Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım ben disinda oldugum icin resim gondermislerdi hep iyke yaptirdim telefondan resmi gosterdim yaptılar istanbulda sorun yasadim. Bu arada seninde tedavin hayırlı olsun inşallah

Canım ben disinda oldugum icin resim gondermislerdi hep iyke yaptirdim telefondan resmi gosterdim yaptılar istanbulda sorun yasadim. Bu arada seninde tedavin hayırlı olsun inşallah
Aa kotu olmus o zaman. Baska ignen varsa keske ayrilmadan istanbuldan recete alsaydin bahceciden madem. Tesekkur ederim

Aaa anladim canim. Aradan cikacak ve sen de tedaviye gecebileceksin diye dusun. Bir sonraki adim seni bekliyor olacakne zaman histeroskopi?
Yarın inşAllah 13:30 da çok heyecanlıyım. Evet büyük ihtimalle histereskopiden sonra transfer için tedaviye başlarız bakalım Dr ne dicek. Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimiz heyecanlarımız mutluluğa çevrilsin

canım dr sorarmısın ne zaman transfer düşünüyor
bana ekim ayında miyon alındıktan sonra 3 adet sonra dedi

geçmiş olsun şimdiden

L Latehzen ablacım hayırlı yolculuklar inşaallah 2 kişiyle çıktığın eve bebiş veya bebişlerinle dönüyorsundur bu arada reçete için uyarman iyi olmuş.Fotoğrafı kabul etmeleri gerekirdi ama boşuna uğraştırmışlar seni. Maalesef her çalışan ayni duyarlılıkta olmuyor.Reçetenin olmayışını sorun etmelerini anlarım ama reçete fotoğrafını kabul etmemelerini duyarsızlık olarak görüyorum. Haberim olsa ben gelir yapardım umarım yaşadığın son sıkıntı reçete için yaşadığın tatsızlık olarak kalır

fatoceren ablacım geçmiş olsun yumurta sayın çok güzel umarım güzel güzel sağlıklı embriyolara dönüşürler birer birer Sonra da birer birer kucağına düşerler embriyologlar aradıkça bizleri de bilgilendir olur mu hayırlı haberlerini bekliyorum

Kızlar sabahtandır kendimle evle uğraşıyorum dönüp vakıyorum şimdi daha bişi yapmamışım heyecan ve telaştan mıdır acaba
Olabilir ama o kadar şeyler yaşamışsın yarın konusunda endişelenmen yersiz bebişlerinin 9 ay boyunca kalacağı yer düzenlenecek son rötuşlar gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…