Inşallah canım hepimiz pozitif sonuç aliriz ama insan bi belirti ariyorİnşaallah pozitife işarettir
Ayy canım hayırlı olaun bence bu olumlu işarettir. Ayy sanki benimmiş gibi hem heyecanlandım hem sevindim. Seni merak ediyordum hayta telde mihrimahla senden bahsettik defim daha erken biraz zaman gecsin yazak sanaCanım teşekkür ederim iyiyim bi dinlenip bi kalıyorum test günüm 20 Kasım suan hiçbir belirtim yok sadece ikinci gun yogun açik sarimsı fazlaca bir akıntim oldu ilk defa böyle bir akıntı gördüm onun dışında hic belirti yok bekliyorum dun biraz gezdim yormadan tabi zaten her gun igne icin çıkıyorum kisa yürüyüş oluyor
Doğrudur ablacım sırayla transferlerimizi bekliyoruz biz ilk pozitif senden gelecek inşaallah sonra da bizlerdenInşallah canım hepimiz pozitif sonuç aliriz ama insan bi belirti ariyor
Inşallah canım ben başı çekerim sonra da kardesler sirayla dizilirDoğrudur ablacım sırayla transferlerimizi bekliyoruz biz ilk pozitif senden gelecek inşaallah sonra da bizlerden
Bütün testleri yapmıştınız değil mi ama en son Ve sorun yoktu diye hatırlıyorum sanki yoksa karıştırıyor muyum ? İnşaallah ilk pozitifi artık görme vaktidir ablamCanım valla klinige her girisimde ordakilere kendim kadar dua ediyorum inşallah hepimiz pozitif sonuc alırız yani bilmiyorum 3 kere negatif alinca insan korkuyor
evet ve 3. de benim inşaallah düşünsenize hepimiz teker teker hem anne hem teyze oluyoruzSanirim ikinci sonucu ben verecem cuma günü transfer olacam 28 kasımda sonuç insallah
Hiçbir sorun yoktu dimi Era testine göre transfer olduEvet canım bütün testler yapılmıştı inşallah pozitif olur sonuçlarımiz
Yok canım aklinda ne varsa sor bitanem sonucta bizi bizden baskası anlamaz evet eraya göre yapıldı Mustafa hoca olumlu konuştu Allaha tevekkül artikHiçbir sorun yoktu dimi Era testine göre transfer olduözür dilerim bu stresli döneminde çok soru sordum da şu an bizde de sorun gözükmüyor ya ondan soruyorum
5. Gun embriyosu 1 adetLatahzen canm kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Hayırlısı insallah pozitifle sonuçlanır 5. gün daha erken sonuç verir bnce bi kaç guj sonra dene5. Gun embriyosu 1 adet
Rica ederim canımtamam teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?