- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kızlar yumurta toplama işleminden sonra az az kanamanız oldumu?
yani leke şeklinde 2-3 gün?
ve iğne batmaları gibi kasıkta ağrı,ve gaz sancınız?
arkadaşım opudan oldu ve iki gündğr hareket edince leke şeklinde kan geliyormuş ve gaz sancısı var.
bende size sormak istedim,zaten korkuyorum biliyorsunuz.Şimdiden sormak istedim size.
öpüldünüz....
Bugun transferin kacinci gunu. Insallah bahceciye tekrar gelmezsiniz de bebisinizi kucaginiza alirsinizEve dönüş başladı 2 saatlik uçak yolculuğu yapacam inşallah bebegim bizimledir öpüyorum sizi hiii unutmadan igne icin klinikten reçete alin ben il dışında olduğum icin telefonda vardi bazi merkezker kabul etmiyor o yüzden elinizde recete olursa her yerde yaptirabilirsiniz
Doktorun kim?canım cevabın için çok teşekkür ederim.
allah yaüzünü güldürsün canım. ama 4. gün embriyosundan pozitife denk gelmedim 3-5 gün embriyosu ile gebelik duyuyorum
dr bana duruma göre bakar 4. günde de transfer yapabilirim dedi
Histeroskopiyi nerde yaptiriyorsun canim. Bu arada polip falan mi var ne icin?Yarın da benim histereskopi var inşAllah dua edin kızlar her şey iyi gecsin. Çok heyecanlıyım
Ay canim m insallahhayırlı olsunfatoceren8888 ,inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın;-)
Cok olmus transfer olali yolculuk hic etki etmez. Hadi hayirlisi olsun az kalmis sonuc almayaAmin kızlar hepinize dualariniz icin tesekkur ederim Allah hepimizin yüzünü guldursun inşallah perşembe günü transfer olmustu
Evet canımCok olmus transfer olali yolculuk hic etki etmez. Hadi hayirlisi olsun az kalmis sonuc almaya
Evet canım
Yolculuk uçakla mı,inşallah güzel sonuç alırsınızEvet canım
hangi iğne bahsettiğinKızlar tekrar söylüyorum elinize recete alin igne yapmiyorlar kimsenin mağdur olmasini istemiyorum bir ignr icun pazar günü millete yalvardim zar zor yaptilar ayni durumua düşmeyin
Evet ucakla canimYolculuk uçakla mı,inşallah güzel sonuç alırsınız
Progestan ignesi yani recetenin resmini gosterince bile kabul etmiyorlarhangi iğne bahsettiğin
Iyi de canim zaten mtlaka receteye yazip veriyorlar. Yoksa baska turlu tabiki yapmaz hastane ya da saglik ocagi falan. Sana vermediler mi recete anlamadim ben?Progestan ignesi yani recetenin resmini gosterince bile kabul etmiyorlar
Canım inşallah kaliteli embriyo olur göz aydınlığı evlat versin canım
Sagol canim insallahmaşallah maşallah sağlıkla gelişsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?