Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Tamam canim sagol. Sureci birlikte paylasicaz tabiki insallah sonu guzel olur embriyo sayim kadar

Bende 20 kasımda çıkış yapacam eğer uzun kalacaksan ve maddi açıdan düşünüyorsan burası çok uygun en azından yemeği hergun dışardan yemezsin. Az kalmayı düşünüyorsan hastaneye yakın otellerde var orda da kalmıştım geçen haftalarda oda günlük 300 civarıydı sadece kahvaltı dahil orası biraz daha iyiydi mia berra otelin ismi

4 gece kalicam ama rahat etmek istiyorum otel kucucuk o stresle birde kapali kucuk biryerde kalmayayim hem.belki benim kardesimde gelir tekirdagdan yanimiza oyle kaliriz

Canım benim Allah razı olsun

Amin insallah bi sıkıntı yaşanmadı değil mi Bnde transferden 3 gün sonra 1 saat 45 dakikalık bi yolculuk yapcam da

İyi geceler kızlar ctesi ilaç kullanmaya başlayalı ilk kontrolüm olucak 6. Gün sizin ilk kontrolümüzde drlariniz ne soylemislerdi yumurtalarınız ile ilgili kafamda deli sorular...sadece iğneleri yapinca hafif hafif ağrım alıyor umarım yumirtalarim buyup çoğalıyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…