Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

senindemi şimdi 3. gün embriyosu 3 tane var benimde öyle

Ben de transfer öncesi yapçam sonra 10-12 gün sonuca kadar yatçam
Canim sonuca kadar yatmak hic iyi bir sey degil yalniz. Rahmin embriyoyu kabul edebilmesi icin kan akisi gerekiyor dolayisiyla normal hayatina devam etmelisin. Sadece ilk 3 gun dinlenmeyi oneriyor doktorlar o da surekli yatarak degil yine de. Sen bilirsin ama bilgin olaun. Bu arada saglikli embriyo her kosulda tutunuyormus. Zaten transferden once embriyolog anlatacak bunlari.

Kizlar selam. Yarin opu gunum . Gecen sefer embriyolarimiz 3. Gunde dondurulmustu 10 tane ama cozduruldukten sonra hicbiri tam saglikli 5 gitmedi. Iki transfer yapildi ikisinde de sadece 1 er tane gelisimi geriden gelen embriyolar transfer edildi tabiki sonuc husran.cunku sonradan anlasildiki spermde sikinti oldugu icin 5 e saglikli gitmiyor. Simdi ki tedavide doktorumuzla konustuk ve 3. Gunde degil 5. Gunde dondurulmasini istedik. Cunku sperm kaynakli gelismiyorlar bizimkiler. Eger 5. Gune saglikli gelej embriyomuz olursa dondurulucak olmazsa bastan basliycaz. Acikcasi cok sevindik. Cok embriyo degil saglikli 1 tane bile olsa biz de umutlanicaz.

canım kaç yumurta saydı doktorun

Aminnn insallah rabbim bütün kucakları doldursun insallah emin olmamakla birlikte söyle biliyorum embriyo gelişimine bakıyorlar sanirim benimde 6 tane 3 gün embriyom vardı gelişimleri iyiydi ama 3 güne cok iyi geldiler 5 , güne yavaş geldikleri için takipleri iptal edildi

Insallah hersey iyi olacak canim biz pozitif dusunuyoruz :) ama senin olayindada korktum ya peki 3. Gunde hepsi 1. Kalitemi dediler size

Ben yüzde kaç gider falan demedim keşke deseydim neden şimdi bakılmadı deyince dr un isteğine bağlı olarak çözdürüyoruz dedi aynı düşüncelerdeyiz tamamen

Merhaba transferdaslarim ve tedavide olan yoldaslarim insallah hersey iyi ve guzel olacak napiyoruz pozitif dusunuyoruz benim 3 gunluk bebelerim acaba 5. Gune gelirlermi simdiki telasem bu ama stres yapmamam gerek onuda biliyorum :)
Ben de Cumartesiyi iple çekiyorum öğrenmek için son 4 gün

Insallah hersey iyi olacak canim biz pozitif dusunuyoruz :) ama senin olayindada korktum ya peki 3. Gunde hepsi 1. Kalitemi dediler size
Evet canim 3. Gunde dondurulduklarinsanhepsi cok iyiydi ne olduysa cozuldukten sonra oldu. Ama tabi bizim spermde sikinti var yoksa 3. Gunde dondurulmuslardan da cok iyi sonuclar aliniyor. Valla biz elimizden gelenip yaptik. Adamin rengi nerdeyse yesile donecek roka yemekten gerisi artik allaha kalmis. Ama umutluyuz eger 5. Gune giden embriyo olursa. Pozitif dusunmejle en iyisni yapiyorsunuz

Merhaba transferdaslarim ve tedavide olan yoldaslarim insallah hersey iyi ve guzel olacak napiyoruz pozitif dusunuyoruz benim 3 gunluk bebelerim acaba 5. Gune gelirlermi simdiki telasem bu ama stres yapmamam gerek onuda biliyorum :)
Bir sikinti yoksa gelirler canim. Sikinti varsa tedavide gidilir her seyde vardir hayir.

Canım dualarım hep sizlerle, inşallah iyi olur. Ben müstecep beyin hastasıyım 10 yıldır uğraşıyodum anne olabilmek için. Nasipse 4 ay sonra dualarımın sabrımın sonucu kucağımda olacak. Şükür rabbime. İnşallah sizlerinde tedavileri iyi gider ve sonuç güzel olur

İnşaallah ablacım bu sefer ilk pozitifiniz olur Ve sağlıkla devam eder sizin durum beni de endişelendirdi en azından tedavisi var Ve belki de sorunumuzu öğrenmiş oluruz diyorum ama yine de bi stres bi stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…