Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ayy canım hayırlı olaun bence bu olumlu işarettir. Ayy sanki benimmiş gibi hem heyecanlandım hem sevindim. Seni merak ediyordum hayta telde mihrimahla senden bahsettik defim daha erken biraz zaman gecsin yazak sana

Canım valla klinige her girisimde ordakilere kendim kadar dua ediyorum inşallah hepimiz pozitif sonuc alırız yani bilmiyorum 3 kere negatif alinca insan korkuyor

Canım valla klinige her girisimde ordakilere kendim kadar dua ediyorum inşallah hepimiz pozitif sonuc alırız yani bilmiyorum 3 kere negatif alinca insan korkuyor
Bütün testleri yapmıştınız değil mi ama en son Ve sorun yoktu diye hatırlıyorum sanki yoksa karıştırıyor muyum ? İnşaallah ilk pozitifi artık görme vaktidir ablam

Hiçbir sorun yoktu dimi Era testine göre transfer oldu özür dilerim bu stresli döneminde çok soru sordum da şu an bizde de sorun gözükmüyor ya ondan soruyorum
Yok canım aklinda ne varsa sor bitanem sonucta bizi bizden baskası anlamaz evet eraya göre yapıldı Mustafa hoca olumlu konuştu Allaha tevekkül artik

Yok canım zaten varsa baş goz üstüne yoksa da Allah bilir erken test yapmicam diger transferlerimde de hep kesin gozuyle bakti doktor ama olmadı kesin diye birşey yok Allah bilir nasip tıbbi olarak elimizden geleni yaptik şuan bile kalcamda buz kimpleksleri ile dolaşiyorum igne mahvetti beni ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…