Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kesinlikle katılıyorum Ve aynı telkinleri ben de veriyordum uygulamaya gelince insan daha iyi anlıyor tabiki de çünkü hayal kırıklığından korkuyorum ben .. bir neden belli olsaydı belki o sorunu halletseydik en azından daha fazla ümit bağlardım diyorum bazen kendime bazen de belki sağlıklı yumurta Ve sperm hiç denk gelmemiş olabilir diyorum ne biliym

Aleyküm selam hoş geldin aramıza haydi hayırlı uğurlu olur inşAllah hepimiz anne oluruz

Kesinlikle katılıyorum bugün bende eşim e dedim her muayene de yumurtalıklar iyi rahim dokusu iyi deyip herşey yolunda diyorlar senin de spermlerinde sıkıntı yok allaha isyan değil ama 3 senedir hiç mi bi yumurtam döllenmedi yada aşılama oldum o zamanda mi denk gelmedi ben inanmıyorum dedim mutlaka bir yerde bişiy var ama ortaya çıkmıyor buda insanı yıpratıyor sorunu bilsen çözüm ararsın bilmemek de zor

Tam anlamıyla aynı durumdayız nerdeyse benim sadece bir kimyasal gebeliğim var yumurtlama takibi ile o da çok düşük değerdeydi zaten ondan saymıyorum da diyebilirim sizden de ilk deneme için hiçbir test istenmedi mi ?

Ben aşılamami da bahçece yatırmıştım bir lac ay once ondan dolayı testlerim vardı dosyamda bir daha istemediler yenesi

Ben ev temizliği ütü felan bunlara verdim kendimi, eşimin 2 hafta rahat rahat giyeceği ütülü kıyafetleri hazır hiseteskopiden sonra elimi bi süre soğuktan sıcağa sokmak istemiyorum hayırlısıyla Rabbimin izniyle duam şu ki hepimiz olumlu sonuclara kavuşalım emeklerimiz zay olmasın. Heyecanlarımız mutluluklara çevrilsin ve bü yönden üzülmeyelim artık. Allahım dualarımızı kabul buyur Amiiiiiinnnnn

Ben aşılamami da bahçece yatırmıştım bir lac ay once ondan dolayı testlerim vardı dosyamda bir daha istemediler yenesi
Yok ondan bahsetmiyorum ekstra olarak ? Ben de ilk muayenemi Erbil bey e geçen yıl yaptırmıştım o süre içinde azıcık tsh ım yükseldi ilaç kullanıyorum zaten bu yıl gidince direkt tedaviye başladık neden araştırmadık ? Önce sağlıklı bir embriyo bulup bir transfer yapalım bakalım dedi Mustafa hoca

Amiiiin ablacım amiiinn inşaallah

Aynen ama transfer sonra si iğne işi biraz sıkıntılı ya bn hiç aparttan çıkmayı düşünmüyordum

Y
Yok cnm baska test yaptirmadim ben de daha once yaptırdiklarım sadece

Bende transfere gelmeden önce öyle yaptım vala gerekirse evin alsın başını gitsin el atmam yada birilerini yardıma çağırırım
Aynen canım benim daha transfer tedavime çok var ama o zaman için ben de oyle yapcam temizlikçi haftada 1 gelse yeter yemeği eşim halleder. Yeter ki donuç olumlu olsun herşeyin çaresi var.

Çok doğru söylüyorsun cnm,inşallah hep böyle pozitif oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…