Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Dr yumurta boyutlarını söylemişti ve hemşire de not almıştı sonraki kontrol günüm söylenmişti bir sonraki kontrolde opu günü belli oluyor zaten :) hayırlısı olsun Cumartesi ben de transfer günümü öğrenicem inşaallah

Ins bir aksilik olmadan transeveirn şu gibi geçer cnm

Ağrı olması yumurta büyüyor demekmis canm benimde cok ağrım olmustu yumurta sayısına bakacak kaç mm olduğuna bakacak ve ilaç dozunu ayarlayacak
Peki e2 değeri bakmislarmiydi birde kaç gu sonra tekrar kontrole çağırdılar acaba ya i opu ya kadar kaç kontrol oldu

Peki e2 değeri bakmislarmiydi birde kaç gu sonra tekrar kontrole çağırdılar acaba ya i opu ya kadar kaç kontrol oldu
Bide benim çok ağrım olmuyor 3. Günün bugün iğnelere baslayali sadece hafif hafif kaşık agrisi oluyor o kadar büyümüyor mu acaba yumurtalarim

İlk zamanlar cok aşırı ağrım olmadı benim ama sonlara doğru sırt ve kasık ağrım oldu hemşireye sordum cok normal yumurtalar büyüyor ondan dedi

Anladım cnm pek zayıf sayılmam pek hissetmiycem o zaman
Peki sizlerin kaç yumurtası toplandı kızlar

Arkadaşlar rabbim nasip ederse cuma günü transferim var müsait olup benim icin ve bütün anne adayları icin Meryem süresi okumak isteyen var mi
Transfer saatine kadar okurum inşaallah canım yarın akşam Ve cuma sabahtan misafirim var öğleden Sonra inşaallah yazarım kuzum sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…