- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 43
Ee hadi hayırlı olsun ben de artık transfer tedavisine başlamak istiyorum ama önce bu perşembe histereskopi sonra bakalım doktor ne dicek. Ayy inşAllah hepimiz anne oluruz kavuşuruz bebişlerimizeSanirim ikinci sonucu ben verecem cuma günü transfer olacam 28 kasımda sonuç insallah
İnşaallah ablamEe hadi hayırlı olsun ben de artık transfer tedavisine başlamak istiyorum ama önce bu perşembe histereskopi sonra bakalım doktor ne dicek. Ayy inşAllah hepimiz anne oluruz kavuşuruz bebişlerimize
Benim neden değil ki acabaCanım benim de 5. Gun embriyosu en başından
Benim 2 si 6. gün embriyosu 2 si 3. gün embriyosu. Canım seninkini de çözdürüp 5. gün yapcaklar endişelenmeBenim neden değil ki acaba
Evet ama neden sonra onu anlamıyorum Cumartesi gidince herşey belli olcak zaten de çok var dahaBenim 2 si 6. gün embriyosu 2 si 3. gün embriyosu. Canım seninkini de çözdürüp 5. gün yapcaklar endişelenme
Hayırlı olsun sizin de ben de opu günümde ameliyathanede karşılaştım iyi dileklerini sundu gitti güleryüzlü beyfendi bir insan inşaallah hepimiz bir ilki yapar aynı dönemde pozitif alırızSlmlar arkadaşlar bende bugün tüp bebeğe adım attım daah once bir başarısız aşılamam var bakalim insallah bundan olumlu sonuç alırız burçak hanımın hastasiyim ama buğu kendisi yoktu güvenç bey baktı oda çok beyefendi bir insan hastalarının onu neden bu kadar sevdiğini bugün anladim umarım herşey yolunda gider hepimiz icin
5 canımBeşinci gün olunca mi blastokist oluyor yoksa 6 gün mu
Amin cnm teşekkürler bu sınavı veren rabbim çözümü de verecek insallahHayırlı olsun sizin de ben de opu günümde ameliyathanede karşılaştım iyi dileklerini sundu gitti güleryüzlü beyfendi bir insan inşaallah hepimiz bir ilki yapar aynı dönemde pozitif alırızbenim de ilk tüp bebek denemem aşılama da yapmadım
Aynen cnm biz şuan elimizden geleni yapıyoruz zaten ayroca bu işin uzmanı olan bir klinikte zamanın şartların da en iyi imkanlar ile tedavimize yönelmişiz dua edelim de rabbim de bizlere yardımcı olsun inşallahKızlar bol bol dua edelim
Neyin korkuttuğunu anlamadım hayırlı olsun bu arada tedavin hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşaallahSlm arkadaşlar, heyecanla konunun takipçisi oldum valla,Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Ben de bahçeci hastasıyım, Çarşamba opu var mustafa bey doktorum ama hep kübra hanım yaptı muayeneleri,genel olarak memnunum,her şey yolunda ama oluşan sonrası beni korkutuyor....
Icini ferah tut cnm güzel düşün güzel olsun herşey güzel olacak de hep içinden sen neye inanırsan o seni bulur dile kolay tabi söylemek ben de sağlık ocağında ebe yim tüp bebek tedavisi olan bir hastama bugün aynı cümleyi kurdum sonra.dondum dedim ki sen bunu yapabiliyormusun ki insanlara söylüyorsun bu durumu yaşarken ole hissetmek korkuya kapılmamak öyle zor ki bizi ancak biz anlarız ve dedim ki sürekli bu cümleyi tekrarlaki inan ve inan bana ise yaradi akşam eve geldiğim de eşim bile dedi ne kadar pozitif olmuşsun sabah böyle değilsinSlm arkadaşlar, heyecanla konunun takipçisi oldum valla,Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Ben de bahçeci hastasıyım, Çarşamba opu var mustafa bey doktorum ama hep kübra hanım yaptı muayeneleri,genel olarak memnunum,her şey yolunda ama oluşan sonrası beni korkutuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?