Dr yumurta boyutlarını söylemişti ve hemşire de not almıştı sonraki kontrol günüm söylenmişti bir sonraki kontrolde opu günü belli oluyor zaten :) hayırlısı olsun Cumartesi ben de transfer günümü öğrenicem inşaallahİyi geceler kızlar ctesi ilaç kullanmaya başlayalı ilk kontrolüm olucak 6. Gün sizin ilk kontrolümüzde drlariniz ne soylemislerdi yumurtalarınız ile ilgili kafamda deli sorular...sadece iğneleri yapinca hafif hafif ağrım alıyor umarım yumirtalarim buyup çoğalıyordur...
Ins bir aksilik olmadan transeveirn şu gibi geçer cnmDr yumurta boyutlarını söylemişti ve hemşire de not almıştı sonraki kontrol günüm söylenmişti bir sonraki kontrolde opu günü belli oluyor zaten :) hayırlısı olsun Cumartesi ben de transfer günümü öğrenicem inşaallah
Peki e2 değeri bakmislarmiydi birde kaç gu sonra tekrar kontrole çağırdılar acaba ya i opu ya kadar kaç kontrol olduAğrı olması yumurta büyüyor demekmis canm benimde cok ağrım olmustu yumurta sayısına bakacak kaç mm olduğuna bakacak ve ilaç dozunu ayarlayacak
Bide benim çok ağrım olmuyor 3. Günün bugün iğnelere baslayali sadece hafif hafif kaşık agrisi oluyor o kadar büyümüyor mu acaba yumurtalarimPeki e2 değeri bakmislarmiydi birde kaç gu sonra tekrar kontrole çağırdılar acaba ya i opu ya kadar kaç kontrol oldu
Adetin ikinci günü başladım canim iki günde bir kontrol oldu yanı toplam 4 muayene sonra opu Oldum adetin 12. Günü opu oldum benPeki e2 değeri bakmislarmiydi birde kaç gu sonra tekrar kontrole çağırdılar acaba ya i opu ya kadar kaç kontrol oldu
Çok saol cnm cevaplar için aynı yoldan devam edicem o zaman en ufak şeylerin bile peşine düşüyor insan bu durumdayken iste....Aynen canm bende öyle ilk 5 günlük iğne verildi 5 günün sonunda iki günde bir kontrol oldu
Amin inşaallahIns bir aksilik olmadan transeveirn şu gibi geçer cnm
Birbirimizi en iyi biz anlarız iyi ki burası var zatenSende sağol canm merak ettiğin aklına takılan herşeyi sor burda herkes yardımcı oluyor cnku doktoru görünce sorular uçup gidiyor Bnde bir cok şeyi burdan öğrendim
Anladım cnm pek zayıf sayılmam pek hissetmiycem o zamanAmin inşaallahağrı durumunu yazmamışım ağrım olmamıştı ama arada bir kasıklarımda batma hissi oluyordu o da yumurtaların büyüdüğüne işaretmiş ve zayıf insanlar daha fazla hissedermiş
Transfer saatine kadar okurum inşaallah canım yarın akşam Ve cuma sabahtan misafirim var öğleden Sonra inşaallah yazarım kuzum sanaArkadaşlar rabbim nasip ederse cuma günü transferim var müsait olup benim icin ve bütün anne adayları icin Meryem süresi okumak isteyen var mi
Bende zayıf değilim ama hissettim hatta sonlara doğru eğilip kalkmada sorun yaşıyordum canmAnladım cnm pek zayıf sayılmam pek hissetmiycem o zaman
Peki sizlerin kaç yumurtası toplandı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?