- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Evet canim normal bunlar. Bende de oldu aynisi. Ama tereddutu varsa doktoruna danissin. Gecmis olsun...kızlar yumurta toplama işleminden sonra az az kanamanız oldumu?
yani leke şeklinde 2-3 gün?
ve iğne batmaları gibi kasıkta ağrı,ve gaz sancınız?
arkadaşım opudan oldu ve iki gündğr hareket edince leke şeklinde kan geliyormuş ve gaz sancısı var.
bende size sormak istedim,zaten korkuyorum biliyorsunuz.Şimdiden sormak istedim size.
öpüldünüz....
Kalbin sağda olmasının kişinin kendisine bir zararının olmadığını Nadiren de olsa olduğunu biliyordum bu zamana kadar. Bir elimin parmaklarını da geçmez bu zamana kadar karşılaştığım hasta sayısı. Merak ettiğim için soruyorum ne gibi sorunlar yaşayabiliyorsunuz ?evet canım kalbim sağda ben yumurta kalitesi için ilaç kullanıyorum canım bir de ben negatif aldığımda nasıl bir uygulama yaptıklarını sorduğumda bana ımsi yapıldığı söylenmişti
Ben böyle bişey yaşamadım Ve opu sonrası idrar kontrolü yapmadan da taburcu edilmiyor.Doktoru bir arasaydınız keşkekızlar yumurta toplama işleminden sonra az az kanamanız oldumu?
yani leke şeklinde 2-3 gün?
ve iğne batmaları gibi kasıkta ağrı,ve gaz sancınız?
arkadaşım opudan oldu ve iki gündğr hareket edince leke şeklinde kan geliyormuş ve gaz sancısı var.
bende size sormak istedim,zaten korkuyorum biliyorsunuz.Şimdiden sormak istedim size.
öpüldünüz....
Kartegener sendromu maalesef bronşektazi sinüzit balgam çıkarma baya bir zor allah beterinden saklasınKalbin sağda olmasının kişinin kendisine bir zararının olmadığını Nadiren de olsa olduğunu biliyordum bu zamana kadar. Bir elimin parmaklarını da geçmez bu zamana kadar karşılaştığım hasta sayısı. Merak ettiğim için soruyorum ne gibi sorunlar yaşayabiliyorsunuz ?
Ben Doğum kontrol hapı kullanmadım bildiğin üzere ablam ama küçük çapta bir iç kanama geçirmiştim opu sonrası ya hani.Tarlusalım cuma sabah bitmişti Cumartesi akşam hafif taze kan gelmişti(açık kırmızı). Adet olduğumu düşündüğümden hemşireyi aramıştım.Sonra kesildi ve pazar akşam lekelenme oldu idrar sonrası.Pazartesi hemşire ile görüştüm Cumartesiyi vücut adet olarak algılamış mı gel dr baksın dedi öyle ilaca başladım bence bir görüşKizlar dogum kontrol hapi kullanan oldumu transfer oncesi ben kullandim ama normal regl olamadim surekli leke leke geliyor sizdede oldu mu
Geçmiş olsun diyeceğim ama çok olası görünmüyor Allah kolaylık versinKartegener sendromu maalesef bronşektazi sinüzit balgam çıkarma baya bir zor allah beterinden saklasın
Gorustum onlarla sorun degil dedi asiye hemsire tarlusalda sokulmemem oluyorda dk hapini duymamistimBen Doğum kontrol hapı kullanmadım bildiğin üzere ablam ama küçük çapta bir iç kanama geçirmiştim opu sonrası ya hani.Tarlusalım cuma sabah bitmişti Cumartesi akşam hafif taze kan gelmişti(açık kırmızı). Adet olduğumu düşündüğümden hemşireyi aramıştım.Sonra kesildi ve pazar akşam lekelenme oldu idrar sonrası.Pazartesi hemşire ile görüştüm Cumartesiyi vücut adet olarak algılamış mı gel dr baksın dedi öyle ilaca başladım bence bir görüş
Transfer hazırlığında değil miydin amaGorustum onlarla sorun degil dedi asiye hemsire tarlusalda sokulmemem oluyorda dk hapini duymamistim
Herşey allah takdiri Rabbim cümle hastaya şifa versinGeçmiş olsun diyeceğim ama çok olası görünmüyor Allah kolaylık versin
Uzulme canim bizler de insallah bir gun mukafatimizi alicaz... Allah buyuktur... sabirHerşey allah takdiri Rabbim cümle hastaya şifa versin
Oyle canim oncesinde kullandimTransfer hazırlığında değil miydin ama
As hayırlı olaun canım çok iy. MaşAllah. İnşAllah çoğu kaliteli olur
Insallah insallahAs hayırlı olaun canım çok iy. MaşAllah. İnşAllah çoğu kaliteli olur
canım cevabın için çok teşekkür ederim.Canim ilk transferde 6 embriyo cozuldu 4 unun gelisimi 4. Gun tamamen durdu ikisini 5. Gune gelisimi geriden gelerek geldi ve ikisi transfer edildi belki tutar diye ama tabiki tutmadi. Ikinci transferde 4 tane cozuldu 3 u yine 4. Gun tamamen durdu. 5. Gune sadece 1 tane kaldi ve vasat kalitede gelisimi geriden gelen ve sonuc kimyasal gebelik yasadim. Durum budur.sen doktorunla konusabilirsin ama 3. Gun transferi uygun gormeyebilir ilk etapta cunku o embriyonun 4. Gune gitme ihtimali de olabilir. Beklemek isteyebilirler o yuzden.
Ayy canım inan çoook sevindim hayırlı yolculuklar bebiş de inşAllah hiç ama hiç bırakmaz sizi mutluluğunuzu hissedebiliyorumEve dönüş başladı 2 saatlik uçak yolculuğu yapacam inşallah bebegim bizimledir öpüyorum sizi hiii unutmadan igne icin klinikten reçete alin ben il dışında olduğum icin telefonda vardi bazi merkezker kabul etmiyor o yüzden elinizde recete olursa her yerde yaptirabilirsiniz
Sperm hiz vs cok yeterli biz zaten en iyisini seciyoruz dediler. Biz en bastan sperm testlerimizi yaptiralim demistik gerek yok dediler. Ama 2 negatif transferin sonucunda doktorumuz kendisi evet spermde problem olabilir o testlerin yapilmasi ve tedavi gormeniz lazim dedi. Cunku sperm kotuyse kotunun icinden en iyisini seciyor ve dogal olrak o da saglikli bir embriyo olmuyor.
Eve dönüş başladı 2 saatlik uçak yolculuğu yapacam inşallah bebegim bizimledir öpüyorum sizi hiii unutmadan igne icin klinikten reçete alin ben il dışında olduğum icin telefonda vardi bazi merkezker kabul etmiyor o yüzden elinizde recete olursa her yerde yaptirabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?