- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kontrollerde 10 görünüyordu 15 toplandı 8 tanesi olgundu 8 i de döllendi ama 3.gün 2 sinin durduğunu 3 ünün yavaş olduğunu diğer 3 tanesinin güzel olduğu söylendi. 5.güne kadar o 3 e baktılar ama yeterli düzeye gelmediklerinden şu an 3 tane var ama onlara güzel demişlerdi Allah'a şükür inşaallah 5.güne kadar giderler
Canim sonuca kadar yatmak hic iyi bir sey degil yalniz. Rahmin embriyoyu kabul edebilmesi icin kan akisi gerekiyor dolayisiyla normal hayatina devam etmelisin. Sadece ilk 3 gun dinlenmeyi oneriyor doktorlar o da surekli yatarak degil yine de. Sen bilirsin ama bilgin olaun. Bu arada saglikli embriyo her kosulda tutunuyormus. Zaten transferden once embriyolog anlatacak bunlari.Ben de transfer öncesi yapçam sonra 10-12 gün sonuca kadar yatçam
canım kaç yumurta saydı doktorunKizlar selam. Yarin opu gunum . Gecen sefer embriyolarimiz 3. Gunde dondurulmustu 10 tane ama cozduruldukten sonra hicbiri tam saglikli 5 gitmedi. Iki transfer yapildi ikisinde de sadece 1 er tane gelisimi geriden gelen embriyolar transfer edildi tabiki sonuc husran.cunku sonradan anlasildiki spermde sikinti oldugu icin 5 e saglikli gitmiyor. Simdi ki tedavide doktorumuzla konustuk ve 3. Gunde degil 5. Gunde dondurulmasini istedik. Cunku sperm kaynakli gelismiyorlar bizimkiler. Eger 5. Gune saglikli gelej embriyomuz olursa dondurulucak olmazsa bastan basliycaz. Acikcasi cok sevindik. Cok embriyo degil saglikli 1 tane bile olsa biz de umutlanicaz.
Aminnn insallah rabbim bütün kucakları doldursun insallah emin olmamakla birlikte söyle biliyorum embriyo gelişimine bakıyorlar sanirim benimde 6 tane 3 gün embriyom vardı gelişimleri iyiydi ama 3 güne cok iyi geldiler 5 , güne yavaş geldikleri için takipleri iptal edildicanım maşallah hayırlısı ile kavuşun kuzuna inşallah
ben anlamıyorum neden o zaman benimkileri 3. günde dondurdular keşke en baştan 5. güne götürselerdi
şuan 3 tane 3. gün embriyom var transfer zamanı çözülecek gitmesi beklenecek dr %90 gider 5. güne dedi ama bilemiyorum sonra kendime kızıyorum bu tedavi ile nasip olacaksa bu embriyolardan 1 taneside olsa 5. güne gidecektir diyorum
Net sayi vermedi canim cok sayida diyor. Yarin soylerim sana toplanincacanım kaç yumurta saydı doktorun
Teşekkür ederim cnm saolsincanım tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür
Bende oyke diyordum ama olmadi malesefAynen ama transfer sonra si iğne işi biraz sıkıntılı ya bn hiç aparttan çıkmayı düşünmüyordum
Insallah hersey iyi olacak canim biz pozitif dusunuyoruz :) ama senin olayindada korktum ya peki 3. Gunde hepsi 1. Kalitemi dediler sizeKizlar selam. Yarin opu gunum . Gecen sefer embriyolarimiz 3. Gunde dondurulmustu 10 tane ama cozduruldukten sonra hicbiri tam saglikli 5 gitmedi. Iki transfer yapildi ikisinde de sadece 1 er tane gelisimi geriden gelen embriyolar transfer edildi tabiki sonuc husran.cunku sonradan anlasildiki spermde sikinti oldugu icin 5 e saglikli gitmiyor. Simdi ki tedavide doktorumuzla konustuk ve 3. Gunde degil 5. Gunde dondurulmasini istedik. Cunku sperm kaynakli gelismiyorlar bizimkiler. Eger 5. Gune saglikli gelej embriyomuz olursa dondurulucak olmazsa bastan basliycaz. Acikcasi cok sevindik. Cok embriyo degil saglikli 1 tane bile olsa biz de umutlanicaz.
Ben yüzde kaç gider falan demedim keşke deseydim neden şimdi bakılmadı deyince dr un isteğine bağlı olarak çözdürüyoruz dedi aynı düşüncelerdeyiz tamamencanım maşallah hayırlısı ile kavuşun kuzuna inşallah
ben anlamıyorum neden o zaman benimkileri 3. günde dondurdular keşke en baştan 5. güne götürselerdi
şuan 3 tane 3. gün embriyom var transfer zamanı çözülecek gitmesi beklenecek dr %90 gider 5. güne dedi ama bilemiyorum sonra kendime kızıyorum bu tedavi ile nasip olacaksa bu embriyolardan 1 taneside olsa 5. güne gidecektir diyorum
Neden peki ? Benim de aynı sayıda aynı gün var ya ondan sordumseninde maşallah arkadaşım embriyolarına inşallah benimde 3 tane 3. gün embriyosu 5. güne gider
merak ediyorum 3. gün embriyosu olarak transfer olmak istiyorum desem olmaz mı
Evet ablacımTatlim senin doktorun mustafa bahceciydi di mi?
Ben de Cumartesiyi iple çekiyorum öğrenmek için son 4 günMerhaba transferdaslarim ve tedavide olan yoldaslarim insallah hersey iyi ve guzel olacak napiyoruz pozitif dusunuyoruz benim 3 gunluk bebelerim acaba 5. Gune gelirlermi simdiki telasem bu ama stres yapmamam gerek onuda biliyorum :)
Evetsenindemi şimdi 3. gün embriyosu 3 tane var benimde öyle
Evet canim 3. Gunde dondurulduklarinsanhepsi cok iyiydi ne olduysa cozuldukten sonra oldu. Ama tabi bizim spermde sikinti var yoksa 3. Gunde dondurulmuslardan da cok iyi sonuclar aliniyor. Valla biz elimizden gelenip yaptik. Adamin rengi nerdeyse yesile donecek roka yemektenInsallah hersey iyi olacak canim biz pozitif dusunuyoruz :) ama senin olayindada korktum ya peki 3. Gunde hepsi 1. Kalitemi dediler size
Bir sikinti yoksa gelirler canim. Sikinti varsa tedavide gidilir her seyde vardir hayir.Merhaba transferdaslarim ve tedavide olan yoldaslarim insallah hersey iyi ve guzel olacak napiyoruz pozitif dusunuyoruz benim 3 gunluk bebelerim acaba 5. Gune gelirlermi simdiki telasem bu ama stres yapmamam gerek onuda biliyorum :)
Rahat ol her sey guzeo olacakEvet ablacım
Canım dualarım hep sizlerle, inşallah iyi olur. Ben müstecep beyin hastasıyım 10 yıldır uğraşıyodum anne olabilmek için. Nasipse 4 ay sonra dualarımın sabrımın sonucu kucağımda olacak. Şükür rabbime. İnşallah sizlerinde tedavileri iyi gider ve sonuç güzel olurHayırlı olsun ben sizi hatırlamıyorum zaten de yeniyim ilk tedavim inşaallah sonraki haftaiçi transferim olcak nedensiz infertilite grubundayım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında bize de yer ver olur mu
İnşaallah ablacım bu sefer ilk pozitifiniz olur Ve sağlıkla devam eder sizin durum beni de endişelendirdi en azından tedavisi var Ve belki de sorunumuzu öğrenmiş oluruz diyorum ama yine de bi stres bi stresEvet canim 3. Gunde dondurulduklarinsanhepsi cok iyiydi ne olduysa cozuldukten sonra oldu. Ama tabi bizim spermde sikinti var yoksa 3. Gunde dondurulmuslardan da cok iyi sonuclar aliniyor. Valla biz elimizden gelenip yaptik. Adamin rengi nerdeyse yesile donecek roka yemektengerisi artik allaha kalmis. Ama umutluyuz eger 5. Gune giden embriyo olursa. Pozitif dusunmejle en iyisni yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?