- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
sagol tatlim hepiniz icin insallahGizun aydin canim insallah hersey iyi olur canim
Tamam canim sagol. Sureci birlikte paylasicaz tabiki insallah sonu guzel olur embriyo sayim kadar@fatoceren ablacım geçmiş olsun yumurta sayın çok güzel umarım güzel güzel sağlıklı embriyolara dönüşürler birer birer Sonra da birer birer kucağına düşerlerembriyologlar aradıkça bizleri de bilgilendir olur mu hayırlı haberlerini bekliyorum
İnşaallahTamam canim sagol. Sureci birlikte paylasicaz tabiki insallah sonu guzel olur embriyo sayim kadar
İşte elde drğil ki kuzum hadi bakalım inşAllahOlabilir ama o kadar şeyler yaşamışsın yarın konusunda endişelenmen yersiz bebişlerinin 9 ay boyunca kalacağı yer düzenlenecek son rötuşlar gibi düşün
Gunde sadece iki tane ni iciyorsun yani?İnşaallahben de bugün sabah estrofeme 2 olarak başladım son 3 gün
Yok canım akşamları hep 2 taneydi sabah yoktu başta Sonra sabah 1 akşam 2 oldu bugün itibariyle de sabah 2 akşam 2 olduGunde sadece iki tane ni iciyorsun yani?
Sen napiyorsun canim bende senin kaldigin apartta kalacagimLatehzen ablacim iyi yolculuklar rabbim sevindirsin insallah
23 kasimda kontrole gelicem ama ben transferden sonra orda kalicam igne yaptiracak yer vardir sanirimBende cuma günü transferimi bekliyorum öylemi ne zaman geleceksin
4 gece kalicam ama rahat etmek istiyorum otel kucucuk o stresle birde kapali kucuk biryerde kalmayayim hem.belki benim kardesimde gelir tekirdagdan yanimiza oyle kalirizBende 20 kasımda çıkış yapacam eğer uzun kalacaksan ve maddi açıdan düşünüyorsan burası çok uygun en azından yemeği hergun dışardan yemezsin. Az kalmayı düşünüyorsan hastaneye yakın otellerde var orda da kalmıştım geçen haftalarda oda günlük 300 civarıydı sadece kahvaltı dahil orası biraz daha iyiydi mia berra otelin ismi
Ohh hayırlı olsun bebişim. Tez zamanda kavuşursun inşAllah tırtıllarınaİnşaallahben de bugün sabah estrofeme 2 olarak başladım son 3 gün
Canım benim Allah razı olsunL Latehzen ablacım hayırlı yolculuklar inşaallah 2 kişiyle çıktığın eve bebiş veya bebişlerinle dönüyorsundurbu arada reçete için uyarman iyi olmuş.Fotoğrafı kabul etmeleri gerekirdi ama boşuna uğraştırmışlar seni. Maalesef her çalışan ayni duyarlılıkta olmuyor.Reçetenin olmayışını sorun etmelerini anlarım ama reçete fotoğrafını kabul etmemelerini duyarsızlık olarak görüyorum. Haberim olsa ben gelir yapardım umarım yaşadığın son sıkıntı reçete için yaşadığın tatsızlık olarak kalır
Sağol canım Allah razı olsunLatehzen ablacim iyi yolculuklar rabbim sevindirsin insallah
Amin inşaallahOhh hayırlı olsun bebişim. Tez zamanda kavuşursun inşAllah tırtıllarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?