Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Yemek içinde pratik seyler yapabilirsin canm yada dışardan söylersin şimdiden sarma sar dolaba koy o zaman sadece pişirirsin mantı aç koy dolaba daha pratik olur

Aminnn

Kaldığım apart hastaneye 15 dakika yürüme mesafesi ama yokuş var yorucu olur o yüzden taksi ile gidip gelirim

Öyle tabi hayırlı sonuç olsunda sonra ev temizlenir bi şekilde Bnde kız kardeşlerimi çağırırım iki üç günde gelip temizleyip gitsinler
Benim nazım çekilmez zaten eşim de çok güzel temizlik yapar ben çok yoğun çalışıyorken bile yapardı Allah razı olsun bi gelirdim halılar Yok yıkamaya vermiş meğer falan

Benim de ctesi 2. Kontrol yumurta takibi için ıns benim de yumoslarim istenilen kadar olur
Senin kaç yumurta toplandı kaçı dollendi
Kontrollerde 10 görünüyordu 15 toplandı 8 tanesi olgundu 8 i de döllendi ama 3.gün 2 sinin durduğunu 3 ünün yavaş olduğunu diğer 3 tanesinin güzel olduğu söylendi. 5.güne kadar o 3 e baktılar ama yeterli düzeye gelmediklerinden şu an 3 tane var ama onlara güzel demişlerdi Allah'a şükür inşaallah 5.güne kadar giderler

Senin ne durumda ?

Insallah cnm
Bir tane kaliteli olsun oda tutsun önemli olan bu sonuçta

Insallah cnm
Bir tane kaliteli olsun oda tutsun önemli olan bu sonuçta
Tabi canım inşaallah ben daha işler testlere kalırsa falan diye endişelendim ama en azından 2 tane kalacak belki testlerden geçer öyle pozitif alırım ne biliym tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olsun inşaallah

O sorun değil arada yürümek iyidir dikkatli bir şekilde @Lathazen evde mi yaptırıyor acaba yoksa dışarda mı merak ettim
Canım hergün çıkıyorum kalcadan oldugu icin evde yapamıyorum ben de ilk basta tedirgin oldum hatta yuz üstü nasil yatacam dedim ama hemşire ler kötü bir şey 9lsa zaten böyle bir ilac olmazdi dedi

Evet benim en baştan 5 gün embriyosu olarak donduruldu en son kontrolde sordum sabah çözdürecekler ve istenilen ısıya gelince akşam üzeri transfer yapacaklarını söylediler

canım maşallah hayırlısı ile kavuşun kuzuna inşallah
ben anlamıyorum neden o zaman benimkileri 3. günde dondurdular keşke en baştan 5. güne götürselerdi
şuan 3 tane 3. gün embriyom var transfer zamanı çözülecek gitmesi beklenecek dr %90 gider 5. güne dedi ama bilemiyorum sonra kendime kızıyorum bu tedavi ile nasip olacaksa bu embriyolardan 1 taneside olsa 5. güne gidecektir diyorum

Benim 2 si 6. gün embriyosu 2 si 3. gün embriyosu. Canım seninkini de çözdürüp 5. gün yapcaklar endişelenme

seninde maşallah arkadaşım embriyolarına inşallah benimde 3 tane 3. gün embriyosu 5. güne gider
merak ediyorum 3. gün embriyosu olarak transfer olmak istiyorum desem olmaz mı

canım tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…