Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Transfer den iki gunonce cozduruluyor canim

tamam canım seni takip ediyorum inşaallah bu tedavide yüzün güler duamdasın
Ay insallah senin de guler yuzun yarin opu var iste. Guvenc hocayla gorustuk embriyolari 3 degil 5 te dondurcaklar tabi saglikli gelirse o gune. Mikrocip varmis ama zaten az sperm var imsi yeterli olur bosa para vermeyin dedi. Ama isterseniz yapariz dedi de biz de ona biraktik karari

Daha çok bekleyeceğim yani Cumartesi gelse de son 3 gün falan diye sayabilsem keşke çünkü bu merak ömürden ömür götürüyor ya
Ohoo dur bakalim kuzu bir de transferden sonra ki heyecanli bekleyisi gor. Adim adim guzel seyler bunlar insallah pozitif sonuc alirsiniz

Sen ne durumdasin bu arada?
canım eşim bu hafta test verecek tekrar bizimki %48 düştü hala çok yüksek ben ilaç kullanıyorum kafamda deli sorular var bu ara benim kalbim sağda genetiği araştırıyorum anlayacağın baya bir bunalım takılıyorum eşim tedavisini olursa bende önümüzdeki aylarda düşünüyorum

Allahım yüzümüzü güldürsün uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versin göz aydınlığı olsun inşaallah

Kalbin mi sagda? Sen ne ilci kullaniyorsun?

evet canım kalbim sağda ben yumurta kalitesi için ilaç kullanıyorum canım bir de ben negatif aldığımda nasıl bir uygulama yaptıklarını sorduğumda bana ımsi yapıldığı söylenmişti
Bize mikroenjeksiyon yapilmis anladigim kadariyla. Mikrocipi zaten herkese yapmiyorlarmis. Guvenc hoca imsi ile mikrocipin sonuclari ayni oranda dyor. Bilemiyoruz ama pna biraktik ne yapalm. Burda yine olmazsa baska yerde mikrociple deniycez zaten. Sen buyuktun benden heralde di mi? Yumurta rezervin nasil?doktor mu verdi takviye ilac

kaçlısın canım ben 83 lüyüm ben o zaman bunun üzerinde çok durdum embriyolog mustafa hoca herkesle irtibata geçtim ve bana mikroenjeksiyon yapmıyoruz imsı yapıyoruz dediler bende konyada da aynı embriyoyu elde ediyorum o nasıl olacak deyince kem kümlü cevaplar verilmeye başlandı ki buradaki ürolog bize tese öneriyor direk hazneden alalım diyor o zaman hasar olmazmış ben oradaki hemşire ile görüşmüştüm ve bana dediği yumurtanın sperm dna sı üzerinde iyileştirici etkisinden falan bahsetti ama bana inandırıcı gelmedi çünkü eşimin dna hasarı %57 çok büyük bir rakam bu benim dördüncü gün embriyosu ile uyumlu embriyolarım oldu üçüncü beş tane embriyom bile oldu bunlar en fazlası üçüncü günü 12 hücreli idi fakat dejenere oldu çözülmedi şimdi bunların nedenini daha iyi anlıyorum bakalım biz ne yapacağız bize mikroçip plus öneriyor şu anki doktorum fakat ben bu konuda üroloji doktoruna güveniyorum o ne derse onu yapacağız

Arkadaşlar yeniden merhaba..Kendi doktorumla görüştüm, kistlerimde küçülme varmış 17 mm ve 14 mm olmak üzere iki tane kistim mevcut şu anda..Doktor yumurtalıklarımın gayet iyi durumda olduğunu söyledi arkadaşlar sadece sağ yumurtalığım çikolata kisti yüzünden rahmin arkasına doğru kaymış durumda ve bu da hamile kalmayı biraz zorlaştırabilir dedi. visanne kullanıyodum 3 yıldır ameliyattan sonra başlamıştım şimdi onu bıraktırdı doktor ve 3-4 ay korunmadan bir deneyin olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi. Herhangi bir tetkik, rahim filmi, sperm testi falan da istemedi. Bu 4 aylık deneme süresi sonunda istiycek belki de..

yumurta rezervim geçirdim ameliyat sonunda azaldı en fazla yedi yumurta gördüm ben dhea q enzim 10 bir de omega 3 kullanıyorum arada testere dişli aslan pençesi içiyorum benim genetik bir rahatsızlığım var o yüzden çok kararsız kalıyorum Allahım sonumuzu hayır etsin hayırlı uzun ömürlü göz aydınlığı evlat versin çok fazla yoruldum

kızlar yumurta toplama işleminden sonra az az kanamanız oldumu?
yani leke şeklinde 2-3 gün?
ve iğne batmaları gibi kasıkta ağrı,ve gaz sancınız?
arkadaşım opudan oldu ve iki gündğr hareket edince leke şeklinde kan geliyormuş ve gaz sancısı var.
bende size sormak istedim,zaten korkuyorum biliyorsunuz.Şimdiden sormak istedim size.

öpüldünüz....

Kizlar dogum kontrol hapi kullanan oldumu transfer oncesi ben kullandim ama normal regl olamadim surekli leke leke geliyor sizdede oldu mu

Yumurta spermi iyilestirir falan bunlar hikaye. Ayrica hangi hemsireden bahsettigini biliyorum ve sozune itimat etmiyorum . Doktor bile spermde sikinti var diyorsa hemsire nasil boyle bir yorum yapabiliyor. Aslinda en mantiklisi tese de iste insan son care olarak dusunmek istiyor. Canim senin hasar cok yavas dusuyoe gercekten bence mikrocip cozum olabilir size. Ben 88 liyim bu arada.

Canim valla bebek derdi yetmiyormus gibi baska dertlerin de var gercekten zor. Umarim kisa zamanda yuzun guler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…