İnşaallahRahat ol her sey guzeo olacak
Amin Allah razı olsunCanım dualarım hep sizlerle, inşallah iyi olur. Ben müstecep beyin hastasıyım 10 yıldır uğraşıyodum anne olabilmek için. Nasipse 4 ay sonra dualarımın sabrımın sonucu kucağımda olacak. Şükür rabbime. İnşallah sizlerinde tedavileri iyi gider ve sonuç güzel olur
Kız seninkiler acayip enerji deposuEsin'de sperm problemi olanlar keci boynuzu kürü denesin harbup pekmezi bol havuç suyu organik bala biraz fındık ve ceviz karıştırın her gün bi kaşık yesin bol kabak çekirdeği yesin bn bunları denedim cok cok iyi geldi
Amin canim aminAmin Allah razı olsunben daha çok başındayım ve nelerle karşılaşacağım kim bilir nedensiz infertilitede ne olacağı belli olmuyor inşaallah uzun sürmez ilk de olsa başladık bir umutla bakalım şimdi olmasa bile mutlaka olacak gönülden inanıyorum belki de dualar hemen kabul olur ilk denemede olur Rabbim bu uğurda çaba gösterenlerin ve layıkıyla anneliği yapmak için çabalayacakların kucaklarını hiç boş bırakmasın inşaallah
Evet biz de hepsini yaptik. Isirgan otu cayi haftada uc gun kendi suyuyla pismis nohut. Tedavideb 3 ay once izgara eti kesinlikle birakmasi gerkeiyor doner tarzi seyleri. Neler yaptik nelerİnan daha sayamadığım cok şey denedimama cok faydası oldu hatta bnce tüp bebeğe başlanmadan önce herkes denemeli
Güzel sonuç almışsınız ama inşaallah bide pozitifi görünce tamamdır olayEvet biz de hepsini yaptik. Isirgan otu cayi haftada uc gun kendi suyuyla pismis nohut. Tedavideb 3 ay once izgara eti kesinlikle birakmasi gerkeiyor doner tarzi seyleri. Neler yaptik neler
CANIM YANLIŞMI ANLADIM BEN 10 TANE 3. GÜN EMBRİYOSU HİÇBİRİ 5. GÜNE GİDEMEDİ DEDİN AMA YİNEDE TRANSFER OLDU DEDİN NASIL OLDU YANİ 4. GÜN TRANSFERİMİ OLDU GİDEMEYEN EMBRİYONUN TRANSFERİ NASIL OLDUKizlar selam. Yarin opu gunum . Gecen sefer embriyolarimiz 3. Gunde dondurulmustu 10 tane ama cozduruldukten sonra hicbiri tam saglikli 5 gitmedi. Iki transfer yapildi ikisinde de sadece 1 er tane gelisimi geriden gelen embriyolar transfer edildi tabiki sonuc husran.cunku sonradan anlasildiki spermde sikinti oldugu icin 5 e saglikli gitmiyor. Simdi ki tedavide doktorumuzla konustuk ve 3. Gunde degil 5. Gunde dondurulmasini istedik. Cunku sperm kaynakli gelismiyorlar bizimkiler. Eger 5. Gune saglikli gelej embriyomuz olursa dondurulucak olmazsa bastan basliycaz. Acikcasi cok sevindik. Cok embriyo degil saglikli 1 tane bile olsa biz de umutlanicaz.
ÇÜNKÜ 5. GÜNE GİDEMEMESİNDEN KORKUYORUM BENNeden peki ? Benim de aynı sayıda aynı gün var ya ondan sordum
İŞTE BENDE TRANSFER ZAMANI BU SIKINTIYI YAŞAYACAĞIM RABBİM İNŞALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR CANIMMerhaba transferdaslarim ve tedavide olan yoldaslarim insallah hersey iyi ve guzel olacak napiyoruz pozitif dusunuyoruz benim 3 gunluk bebelerim acaba 5. Gune gelirlermi simdiki telasem bu ama stres yapmamam gerek onuda biliyorum :)
Canim biz tam anlamiyoa 4 ay tedavi kaldik. Ama doktorumuz saglikli beslenmeye devam etsin dedi o yuzden yaklasik 8 aydir cok dikkatli besleniyoruz.isirgan otu cayi antioksidan etkisi goruyor. Cok faydali bu arada ve tadi da cok guzelGüzel sonuç almışsınız ama inşaallah bide pozitifi görünce tamamdır olaybu arada ısırgan otu çayı deyince bi tuhaf oldum Ne kadar sürdü tedavi
PEKİ SPERM TESTİNİZDE SORUN VARMIYDI TEDAVİYE BAŞLADIĞINIZDA DR BİRŞEY SÖYLEDİMİ BENİM EŞİMİN SPERM TESTİ İÇİN HIZI MİKTARI İYİ DEMİŞTİEvet canim 3. Gunde dondurulduklarinsanhepsi cok iyiydi ne olduysa cozuldukten sonra oldu. Ama tabi bizim spermde sikinti var yoksa 3. Gunde dondurulmuslardan da cok iyi sonuclar aliniyor. Valla biz elimizden gelenip yaptik. Adamin rengi nerdeyse yesile donecek roka yemektengerisi artik allaha kalmis. Ama umutluyuz eger 5. Gune giden embriyo olursa. Pozitif dusunmejle en iyisni yapiyorsunuz
Bana dr un isteğine bağlı 4 veya 5.gün dedi embriyolog da Kübra hoca daÇÜNKÜ 5. GÜNE GİDEMEMESİNDEN KORKUYORUM BEN
O YÜZDEN 3. GÜN EMBRİYOSU OLARAK TRANSFER OLMUYORMU BAHÇECİDE HAP 5. GÜN TRANSFERİ DUYUYORUM
İnşaallah denememiz gerekmez demek ki düşündüğüm gibi kötü değilmiş sevindim yoksa çok kötü bir süreç oluyorCanim biz tam anlamiyoa 4 ay tedavi kaldik. Ama doktorumuz saglikli beslenmeye devam etsin dedi o yuzden yaklasik 8 aydir cok dikkatli besleniyoruz.isirgan otu cayi antioksidan etkisi goruyor. Cok faydali bu arada ve tadi da cok guzel
Canim ilk transferde 6 embriyo cozuldu 4 unun gelisimi 4. Gun tamamen durdu ikisini 5. Gune gelisimi geriden gelerek geldi ve ikisi transfer edildi belki tutar diye ama tabiki tutmadi. Ikinci transferde 4 tane cozuldu 3 u yine 4. Gun tamamen durdu. 5. Gune sadece 1 tane kaldi ve vasat kalitede gelisimi geriden gelen ve sonuc kimyasal gebelik yasadim. Durum budur.sen doktorunla konusabilirsin ama 3. Gun transferi uygun gormeyebilir ilk etapta cunku o embriyonun 4. Gune gitme ihtimali de olabilir. Beklemek isteyebilirler o yuzden.CANIM YANLIŞMI ANLADIM BEN 10 TANE 3. GÜN EMBRİYOSU HİÇBİRİ 5. GÜNE GİDEMEDİ DEDİN AMA YİNEDE TRANSFER OLDU DEDİN NASIL OLDU YANİ 4. GÜN TRANSFERİMİ OLDU GİDEMEYEN EMBRİYONUN TRANSFERİ NASIL OLDU
İŞTE BENİMDE KORKUM BU HEPSİNİ YİTİRMEK PEKİ 3. GÜN EMBRİYOSU OLARAK TRANSFER İSTEME HAKKIMIZ YOKMU
Sperm hiz vs cok yeterli biz zaten en iyisini seciyoruz dediler. Biz en bastan sperm testlerimizi yaptiralim demistik gerek yok dediler. Ama 2 negatif transferin sonucunda doktorumuz kendisi evet spermde problem olabilir o testlerin yapilmasi ve tedavi gormeniz lazim dedi. Cunku sperm kotuyse kotunun icinden en iyisini seciyor ve dogal olrak o da saglikli bir embriyo olmuyor.PEKİ SPERM TESTİNİZDE SORUN VARMIYDI TEDAVİYE BAŞLADIĞINIZDA DR BİRŞEY SÖYLEDİMİ BENİM EŞİMİN SPERM TESTİ İÇİN HIZI MİKTARI İYİ DEMİŞTİ
Hangi aşamada çözdürülüyor peki ilk kontrolümde kaçıncı gün embriyo transferi yapılacağı net söyleniyor mu ? Yoksa transfer zamanı mı çözdürülüyor embriyologlar yine arıyorlar mı ?Sperm hiz vs cok yeterli biz zaten en iyisini seciyoruz dediler. Biz en bastan sperm testlerimizi yaptiralim demistik gerek yok dediler. Ama 2 negatif transferin sonucunda doktorumuz kendisi evet spermde problem olabilir o testlerin yapilmasi ve tedavi gormeniz lazim dedi. Cunku sperm kotuyse kotunun icinden en iyisini seciyor ve dogal olrak o da saglikli bir embriyo olmuyor.
tamam canım seni takip ediyorum inşaallah bu tedavide yüzün güler duamdasınNet sayi vermedi canim cok sayida diyor. Yarin soylerim sana toplaninca
canım mikroçip mi uygulanacak şimdiSperm hiz vs cok yeterli biz zaten en iyisini seciyoruz dediler. Biz en bastan sperm testlerimizi yaptiralim demistik gerek yok dediler. Ama 2 negatif transferin sonucunda doktorumuz kendisi evet spermde problem olabilir o testlerin yapilmasi ve tedavi gormeniz lazim dedi. Cunku sperm kotuyse kotunun icinden en iyisini seciyor ve dogal olrak o da saglikli bir embriyo olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?