Kesinlikle katılıyorum Ve aynı telkinleri ben de veriyordum uygulamaya gelince insan daha iyi anlıyor tabiki de çünkü hayal kırıklığından korkuyorum ben .. bir neden belli olsaydı belki o sorunu halletseydik en azından daha fazla ümit bağlardım diyorum bazen kendime bazen de belki sağlıklı yumurta Ve sperm hiç denk gelmemiş olabilir diyorum ne biliymIcini ferah tut cnm güzel düşün güzel olsun herşey güzel olacak de hep içinden sen neye inanırsan o seni bulur dile kolay tabi söylemek ben de sağlık ocağında ebe yim tüp bebek tedavisi olan bir hastama bugün aynı cümleyi kurdum sonra.dondum dedim ki sen bunu yapabiliyormusun ki insanlara söylüyorsun bu durumu yaşarken ole hissetmek korkuya kapılmamak öyle zor ki bizi ancak biz anlarız ve dedim ki sürekli bu cümleyi tekrarlaki inan ve inan bana ise yaradi akşam eve geldiğim de eşim bile dedi ne kadar pozitif olmuşsun sabah böyle değilsin
Çok uzattım belki ama bu işin içinde bir insan olarak bunları yaşarken bende com zorlanıyorum senelerce insanlara umut verici cümleler kurdum şimdi kednime umut asilamaliyim hepimiz bunu yapmaliyiz ki bu yipratici surecte guclu olalim
Aleyküm selam hoş geldin aramıza haydi hayırlı uğurlu olur inşAllah hepimiz anne oluruzSlmlar arkadaşlar bende bugün tüp bebeğe adım attım daah once bir başarısız aşılamam var bakalim insallah bundan olumlu sonuç alırız burçak hanımın hastasiyim ama buğu kendisi yoktu güvenç bey baktı oda çok beyefendi bir insan hastalarının onu neden bu kadar sevdiğini bugün anladim umarım herşey yolunda gider hepimiz icin
Amin cnm çok saolAleyküm selam hoş geldin aramıza haydi hayırlı uğurlu olur inşAllah hepimiz anne oluruz
Kesinlikle katılıyorum bugün bende eşim e dedim her muayene de yumurtalıklar iyi rahim dokusu iyi deyip herşey yolunda diyorlar senin de spermlerinde sıkıntı yok allaha isyan değil ama 3 senedir hiç mi bi yumurtam döllenmedi yada aşılama oldum o zamanda mi denk gelmedi ben inanmıyorum dedim mutlaka bir yerde bişiy var ama ortaya çıkmıyor buda insanı yıpratıyor sorunu bilsen çözüm ararsın bilmemek de zorKesinlikle katılıyorum Ve aynı telkinleri ben de veriyordum uygulamaya gelince insan daha iyi anlıyor tabiki de çünkü hayal kırıklığından korkuyorum ben .. bir neden belli olsaydı belki o sorunu halletseydik en azından daha fazla ümit bağlardım diyorum bazen kendime bazen de belki sağlıklı yumurta Ve sperm hiç denk gelmemiş olabilir diyorum ne biliym
Tam anlamıyla aynı durumdayız nerdeyse benim sadece bir kimyasal gebeliğim var yumurtlama takibi ile o da çok düşük değerdeydi zaten ondan saymıyorum da diyebilirim sizden de ilk deneme için hiçbir test istenmedi mi ?Kesinlikle katılıyorum bugün bende eşim e dedim her muayene de yumurtalıklar iyi rahim dokusu iyi deyip herşey yolunda diyorlar senin de spermlerinde sıkıntı yok allaha isyan değil ama 3 senedir hiç mi bi yumurtam döllenmedi yada aşılama oldum o zamanda mi denk gelmedi ben inanmıyorum dedim mutlaka bir yerde bişiy var ama ortaya çıkmıyor buda insanı yıpratıyor sorunu bilsen çözüm ararsın bilmemek de zor
Ben aşılamami da bahçece yatırmıştım bir lac ay once ondan dolayı testlerim vardı dosyamda bir daha istemediler yenesiTam anlamıyla aynı durumdayız nerdeyse benim sadece bir kimyasal gebeliğim var yumurtlama takibi ile o da çok düşük değerdeydi zaten ondan saymıyorum da diyebilirim sizden de ilk deneme için hiçbir test istenmedi mi ?
Yok ondan bahsetmiyorum ekstra olarak ? Ben de ilk muayenemi Erbil bey e geçen yıl yaptırmıştım o süre içinde azıcık tsh ım yükseldi ilaç kullanıyorum zaten bu yıl gidince direkt tedaviye başladık neden araştırmadık ? Önce sağlıklı bir embriyo bulup bir transfer yapalım bakalım dedi Mustafa hocaBen aşılamami da bahçece yatırmıştım bir lac ay once ondan dolayı testlerim vardı dosyamda bir daha istemediler yenesi
Amiiiin ablacım amiiinn inşaallahBen ev temizliği ütü felan bunlara verdim kendimi, eşimin 2 hafta rahat rahat giyeceği ütülü kıyafetleri hazır hiseteskopiden sonra elimi bi süre soğuktan sıcağa sokmak istemiyorumhayırlısıyla Rabbimin izniyle duam şu ki hepimiz olumlu sonuclara kavuşalım emeklerimiz zay olmasın. Heyecanlarımız mutluluklara çevrilsin ve bü yönden üzülmeyelim artık. Allahım dualarımızı kabul buyur Amiiiiiinnnnn
Ben de transfer öncesi yapçam sonra 10-12 gün sonuca kadar yatçamBende transfere gelmeden önce öyle yaptım vala gerekirse evin alsın başını gitsin el atmam yada birilerini yardıma çağırırım
Yok cnm baska test yaptirmadim ben de daha once yaptırdiklarım sadeceYok ondan bahsetmiyorum ekstra olarak ? Ben de ilk muayenemi Erbil bey e geçen yıl yaptırmıştım o süre içinde azıcık tsh ım yükseldi ilaç kullanıyorum zaten bu yıl gidince direkt tedaviye başladık neden araştırmadık ? Önce sağlıklı bir embriyo bulup bir transfer yapalım bakalım dedi Mustafa hoca
Kaç yumurta döllenecek,EmbriyolarınNeyin korkuttuğunu anlamadım hayırlı olsun bu arada tedavin hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşaallah
Herşey en güzel şekilde olsun insKaç yumurta döllenecek,Embriyoların
gelişimi gibi durumları kastetmiştim.
Aynen canım benim daha transfer tedavime çok var ama o zaman için ben de oyle yapcam temizlikçi haftada 1 gelse yeter yemeği eşim halleder. Yeter ki donuç olumlu olsun herşeyin çaresi var.Bende transfere gelmeden önce öyle yaptım vala gerekirse evin alsın başını gitsin el atmam yada birilerini yardıma çağırırım
Icini ferah tut cnm güzel düşün güzel olsun herşey güzel olacak de hep içinden sen neye inanırsan o seni bulur dile kolay tabi söylemek ben de sağlık ocağında ebe yim tüp bebek tedavisi olan bir hastama bugün aynı cümleyi kurdum sonra.dondum dedim ki sen bunu yapabiliyormusun ki insanlara söylüyorsun bu durumu yaşarken ole hissetmek korkuya kapılmamak öyle zor ki bizi ancak biz anlarız ve dedim ki sürekli bu cümleyi tekrarlaki inan ve inan bana ise yaradi akşam eve geldiğim de eşim bile dedi ne kadar pozitif olmuşsun sabah böyle değilsin
Çok uzattım belki ama bu işin içinde bir insan olarak bunları yaşarken bende com zorlanıyorum senelerce insanlara umut verici cümleler kurdum şimdi kednime umut asilamaliyim hepimiz bunu yapmaliyiz ki bu yipratici surecte guclu olalim
Icini ferah tut cnm güzel düşün güzel olsun herşey güzel olacak de hep içinden sen neye inanırsan o seni bulur dile kolay tabi söylemek ben de sağlık ocağında ebe yim tüp bebek tedavisi olan bir hastama bugün aynı cümleyi kurdum sonra.dondum dedim ki sen bunu yapabiliyormusun ki insanlara söylüyorsun bu durumu yaşarken ole hissetmek korkuya kapılmamak öyle zor ki bizi ancak biz anlarız ve dedim ki sürekli bu cümleyi tekrarlaki inan ve inan bana ise yaradi akşam eve geldiğim de eşim bile dedi ne kadar pozitif olmuşsun sabah böyle değilsin
O sorun değil arada yürümek iyidir dikkatli bir şekilde @Lathazen evde mi yaptırıyor acaba yoksa dışarda mı merak ettimAynen ama transfer sonra si iğne işi biraz sıkıntılı ya bn hiç aparttan çıkmayı düşünmüyordum
Benim Cumartesi ilk kontrolüm var o zaman transfer günüm netleşecek inşaallah pozitif alırım sana da umut olur sen de alırsınY
Yok cnm baska test yaptirmadim ben de daha once yaptırdiklarım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?