Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Evet canim normal bunlar. Bende de oldu aynisi. Ama tereddutu varsa doktoruna danissin. Gecmis olsun...

evet canım kalbim sağda ben yumurta kalitesi için ilaç kullanıyorum canım bir de ben negatif aldığımda nasıl bir uygulama yaptıklarını sorduğumda bana ımsi yapıldığı söylenmişti
Kalbin sağda olmasının kişinin kendisine bir zararının olmadığını Nadiren de olsa olduğunu biliyordum bu zamana kadar. Bir elimin parmaklarını da geçmez bu zamana kadar karşılaştığım hasta sayısı. Merak ettiğim için soruyorum ne gibi sorunlar yaşayabiliyorsunuz ?

Ben böyle bişey yaşamadım Ve opu sonrası idrar kontrolü yapmadan da taburcu edilmiyor.Doktoru bir arasaydınız keşke

Kartegener sendromu maalesef bronşektazi sinüzit balgam çıkarma baya bir zor allah beterinden saklasın

Kizlar dogum kontrol hapi kullanan oldumu transfer oncesi ben kullandim ama normal regl olamadim surekli leke leke geliyor sizdede oldu mu
Ben Doğum kontrol hapı kullanmadım bildiğin üzere ablam ama küçük çapta bir iç kanama geçirmiştim opu sonrası ya hani.Tarlusalım cuma sabah bitmişti Cumartesi akşam hafif taze kan gelmişti(açık kırmızı). Adet olduğumu düşündüğümden hemşireyi aramıştım.Sonra kesildi ve pazar akşam lekelenme oldu idrar sonrası.Pazartesi hemşire ile görüştüm Cumartesiyi vücut adet olarak algılamış mı gel dr baksın dedi öyle ilaca başladım bence bir görüş

Gorustum onlarla sorun degil dedi asiye hemsire tarlusalda sokulmemem oluyorda dk hapini duymamistim

Eve dönüş başladı 2 saatlik uçak yolculuğu yapacam inşallah bebegim bizimledir öpüyorum sizi hiii unutmadan igne icin klinikten reçete alin ben il dışında olduğum icin telefonda vardi bazi merkezker kabul etmiyor o yüzden elinizde recete olursa her yerde yaptirabilirsiniz

canım cevabın için çok teşekkür ederim.
allah yaüzünü güldürsün canım. ama 4. gün embriyosundan pozitife denk gelmedim 3-5 gün embriyosu ile gebelik duyuyorum
dr bana duruma göre bakar 4. günde de transfer yapabilirim dedi

Ayy canım inan çoook sevindim hayırlı yolculuklar bebiş de inşAllah hiç ama hiç bırakmaz sizi mutluluğunuzu hissedebiliyorum

bizim sperm testi ağustosta aşılamada yapılmıştı eylülde de opu oldu yeni test yaptırmadık

canım inşallah iki kişi çıktığın evine sağlıkla evlad/evladlarınla dönüyorsundur
bilgiler için teşekkürler
kaçıncı günündesin bu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…