Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

L Latehzen 5. Güne embriyo 3. Gün embriyosu iken cozdurduler mi gitti yoksa opu sonrası 5. Gün embriyosu olarak donduruldu

@O4ylm senin içinde bu sorum senin embriyo damı en baştan 5. Gün embriyosu olarak donduruldu

Canicimm seninde mi 5. Gün embriyosu mu

Benimkide şuan 3. Gün embriyosu Dr 5. Güne kadar gitmesini istiyor

Slmlar arkadaşlar bende bugün tüp bebeğe adım attım daah once bir başarısız aşılamam var bakalim insallah bundan olumlu sonuç alırız burçak hanımın hastasiyim ama buğu kendisi yoktu güvenç bey baktı oda çok beyefendi bir insan hastalarının onu neden bu kadar sevdiğini bugün anladim umarım herşey yolunda gider hepimiz icin

Hayırlı olsun sizin de ben de opu günümde ameliyathanede karşılaştım iyi dileklerini sundu gitti güleryüzlü beyfendi bir insan inşaallah hepimiz bir ilki yapar aynı dönemde pozitif alırızbenim de ilk tüp bebek denemem aşılama da yapmadım

Amin cnm teşekkürler bu sınavı veren rabbim çözümü de verecek insallah

Slm arkadaşlar, heyecanla konunun takipçisi oldum valla,Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Ben de bahçeci hastasıyım, Çarşamba opu var mustafa bey doktorum ama hep kübra hanım yaptı muayeneleri,genel olarak memnunum,her şey yolunda ama oluşan sonrası beni korkutuyor....

Neyin korkuttuğunu anlamadım hayırlı olsun bu arada tedavin hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşaallah

Icini ferah tut cnm güzel düşün güzel olsun herşey güzel olacak de hep içinden sen neye inanırsan o seni bulur dile kolay tabi söylemek ben de sağlık ocağında ebe yim tüp bebek tedavisi olan bir hastama bugün aynı cümleyi kurdum sonra.dondum dedim ki sen bunu yapabiliyormusun ki insanlara söylüyorsun bu durumu yaşarken ole hissetmek korkuya kapılmamak öyle zor ki bizi ancak biz anlarız ve dedim ki sürekli bu cümleyi tekrarlaki inan ve inan bana ise yaradi akşam eve geldiğim de eşim bile dedi ne kadar pozitif olmuşsun sabah böyle değilsin
Çok uzattım belki ama bu işin içinde bir insan olarak bunları yaşarken bende com zorlanıyorum senelerce insanlara umut verici cümleler kurdum şimdi kednime umut asilamaliyim hepimiz bunu yapmaliyiz ki bu yipratici surecte guclu olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…