- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Ay nw guzel bir duaCanım inşallah kaliteli embriyo olur göz aydınlığı evlat versin canım
Aa kotu olmus o zaman. Baska ignen varsa keske ayrilmadan istanbuldan recete alsaydin bahceciden madem. Tesekkur ederimCanım ben disinda oldugum icin resim gondermislerdi hep iyke yaptirdim telefondan resmi gosterdim yaptılar istanbulda sorun yasadim. Bu arada seninde tedavin hayırlı olsun inşallah
Kuzu senin doktorun kim sordum ama gormedin galiba mesaji?maşallah maşallah sağlıkla gelişsinler inşallah
Bahçecide Remzi hoca yapcak yapışıklık var.Histeroskopiyi nerde yaptiriyorsun canim. Bu arada polip falan mi var ne icin?
Aaa anladim canim. Aradan cikacak ve sen de tedaviye gecebileceksin diye dusun. Bir sonraki adim seni bekliyor olacakBahçecide Remzi hoca yapcak yapışıklık var.
Yarın inşAllah 13:30 da çok heyecanlıyım. Evet büyük ihtimalle histereskopiden sonra transfer için tedaviye başlarız bakalım Dr ne dicek. Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimiz heyecanlarımız mutluluğa çevrilsinAaa anladim canim. Aradan cikacak ve sen de tedaviye gecebileceksin diye dusun. Bir sonraki adim seni bekliyor olacakne zaman histeroskopi?
Görmedim canım kusuruma bakmaKuzu senin doktorun kim sordum ama gormedin galiba mesaji?
tarih bellimi canım senin(şimdi gördüm yarın mış )Bahçecide Remzi hoca yapcak yapışıklık var.
canım dr sorarmısın ne zaman transfer düşünüyorYarın inşAllah 13:30 da çok heyecanlıyım. Evet büyük ihtimalle histereskopiden sonra transfer için tedaviye başlarız bakalım Dr ne dicek. Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimiz heyecanlarımız mutluluğa çevrilsin
Konuşacam onlar bakalım imşAllah erken zamana olur ya 3 ay öteye atmaz umarım hayırlısı bakalım.canım dr sorarmısın ne zaman transfer düşünüyor
bana ekim ayında miyon alındıktan sonra 3 adet sonra dedi
geçmiş olsun şimdiden
bana ekimdeki operasyondan sonra 3 ay dedi önce iki demişti oysaKonuşacam onlar bakalım imşAllah erken zamana olur ya 3 ay öteye atmaz umarım hayırlısı bakalım.
teşekkürler cnm cevap içinEvet canim normal bunlar. Bende de oldu aynisi. Ama tereddutu varsa doktoruna danissin. Gecmis olsun...
canım benim hic lekelenme olmadı
ama güz sancısı ve kasıkta batmalar hassasiyet 5-6 gün sürdü
Gizun aydin canim insallah hersey iyi olur canimSelam kizlar. Opudan ciktim 27 yumurta toplandi. Insallah bi ise yararlar@a68
Allah yuzunu guldursun canim insallah seninle bebeklerin tereddut etme bile :)Amin kızlar hepinize dualariniz icin tesekkur ederim Allah hepimizin yüzünü guldursun inşallah perşembe günü transfer olmustu
Olabilir ama o kadar şeyler yaşamışsın yarın konusunda endişelenmen yersiz bebişlerinin 9 ay boyunca kalacağı yer düzenlenecek son rötuşlar gibi düşünKızlar sabahtandır kendimle evle uğraşıyorum dönüp vakıyorum şimdi daha bişi yapmamışım heyecan ve telaştan mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?