktım ısım var beklesın dedıler dayanamadım yaptım bobreklerım agrıdı 2 gun o kadar sorun yasadımkı sormamdaki neden bundandır
Cuma ctesi mustafa hoca yokmus yada yogun bilmiyorum o yuzden 10.gun cagirdilar12. veya 13.gün olmuyor mu kontrol ? Ard arda olcaz transferi galiba
He pazar var bide arada yoksa 14.gün oluyor geç olmasın diye çağırmışlar bide cuma günleri Mustafa hocanın ameliyat günleri diye biliyorumCuma ctesi mustafa hoca yokmus yada yogun bilmiyorum o yuzden 10.gun cagirdilar
Bilmiyorum.canim ya ne desem yalan olur :)He pazar var bide arada yoksa 14.gün oluyor geç olmasın diye çağırmışlar bide cuma günleri Mustafa hocanın ameliyat günleri diye biliyorum
Canım teşekkür ederim iyiyim bi dinlenip bi kalıyorum test günüm 20 Kasım suan hiçbir belirtim yok sadece ikinci gun yogun açik sarimsı fazlaca bir akıntim oldu ilk defa böyle bir akıntı gördüm onun dışında hic belirti yok bekliyorum dun biraz gezdim yormadan tabi zaten her gun igne icin çıkıyorum kisa yürüyüş oluyor
İnşaallah pozitife işarettirCanım teşekkür ederim iyiyim bi dinlenip bi kalıyorum test günüm 20 Kasım suan hiçbir belirtim yok sadece ikinci gun yogun açik sarimsı fazlaca bir akıntim oldu ilk defa böyle bir akıntı gördüm onun dışında hic belirti yok bekliyorum dun biraz gezdim yormadan tabi zaten her gun igne icin çıkıyorum kisa yürüyüş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?