AminnnBen ev temizliği ütü felan bunlara verdim kendimi, eşimin 2 hafta rahat rahat giyeceği ütülü kıyafetleri hazır hiseteskopiden sonra elimi bi süre soğuktan sıcağa sokmak istemiyorumhayırlısıyla Rabbimin izniyle duam şu ki hepimiz olumlu sonuclara kavuşalım emeklerimiz zay olmasın. Heyecanlarımız mutluluklara çevrilsin ve bü yönden üzülmeyelim artık. Allahım dualarımızı kabul buyur Amiiiiiinnnnn
Benim de ctesi 2. Kontrol yumurta takibi için ıns benim de yumoslarim istenilen kadar olurBenim Cumartesi ilk kontrolüm var o zaman transfer günüm netleşecek inşaallah pozitif alırım sana da umut olur sen de alırsın
Benim nazım çekilmez zaten eşim de çok güzel temizlik yaparÖyle tabi hayırlı sonuç olsunda sonra ev temizlenir bi şekilde Bnde kız kardeşlerimi çağırırım iki üç günde gelip temizleyip gitsinler
Hepimizin inşallah....Herşey en güzel şekilde olsun ins
Kontrollerde 10 görünüyordu 15 toplandı 8 tanesi olgundu 8 i de döllendi ama 3.gün 2 sinin durduğunu 3 ünün yavaş olduğunu diğer 3 tanesinin güzel olduğu söylendi. 5.güne kadar o 3 e baktılar ama yeterli düzeye gelmediklerinden şu an 3 tane var ama onlara güzel demişlerdi Allah'a şükür inşaallah 5.güne kadar giderlerBenim de ctesi 2. Kontrol yumurta takibi için ıns benim de yumoslarim istenilen kadar olur
Senin kaç yumurta toplandı kaçı dollendi
Senin ne durumda ?Kontrollerde 10 görünüyordu 15 toplandı 8 tanesi olgundu 8 i de döllendi ama 3.gün 2 sinin durduğunu 3 ünün yavaş olduğunu diğer 3 tanesinin güzel olduğu söylendi. 5.güne kadar o 3 e baktılar ama yeterli düzeye gelmediklerinden şu an 3 tane var ama onlara güzel demişlerdi Allah'a şükür inşaallah 5.güne kadar giderler
Insallah cnmKontrollerde 10 görünüyordu 15 toplandı 8 tanesi olgundu 8 i de döllendi ama 3.gün 2 sinin durduğunu 3 ünün yavaş olduğunu diğer 3 tanesinin güzel olduğu söylendi. 5.güne kadar o 3 e baktılar ama yeterli düzeye gelmediklerinden şu an 3 tane var ama onlara güzel demişlerdi Allah'a şükür inşaallah 5.güne kadar giderler
Tabi canım inşaallahInsallah cnm
Bir tane kaliteli olsun oda tutsun önemli olan bu sonuçta
AminnnTabi canım inşaallahben daha işler testlere kalırsa falan diye endişelendim ama en azından 2 tane kalacak belki testlerden geçer öyle pozitif alırım ne biliym tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olsun inşaallah
Aynen Allah razı olsun onlardan benim eşim de onca işinin arasında yardım eder. İyi ki anlayışlılar MaşAllah diyelimOhh iyi iyi Benimde eşim yapar her konuda destekçim rabbim ona can sağlığı versin insallah
Canım hergün çıkıyorum kalcadan oldugu icin evde yapamıyorum ben de ilk basta tedirgin oldum hatta yuz üstü nasil yatacam dedim ama hemşire ler kötü bir şey 9lsa zaten böyle bir ilac olmazdi dediO sorun değil arada yürümek iyidir dikkatli bir şekilde @Lathazen evde mi yaptırıyor acaba yoksa dışarda mı merak ettim
Evet benim en baştan 5 gün embriyosu olarak donduruldu en son kontrolde sordum sabah çözdürecekler ve istenilen ısıya gelince akşam üzeri transfer yapacaklarını söylediler
Canım benim de 5. Gun embriyosu en başından
Benim 2 si 6. gün embriyosu 2 si 3. gün embriyosu. Canım seninkini de çözdürüp 5. gün yapcaklar endişelenme
Slmlar arkadaşlar bende bugün tüp bebeğe adım attım daah once bir başarısız aşılamam var bakalim insallah bundan olumlu sonuç alırız burçak hanımın hastasiyim ama buğu kendisi yoktu güvenç bey baktı oda çok beyefendi bir insan hastalarının onu neden bu kadar sevdiğini bugün anladim umarım herşey yolunda gider hepimiz icin
Tatlim senin doktorun mustafa bahceciydi di mi?Evet ama neden sonra onu anlamıyorum Cumartesi gidince herşey belli olcak zaten de çok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?